ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! Άγρια τα άκουσε για ακόμα μία φορά ο Πλεύρης από τους υγειονομικούς σε αναστολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
plevris_thanos

Άγρια τα άκουσε για ακόμα μία φορά ο Θ.Πλεύρης από τους υγειονομικούς σε αναστολή γιατί δεν θέλησαν να εμβολιαστούν, αν και έχει αποδειχτεί ότι δεν είχε διαφορά, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να τους απολύσει.

Έτσι πηγαίνοντας σε εκδήλωση στο Ζάππειο ομάδα των υγειονομικών τους έθεσαν σειρά ερωτημάτων τα οποία δεν θέλησε να ακούσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οι πιο σκληροπυρηνικοί του συστήματος είναι οι τρεις γεννητσαροι από το ΛΑΟΣ. Αλλά ποιον είχαν δάσκαλο; Τον Καρατζαφιρερ τον έχετε παρακολουθήσει τελευταια; Δίνει τα ρέστα του για την παρούσα κυβέρνηση. Τελικά η “μηχανή ” των συγκοινωνούντων δοχείων ειχε
    στηθεί από χρόνια, μιλάμε για καραθαροαιμους τυχοδιώκτες Ας προσέχει ο κόσμος να μην είναι ευκολόπιστοι και μετά τις εκλογές κοψοχέρηδες.

  2. Θα τα πούμε υπουργακο την Δευτέρα παρουσία. Λαμόγιο.

  3. Ο λαός απαιτεί να πέσει πολύ βρωμόξυλο στους εγκληματίες της ΝΔ…

  4. καλα τα λες φιλε μου υγειονομικε και του τα σουρεις.. ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Δεν θελω να σου πω καλα να παθεις, αλλα τουλαχιστον ας προσεχες!!!!

  5. Ρε μάγκα άσε τα λόγια και ριχτό του Μ@λακα καμία φάπα.

  6. Χλεχλες με κουστούμι….ο βουτυροκακαος ,και έχει άλλους 299 που κάποιοι είναι και χειρότεροι θεέ μου …..καλά κρασσά πατρίδα μου

  7. Προσωπικά εγώ, αν είχα πατέρα σαν του Θ. ΠΛΕΥΡΗ, θα είχα αυτοκτονήσει απ’ τον 60ο όροφο κτηρίου. Μυαλά σαν του ΠΑ – ΤΕΡΑ(Σ) του Θ. ΠΛΕΥΡΗ αιματοκύλησαν τον πλανήτη στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο πριν 80 περίπου χρόνια. Απολογισμός: Τουλάχιστον, 80.000.000 εκατομμύρια νεκροί. Το ίδιο μυαλό είχε κι ο Θάνος προτού αναλάβει το Υπουργείο Υγείας. Αφότου το ανάλαβε, δήλωσε Μετάνοια για τα πιστεύω και τις απόψεις του. όπως κι ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν επισκέφτηκε το Αουσβιτς και είδε από κοντά το Ναζιστικό ολοκαύτωμα.

    1. Βλακείες λες, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Και ξεκόλα, ζούμε στο 2022&2023.
      Μάλλον είσαι Τσιπροαριστερός. Αν ναι, ο μπαμπάς του ηγέτη σου πλούτισε στην Χούντα και ανάθρεψε αυτό το μοσχάρι, αχάριστε…
      Πάντως ο Θάνος και ο Άδωνης, όπως και όλοι οι εμβολιόφιλοι και λαθρολάγνοι αριστεροί θέλουν εκτέλεση.
      Είπες 80.000.000 εκατομμύρια νεκροί, οκ, βάλε και 8.000.000 Έλληνες που θέλουν να εξαφανίσουν τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

  8. Υγειονομικοί ακούστε ένα γέροντα. Μη χαλάτε το σάλιο σας για αυτόν τον (ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ) Πλακώστε τον στις φάπες για να καταλάβει τι εστί βερίκοκο, μόνο φάπες υγειονομικές για να συνέλθει ο (ΑΝΩΜΑΛΟΣ).Θα του κάνουν καλό στην υγεία του μερικές φάπες.

  9. Να το θυμαστε αυτο ! Τι ξυλο εχει να πεσει ….Θα γελασει καθε πικραμενος.Λετε το ενστικτο μου να κανει λαθος ;;;

  10. ζήτα συγνώμη κύριε Πλεύρη κύριε υπουργέ απο τους υγειονομικόυς, οχι μόνο από τούς Εβραίους κύριε Πλεύρη!

  11. Τι τον κοιτάτε ρε; Απαντήστε του στη γλώσσα που καταλαβαίνει, των αυτιστικών

  12. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΙΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ

  13. AVTO TO SYXAMA O PLEVRHS PREPH NA PAH FYLAKH TOULAXISTON EOS OTI KATSH MESA KAI TO AFENTIKO TOU O MHTSOTAKHS

  14. Ζήτησες συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρες το Υπουργείο! Και ξέχασες τι έλεγες για τους Εβραίους! Ενώ ο πατέρας σου είχε γράψει και βιβλίο κατά των Εβραίων! Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση των υγειονομικών σε αναστολή! Θα μάθουν τα παιδιά σου τη συγνώμη που ζήτησες από την εβραϊκή κοινότητα πλεύρη! Όταν θα σε πετάξουν από το Υπουργείο, ζήτα προστασία από την εβραϊκή κοινότητα!

  15. Ρουφιανος ο πατηρ…
    Αρχιρουφιανος ο υιος…
    Περιμεναμε μηπως κατι καλυτερο απο δαυτους;

Comments are closed.