ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: “ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ “ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ”” – ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ! ΥΑΙΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι η επίθεση της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν μια «πράξη απόλυτου κακού».

«Αυτό είμαι μια πράξη απόλυτου κακού», δήλωσε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 14 Αμερικανοί σκοτώθηκαν στην επίθεση που άφησε πίσω της εκατοντάδες νεκρούς. Αμερικανοί πολίτες είναι μεταξύ αυτών που κρατούνται από τη Χαμάς μετά την επίθεσή της, πρόσθεσε.

«Τουλάχιστον 14 Αμερικανοί πολίτες έχουν σκοτωθεί και ξέρουμε πλέον ότι Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται από τη Χαμάς».

Οι επιθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ είναι το «απόλυτο κακό», επανέλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος κάνοντας λόγο για ειδήσεις που “συγκλονίζουν”, για “σκοτωμένα βρέφη, ολόκληρες οικογένειες που σφαγιάστηκαν».

«Αυτή την ώρα πρέπει να είμαστε απόλυτα σαφείς. Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ», τόνισε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμος να αναπτύξει «πρόσθετους πόρους» για να υποστηρίξει το Ισραήλ μετά τη φονική επίθεση της Χαμάς.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν επίσης τη στρατιωτική (τους) παρουσία στην περιοχή για να ενισχύσουν την αποτρεπτική προσπάθειά (τους)».

«Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε πρόσθετους πόρους, αν καταστεί αναγκαίο».

Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου λαμβάνουν μέτρα για να αποτρέψουν οποιαδήποτε εσωτερική απειλή που μπορεί να προκύψει μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, δήλωσε ο Μπάιντεν.

Το FBI ανακοίνωσε νωρίτερα ότι «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις» αλλά πρόσθεσε ότι «δεν έχει συγκεκριμένες και αξιόπιστες πληροφορίες που να υποδεικνύουν μια απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ».

Παράλληλα, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν δήλωσε ότι 20 ή και περισσότεροι Αμερικανοί αγνοούνται μετά την επίθεση της Χαμάς. Ο Σάλιβαν δήλωσε ότι είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς που φέρονται ως αγνοούμενοι, κρατούνται όμηροι.

«Πιστεύουμε ότι είναι 20 ή περισσότεροι Αμερικανοί, οι οποίοι επί τους παρόντος αγνοούνται, αλλά θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι 20 ή περισσότεροι Αμερικανοί που κρατούνται όμηροι. Απλώς αυτός είναι ο αριθμός των αγνοουμένων αυτήν τη στιγμή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Κρετίνε Τζο,φάε το σκατό.Έχετε βομβαρδίσει τα μισά κράτη του πλανήτη και μιλάτε,δολοφόνοι

  2. Χρυσές δουλειές θα κάνει πάλι ο Τζόμπ Άϊντεν….

  3. Άλλος ένας λόγος που δεν ήθελαν τον Τραμπ και έκαναν το παν για να μην ξαναβγεί. Οι πολεμοχαρείς που κάθε τρεις και λίγο φτιάχνουν έναν πόλεμο σε κάποιο σημείο του πλανήτη. Μόνο με τον Τραμπ δεν άνοιξε ρουθούνι, τους χαλαγε τη μαγιά. Μια ζωή απέναντι στον αδύναμο να τον εκμεταλλευτούν, να τον καταδυναστεύουν, να τον πολεμούν, να τον εξοντώνουν. Μισάνθρωποι με θεό το δολάριο.

  4. Πορνογερε τα αφεντικά σου οι σαύρες ότι και να κάνουν θα χάσουν την εξουσία στους ανθρώπους τώρα πάμε για μεγαλύτερα παρτάλια από σένα.

  5. Ρε κοιμισμενε τζο φαινονται τα σχοινια που σε κουνανε περα δωθε απο το εβραικο λομπι στα πλανα, κρυψου.

  6. Ο Μπάιντεν ένας φουστόγερος των Εβραίων.
    Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ ο Εβραίος Άντωνυ Μπλίνκεν κ υφυπουργός η Εβραία Νούλαντ με πραγματικό επώνυμο Νούντελμανν. Συγγενείς της με αυτό το επώνυμο πολιτευόμενοι στο Ισραήλ.

  7. Αντε ρε κωλογερε ξεμωραμενε, παλιοπαρταλι.
    Δεν υπαρχει πολεμος στον πλανητη,που να μη βρισκεστε απο πισω εσεις.

  8. Αυτή είναι η αφορμή για τον πόλεμο ενάντια στο Ιράν? Τώρα αρχίζουν να μιλάνε για τους μουσουλμάνους μετανάστες γιατί κινδυνεύουν μέσα στην Ελλάδα αυτοί που τους έφεραν εδώ

  9. Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζετε τους Αμερικανούς και τον Μπαϊντεν για την στάση τους και αυτά που λένε και κάνουν τις τελευταίες ημέρες.
    Τελείως αντιπαθείς μου είναι ο Μπάιντεν και οι Αμερικανοί, αλλά μπράβο τους που στηρίζουν τους συμμάχους τους και το κάνουν και με λόγια και με πράξεις!
    Δυστυχώς η Αμερική μας αποδεικνύει πως είναι ένα σοβαρό κράτος που σέβεται τους συμμάχους της. Όχι σαν τον άλλον τον κοντό που τόσα περιμέναμε απ’αυτον και τελικά αποδειχθηκε τζουφιος…Αφησε τους Αρμένιους συμμάχους του στις χατζάρες των Τούρκων…

    1. Μανόλο Αλβανόλο,η Αρμενία δεν είναι σύμμαχος της Ρωσίας,γλυκοκοιτάζει την δύση,γι’αυτό οι Ρώσοι την εγκατέλειψαν.Όσον αφορά τα Αμερικλανίδια που σέβεσαι,είναι οι μεγαλύτερες ύαινες του πλανήτη

  10. Κοινως αντε και στο διαβολο ρε χασαπη που εχεις φερει την Αμερικη στο ναδιρ!
    Τι επιδιωκεις να μας κανεις ολους φιλορωσους! Ντοναλντ πηδα τον παρακληση!

    1. Ενώ ο Ντόναλντ δεν ήταν υπάλληλος των Εβραίων! Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να αναγνωριστεί η Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα των Εβραίων! Φαντάσου να είσαι χριστιανός ορθόδοξος Παλαιστίνιος(υπάρχουν πάρα πολλοί να ξέρεις) να μένεις στο σπίτι παππού σου και να έρχονται μια μέρα οι στρατιώτες και να σου λένε ,μαζεψετα και και πηγαινε στη Γάζα! Κόβεις κεφάλια μετά η’ δεν κόβεις? Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης που πρώτα έσφαζε Εβραίο και μετά Τούρκο.

  11. Οι Παλαιστίνιοι έχουν κάθε δικαίωμα να πάρουν πίσω την γη που τους κλέψανε οι σκατοεβραιοι. Το μόνο φάουλ είναι ότι σκοτώνουν αμαχο πληθυσμό. Όσο για τον Μπαιντεν πιόνι τον Εβραίων είναι, αν δεν επεμβαινε θα του κοβαν και αυτουνού το φαγητό και το νερό τα αφεντικά του.

  12. φιλε για ολη αυτη την κατασταση φταινε οι αμερικανοκλανοι οταν αφησαν τους εβραιους να κανουν πατριδα τους την πατριδα των αλλων το 1948 διαβασε πρωτα και μετα κρινεις τα ιδια λεγανε και οι αμερικανοκλανοι οτι ελευθερωθηκαν απο τους ινδιανους ενω αυτοι πηγαν εκει και σκοτωναν τους ερυθροδερμους και οτι τραβανε οι εβραιοι καλα να παθουν και χειροτερα αφου την γλυτωσαν τοτε οσο για τον γερο της αμερικης αυτον αστον στηριζετε μα σκαλωσια και χαιρεταει τα ντουβαρια τετοιο ντουβαρι που εναι . ειπαμε ειναι δολοφονοι οι ανθρωποι

  13. Εχει ανακατέψει ολο τον πλανήτη ο κολόγερος του κερατά ο δολοφόνος .Αυτός θέλει εκτέλεση εξ επαφής.Σκοτώνει τους λαούς και μωρά παιδιά.

  14. Οι ΗΠΑ είναι η αρχή του κακού στον πλανητη και ειδικά αυτός ο πουστόγερος παιδεραστής….με την κουστοδία του σκατοευραίοι του κερατά.Καταραμένη φυλή.

  15. Εχει ανακατέψει ολο τον πλανήτη ο κολόγερος του κερατά ο δολοφόνος .Αυτός θέλει εκτέλεση εξ επαφής.Σκοτώνει τους λαούς και μωρά παιδιά.

  16. Κωλογερε τρωγωσουν για τρίτο παγκόσμιο τον πέτυχες τον σκοπό σου

  17. Η Αμερική και το Ισραήλ έχουν σχέδιο αμυντικής συνεργασίας για τούτο προσέτρεξαν σε βοήθεια αν αυτή χρειαστεί. Και η Χαμάς και λοιποί έχουν υπόψη τους αυτό το σχέδιο. Δεν κάνει όπως έκανε η Ρωσία που εγκατέλειψε την Αρμενία και την Σερβία στις δύσκολες στιγμές. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι με ανόητους φανατισμούς.

  18. 10 Οκτωβρίου 2023 Σχετικα με το προβλημα στην Μεση Ανατολη (εισβολή Παλαιστινίων στο Ισραηλ), εκει οπου το Ισραηλ πιαστηκε στον υπνο, ξαφνικά ολοι αρχίσαν να μιλουν για φύλαξη συνόρων, έλεγχο εισερχομένων κλπ, υπήρχαν φωνές που εστίαζαν στο προβλημα που δημιουργείται όμως … τους στέλνατε σε δικες και τους χαρακτηρίζατε φασστες, ναζι, ρατσιστές κλπ, εξυπηρετώντας ΜΚΟ κλπ πολιτικάντηδες συνεργούς του συστήματος σας, και τωρα που ξυπνήσατε οι υπεύθυνοι ειναι αργα ‘εξω’ ομιλουν για είσοδο στην Ελλαδα, τουλάχιστον 300 χιλ, ανεξέλεγκτων ‘κυρίων’ διασκορπισμένων στα ηπειρωτικά κ` βλέποντας τι έπαθε το Ισραηλ να κανουμε τον σταυρο μας.!!

  19. Το μοναδικό εμπόδιο στη γη αυτή τη στιγμή απέναντι στο ισλαμιστικό σκουπιδαριό είναι το Ισραήλ. Λιώστε τους τζιχαντιστές χθες. Και μόνο που η βρωμοτουρκία τους στηρίζει, φτάνει και περισσεύει.

  20. Δηλαδή να περιμένουμε όταν ΠΕΘΆΝΕΙ να ναυπήγησουν προς τιμή του το αεροπλανοφορο USS JOE BIDEN?? Σίγουρα το πλήρωμα του θα είναι όλοι Τραβελια

  21. Τρομοκράτες αυτοί της Χαμάς,αλλά και οι Ισραηλινοί δεν πάνε παρακάτω,που θεωρούνε τους άλλους κατσαρίδες.Οι δε Αμερικλάνοι,δημιουργοί όλων των τρομοκρατικών ομάδων,να πάνε να μαμηθούνε

Comments are closed.