ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ! Παίκτης στον «Τροχό της Τύχης» έκανε επίτηδες λάθος για να πάρει τα χρήματα συμπαίκτριά του!

Κοινοποίηση:
Capture

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι παίκτες καλούνταν να βρουν τέσσερις λέξεις με θέμα το διάστημα με τη Μαρία να συγκεντρώνει τα περισσότερα χρήματα, ωστόσο είπε λάθος την μια από αυτές.

Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα» και εκείνη είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα».

Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε» με τον Χάρη να “χρεοκοπεί” επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις, ώστε να πάρει ξανά σειρά η συμπαίκτριά του και να κερδίσει τα 8.520 ευρώ που είχε συγκεντρώσει.

Είπε ««μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα», ενώ το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα».

Η συμπαίκτρια του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη και το κοινό να επαναλαμβάνει ρυθμικά το όνομα του.

Το στιγμιότυπο από το 48:50 και μετά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο Αρκάς γελάει μαζί σου ..κάτι τέτοιοι μαλάκες χαλάνε την πιάτσα των αρσενικών
    Άλλο να γίνεις ήρωας και να σώσεις μια γυναίκα και άλλο να γίνεις καραγκιόζης και να φύγεις με το πουλί στο χέρι χαχαχααχαχαχχα

  2. Το να ειναι κανεις Κυριος και αξιοπρεπης δεν σημαινει τιποτα για εσας κακομοιριδες αξιολυπητα ανθρωπακια

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!! ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ”. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΗΣ.

  4. Ναι τζέτζλεμαν. Με ‘Μ’ κεφαλαίο. Α ρε θύματα.

  5. Ποσο Σκατοψυχοι ειναι καποιοι. Αλλα θα το πω και κράξτε με. Ελληνες δεν ειστε; τι περιμένει κανεις. Φθονεροι, κακοί, ζηλοφθονες και μίζεροι. Εξ αλλου γίαυτο βρισκόμαστε σε αυτο το σημείο και γι αυτο τα αριςτερα κόμματα έπιασαν τοσο πολυ στην Ελλαδα. Γιατι μισούμε ο ενας τον αλλον και θελουμε να βγάλουμε ο ενας τα ματια του αλλου. Δυςτυχως ειναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της φυλης μας απο αρχαιοτατων χρονων. Οι Αθηναίοι πολεμούσαν τους Σπαρτιάτες, οι Κορίνθιοι τους Θηβαίους και παει λέγοντας. Ολοι Ελληνες και εχθρεύονταν ο ενας τον αλλον.
    Να πάτε ολοι στον διάολο. Αυτο το παιδι εχει φιλότιμο και αρχιδι@ που εσεις που βρίζετε δεν θα αποκτήσετε ποτε. Ειστε λουλούδες με στάμπα. Το επεισοδιο το είδα και το χάρηκα. Τωρα αν και η κοπελα εχει το μισο φιλότιμο απο αυτο που εχει αυτο το παληκαρι, θα επρεπε να τους δώσει ενα ποσο. Εγω θα ελεγα τουλάχιστον δυο χιλιάρικα. Δηλαδη να μοιραστεί μαζι του τα λεφτά που ουσιαστικά εκείνος της χάρισε.
    Για σας που βρίζετε λοιπον νοιωθω μονο ντροπή. Γι αυτο αγαπάω τους Ελληνες, οπως θα αγαπούσα εναν άχρηστο, αλήτη και κάθαρμα αδελφό. Θα τον αγαπούσα γιατι ειναι αιμα μου, οχι γιατι το αξίζει. Δυςτυχως κάπως ετςι νοιωθω για τους Ελληνες. Τους νοιωθω αδελφια μου, αιμα μου, αλλα δεν τους εκτιμώ. Εχω μεγαλωσει στο εξωτερικό και ξερω πως φερονται αλλοι λαοί μεταξύ τους. Καμια σχέση με εμας τους Ελληνες, δυςτυχως. Εμεις μισούμε ο ενας τον αλλον και κοιτάζουμε να βγάλουμε ο ενας το κατι του αλλου. Και αυτο το ξερουν οι εχθροί μας και το εκμεταλλευουνται δεόντως.
    Αντε ζωα, συνεχίστε το ….Θεάρεστο…εργο σας να μισείτε οτι Ελληνικό. Ακομα και το ιδιο το αιμα σας μισείτε. Ανωμαλοι.
    Ελπιζω να εμφανιστεί το σχόλιο μου, γιατι πολλες φορές τα …τρώτε…και χάνονται.

  6. Κατα τη γνώμη μου μπετοβλακας και ναι…και μ@νοδουλος…

  7. Έχει κοπέλα ο τύπος. Με 550€ δε σωνόταν, Η κοπέλα όμως με τα 8.500€ ναι…
    Αλλά τόσο σκατοψυχοι είστε, που τον λέτε και μουνοδουλο. Εσείς θα τα παίρνατε, και τα 550 θα τα τρώγατε σε καμια βίζιτα..
    Μπραβο ρε μάγκα, υπάρχουν ακόμα γνήσια αρσενικά.

  8. εγω αν ημουν ο χάρης ,
    θα τής ελεγα στην ψύχρα ,κοπελιά θέλω τα μισά ,αλλιώς ΔΕΝ παίρνεις τίποτα …
    τώρα πήρε τα @@χίδια του ο μαλακο-χάρης….

Comments are closed.