ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ME EΛ ΚΑΑΜΠΙ ΣΤΟ 116΄! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σηκωσε

Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρις στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’.

Με την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός πήρε και ένα απευθείας εισιτήριο στο League stage του επόμενου Europa League.
Ένα ξεκούραστο καλοκαίρι χωρίς προκριματικούς αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει ο Ολυμπιακός. Μετά την κατάκτηση του Conference League οι ερυθρόλευκοι παίρνουν ένα απευθείας εισιτήριο για το  League stage του Europa League, κάτι που σημαίνει εγγυημένο πριμ συμμετοχής 4.310.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι τα παιχνίδια στο League stage θα είναι 8 και όχι 6 όπως παλιότερα στους ομίλους, ο Ολυμπιακός θα έχει την δυνατότητα να έχει ακόμα μεγαλύτερα έσοδα, αφού κάθε νίκη δίνει 450.000 ευρώ και η ισοπαλία 150.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν παράλληλα και αρκετά άλλα μπόνους (Value pillar) που υπολογίζονται με βάση την πενταετή και την δεκαετή βαθμολογία συλλόγου, αλλά και την θέση της χώρας στην βαθμολογία της UEFA.

Η αποστολή όταν αναχωρήσει από την OPAP Arena θα κατευθυνθεί στον Πειραιά (πόση ώρα θα χρειαστεί να φτάσει κανείς δεν μπορεί να το ξέρει) για να γιορτάσει με τον κόσμο αυτήν την ιστορική επιτυχία…

KYPELLO

Η κατάκτηση του Conference League έδωσε στον Ολυμπιακό άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ και ανέβασε κι άλλο την φετινή του συγκομιδή!
Πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα φετινά έσοδα του Ολυμπιακού από την παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η κατάκτηση του Conference League έδωσε στους Πειραιώτες επιπλέον πριμ 3 εκατομμυρίων ευρώ και ανέβασε το συνολικό ποσό που θα πάρουν από την ΟΥΕΦΑ στα 15.619.987 ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά συμμετοχές σε ομίλους, αποτελέσματα, πριμ βαθμών, προκρίσεων και κατακτήσεων (όπως και μπόνους από Coefficient ranking) και δεν περιλαμβάνουν το market pool (υπολογίζεται μετά την λήξη όλων των διοργανώσεων), κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό από μπόνους της ΟΥΕΦΑ που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός σίγουρα θα υπερβεί τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Αυτος ειναι ο Έλληνας σουβλάκι καφε και μπάλα δεν ειδα ομως να κατεβαίνει τοσος κόσμος σρο σύνταγμα όταν η βενζίνη εφταση τα 2€. Και ολοι εσείς που πανηγύριζετε λες και κερδισατε τίποτα αύριο στην δουλεια θα πάτε και οι άλλοι κλωτσάνε μια μπάλα και παίρνουν εκατομμύρια

    1. Όπως τα λες. Και σύνταξη στα 80. Ρουθούνι δεν ανοίγει.

  2. ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΣΕΙΣ!!!

  3. Χαρα και υπερηφανεια Εαν αυτος ολαος κατεβαινε και για αλλους λογους η χαρα α ηταν ασυγκριτη Ονοων νοειτο

  4. Προδρομος εμφιετζογλου ελληνικη ψυχη ελληνοψυχος

  5. Θα φυγει ο μητσοτακης θα πεσουν τα τροφημα θα ανεβουν.οι τιμες ερχονται καλητερες μερες φατε ματια θεαμα και κοιλια περιδρομο ποιες ομαδες με παιχτες αλοδαπους πως θα βγουν ελληνες μπαλαδοροι

  6. Ειρηνη πασι! Αρτον και θεαματα θελει ο λαος εν οψει μπουρδοεκλογων! Ο χοντρος μας εκανε τη χαρι στα θεαματα, η Κουλαρα στον αρτο?
    Πολυ σανο πεφτει αλλα απο ψωμακι αντε γεια!

  7. ΧΟΝΤΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 60%
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΣΕΛΟΤΑΥΛΕΡ ΑΝΔΡΟΥΛΟΒΛΑΧΟΙ & ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΟ? ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ

    1. Ποιο λαό, βρε κακομοίρη; Που στην Αθήνα δεν κουνήθηκε φύλλο ή που μετά τη Λαμία δεν υπάρχετε για δείγμα; Να έλεγες για τον Γιαννακόπουλο θα τον ψήφιζαν και τα μπαόκια. Μετά τη Λαμία ακούνε γαυριέλα και βγάζουν σπυριά με τον πρ€ζ€μποριακό. Είδες εικόνες από 20.000 στο βοθρολίμανο δηλαδή όσους μαζεύει στο κλεμμένο πρώην κρατικό τηγάνι κι έφαγες τον παπά; Μην τρως πρόλογο, οπαδε του ζέμπορα…

      1. Εσυ πάρε το γυφτορουμανο πορτοφολά με το σκουφί που η Μαρίνα η μεταφράστρια έχει περισσότερα πρωταθλήματα ματσεντονσκι μπαοκτζη με τη σαγιονάρα & μαύρο νύχι στο πόδι με το κάκαλο στη μύτη ουρακοτάγκο πήγαινε στα Σκόπια να πιεις Μαλαματίνα που την έχουν 1€ & πες στο Ρώσο να σου πάρει κάνα παίκτη με ρούβλια γιατί θα μείνεις με τον Βιεϊρίνια 38 χρόνων Νουμερόπουλε

  8. Αν γινόταν κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη κυβέρνηση πως από σήμερα διπλασιαζονται μισθοί, συνταξεις, επισης, τη μείωση φόρων, κατάργηση του ενφια, εξωρυξη όλου του ορυκτού μας πλούτου, επανακρατικοποιηση των κερδοφορων εταιριών του δημοσίου, επενδύσεις στην ελληνική παραγωγή αγροτική και βιομηχανικη, μηδέν συμμετοχή σε φάρμακα και νοσοκομεια, προσλήψεις και κάλυψη όλων των κενών στην εκπαίδευση, υγεία, στρατό, αστυνομία, κατάργηση τεκμηρίων, ισχυροποίηση της άμυνας μας σε οποιαδήποτε εξωτερική απειλή και πολλά άλλα, θα έβγαιναν τόσοι πολλοί να πανηγυρίζουν όπως κάνανε με τις ομάδες;

  9. για αυτό ρε παιδιά χαίρονται τοσο πολύ τα τούβλα.
    Για τις κονόμες των παιχτών και τους “φιλάθλους”. πού δεν θα πάρουν φράγκο παρά κατασχέσεις και δολοφονίες;

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ! !

  10. Ξυπνατε!!!!! Σας χαλαω το ονειρο αλλα τα κυπελα και τα πρωταθληματα δινονται αναλογως τις πολιτικες καταστασεις και αναγκαιους χειρισμους σε καθε χωρα απ την Ελιτ που κυβαρναει ολο τον κοσμο. Το αποτελεσμα καθε αγωνα και ποιος θα παρει τη διοργανωση και το κυπελο κλπ εχουν δοθει πριν αρχισει το πρωτο παιχνιδι.. Τα στοιχηματα επονται φυσικα αλλα το βασικο ειναι ο χειρισμος των λαων με ισχυρες δοσεις χαιβανιτιδας..

  11. Αν ολη αυτή η νεολαία που μαζεύτηκε για να γιορτάζει μια νίκη μιας ομάδας χωρια το τι πλήρωσε για να μπεί στο γήπεδο ξεσηκωνόταν για ολα αυτά τα δεινά που περνάει ο Ελληνας ,υπερ φορολογούμενος,που τον εχουν φτωχοποιήσει και δεν υπάρχει ουτε νερό στο ψυγείο του,θα είχε διώξει τον τύραννο απο τις πλάτες του.Αλλά είπαμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.Ψηφίστε στις 9 του μήνα Κούλη,Πασοκ κασελλάκη.Τους επόμενους εκκατομμυριούχους της Ευρωβουλής.Ας σας λένε βοηδοντίνα και ας ψωφάτε απο την πείνα……Εισαστε αξιοι της μοίρας σας…Τι γιορτάζατε βρεεε?Που γεμίσατε τις τσέπες του Μαρινάκη και του κάθε Μαρινάκη????

  12. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ EURO 2004.
    20 XΡONIA META.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΝΙΚΕΣ.
    ΠΡΙΝ ΤΟ 2000 ΙΣΩΣ. ΟΧΙ ΠΙΑ.
    ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ …ΦΕΤΑ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ.
    Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ….
    “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ”…..
    ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ.

  13. Τέλεια…άντε τώρα και καλή ψήφο στον Κούλη

  14. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι οι Ελληνες φιλαθλοι και τα ΜΜΕ κάνουν τόση φασαρία εφόσον οι περισσότεροι παικτες των μεγάλων ομάδων δεν είναι ούτε κάν Ελληνες.

  15. Ουκ έα με καθευδειν το του Ευάγγελου τροπαιον….

  16. Θαύμα! Αυτό δεν ξανάγινε… Οι δύο Έλληνες ολιγάρχες που αντιπολιτεύονταν τον εθνικό ολετήρα Κούλη, και οι δύο πήραν Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Τυχαίο; Δε νομίζω…

  17. Ποσο μικροψυχοι ειστε.Μια Ελληνικη ομαδα κερδισε ενα κυπελο σε ευρωπαικο παιχνιδι.Αυτο θαπρεπε ναναι αρκετο για ναμαστε περηφανοι ανεξαρτητα απο ποια ομαδα υποστηριζουμε.
    Και στο κατω κατω και να το αγορασε το παιχνιδι οπως λενε μερικοι απο σας τι κανει την διαφορα?
    Εδω οι ξενοι αγορασαν ολλη την Ελλαδα.Τι αξια εχει ενα κυπελο?

  18. εισαι στο μυαλο κατι μαγικο@δωστε στο λαο σανο@

  19. Ό,τι προέβλεψε ο μικρός Γιαννάκης έγινε πραγματικότητα τελικά.

  20. Η πιο σιχαμενη ελληνική ομάδα ο ολυμπιακός.με όλα της τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα πέτσινα και ψεύτικα.άλλος ένας πληρωμένος τίτλος και ο σημερινός. ανάξιοι.

  21. Είχε βουίξει ο τόπος απο το Μάρτη ότι το αγόρασε ο ζεμπορας και σήμερα επαληθεύτηκε 😂🤣😂
    Μιλάμε για αστεία διοργάνωση που το Μέγκα το κανάλι του ζεμπορα το παρουσίαζε ως τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και δεν δίστασε να το συγκρίνει με τον άθλο του Euro 2004…
    Μιλάμε για απίστευτη κατάντια και μέσα σε όλα αυτά φυσικά μπράβο στη κυβέρνηση που ζήσαμε καταστάσεις χούντας για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του κ@λου.

  22. απ ,τη στιγμη,που ριχνεις 6 στη μακαμπη@ουτε η ρεαλ δεν θα ταβαζε@ και 4 στο βιλλα παρκ @ουτε ηικτη κοσμου δεν θα ταβαζε@η παγκοσμια μπιζνα τον ειχε στο προγραμμα@επρεπε ο λαος να βγει στους δρομους με αδεια τσεπη και να φαει σανο και ο νοων νοειτω

  23. Και μαμω τα ματς! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!!

  24. Αυτόν με το ψευδώνυμο exarxia…φιλάκια κομπλεξάραν και περαστικά…..

    1. Εδώ είμαι Γανιμήδη εσύ που δεν είσαι κομπλεξικός έλα να πανηγυρίσεις στα Εξάρχεια…

  25. “””” Αγιούμπ Ελ Κααμπί ”””” 1000 bravo στον παιχταρα ρον ελληνα!!!!!!!!!!👏👏👏👏👏

Comments are closed.