ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE “NIKOSANTONIADIS.TV”: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_34

Κάποιοι κακόπιστοι ένθεν κακείθεν έλεγαν ότι έχουμε γίνει …πλούσιοι με τις δωρεές, εννοείται παρά το γεγονός ότι ανέστειλα την ποινική δικηγορία που ασκούσα μέχρι το 2020 και κατά τη διάρκεια της δημοσιοποίησης της δράσης μου απέρριψα άπειρες προσφορές, σε επίπεδο εκκλήσεων (καθώς όλοι πια θέλουν εμένα ως δικηγόρο τους…).

Προφανώς όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Με μεγάλη δυσκολία τα φέρνω βόλτα ΚΑΙ ως οικογενειάρχης ΚΑΙ ως μαχητής στον υπέρ πάντων αυτό αγώνα για την λύτρωση της πατρίδας μας.

Πλέον, οι ανάγκες της χρηματοδότησης της μάχης έχουν φτάσει σε απρόσιτα όρια. Και πίσω δεν μπορώ να κάνω.

Οπότε αναγκαστικά σταματάω το site. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα. Έμεινε όρθιο, και για να γίνει αυτό ξοδεύονται κάθε μήνα μεγάλα ποσά. Δεν τα αντέχω πια αν θέλω να πληρώσω και άλλες αποδείξεις για να φτάσω στο τέλος αυτής της τρομακτικής μάχης.

Θα μιλήσω με τον Στέφανο Χίο να αναβαθμίσουμε το banner μου στο δικό τους site, θα αναπτύξω το κανάλι στο Rumble, αφού το YouTube βεβαίως διέγραψε το κανάλι μου εκεί, ενώ θα αναλάβω δράση και στο Τικ Τοκ.

ΑΝ εσείς, ο κόσμος που με ακολουθεί, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σε αυτό που κάνω και ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να φτάσω μέχρι το τέλος, κάντε το πράξη, ο καθένας όσο μπορεί. Και ένα ευρώ είναι πολύτιμο.

Είναι κρίσιμες οι ώρες.

Ας μην είναι το επόμενο «τέλος», αυτό της μάχης.

Δεν είμαι εφοπλιστής, ούτε έχω πίσω μου τέτοιους.

Αλλιώς, μεταξύ άλλων, θα είχα βρει τα χρήματα να κατέβει η «ΚΑΘΑΡΣΗ» στις ευρωεκλογές.

Όλοι οι άλλοι τα βρήκαν.

Και έχουν και τα κανάλια τους στο YouTube…

Επαίτης, όπως τότε ο Καποδίστριας…

Την τύχη του άλλωστε σχεδιάζουν και για εμένα.

Δεν είναι φανερό πια…;

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ [ΚΑΙ PayPal]:

 

Scteenshot-FACEBOOK-TG

 

EUROBANK:

 

 

Screenshot_3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: