ΤΕΜΠΗ: ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ! Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΤΡΕΝΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
α1

 Ποιος θα πάει να το πάρει, πριν το κλέψουνε κι αυτό;

Το θέμα με το καταγραφικό είναι ότι μετά από απο 15 μέρες ο χώρος που έχει γεμίσει και η καταγραφή κυκλικά πάει στο πιο παλιο περιεχόμενο και γράφει πάνω σε αυτό.

Πλέον η μόνη λύση είναι η ανάκτηση δηλαδή το τι έχει χαραχθεί πάνω στο δίσκο κι αυτο θέλει ειδικό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κάνουν συγκάλυψη γιατί είναι κι αυτοί μέσα στο κόλπο,γιουσουφάκια των πολιτικών είναι,καμία ανεξάρτητη δικαιοσύνη,για γέλια όλοι τους

  2. ΤΙ παραγει η Ελλας για να ειναι ισχυρο κρατος τιποτε οι αχρηστοι μητσοτακης κ λ π δανιζονταιι και πουλανε υπεδαφος αερα γη θαλασσα και δινουν μαρκετ πας και ο λαος ειναι ολα καλα

  3. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ! ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ.ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ’75 ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΚΟ!

  4. εσβησαν η εξαφανισαν το υλικο οπως και με τη χρυση αυγη και τη ψευτοδολοφονια του ψευτονεκρου ηθοποιου χυσσα…τι να δειξουν?οτι στηνανε το σκηνικο για να μοιαζει ατυχημα οπως εκαναν και στο κερατσινι?σιγα μη δειξουν τις καμερες αφου ηταν ολοι εκει και ετοιμαζαν το ψευτοατυχημα…γιαυτο τα μπαζωσαν ολα μετα γτ θα φαινοταν οτι ηταν μουφα…ουτε νεκροι υπηρξαν ποτε ουτε τπτ…υλικο dna λιπος βρηκαν λεει…ναι ξιγκια απο σουβλακια!

  5. Δεν λειτουργει τιποτα Εαν ισχυουν ολα αυτα θα επρεπε αμεσα να συλληφθουν ολοι αυτοι που καλυπτουν το εγκλημα Τετοιο κρατος δεν υπαρχει νομιζω αλλο Πληρης διαλυση

  6. Δημήτριε! Πότε ακριβώς η Ελλάδα ήταν ισχυρό κράτος-Έθνος;Τι παραδείγματα και επιχειρήματα έχεις γι`αυτό;
    Επίσης,μήπως μπορείς να μας πείς,όποτε η Ελλάδα καταλήφθηκε απο ξένες δυνάμεις,κατάφερε ΜΟΝΗ της να ελευθερωθεί;(Για να δούμε ακριβώς και τη δύναμή της).

  7. Μέ λίγα λόγια Κοινοβουλευτικη Δικτατορία . Ζήτω τό Πολυτεχνείο !

  8. Εορτή των Ε.Δ, μάλιστα, Ο.Κ.!! αποστρατικοποίηση νησιών, παραχώρηση Αιγιαλίτιδας ζώνης, Α.Ο.Ζ, ανεξέλεγκτη είσοδος ξένων, εγκατάλειψη Κυπρου, διάλυση δικαιοσύνης, βλ,υποθεση Τζανερικου, τηλεφωνικές υποκλοπές, διάλυση συνταγματικου δικαίου, κοινοβουλευτικού πολιτεύματος,διάλυση του άλλοτε ισχυρού Κράτους/Εθνους.!!

Comments are closed.