ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ PR ΣΤΗ MYKONO – Ο ανεκδιήγητος Ψινάκης ξαναχτυπά και ζητάει λεφτά από τους πυροπαθείς για να…

Κοινοποίηση:
720_588276_05e52fb1b8-aee58e281db80c4c

Περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, με τις φρικτές μνήμες να είναι ακόμα νωπές στους πυρόπληκτους.

 

Οι κάτοικοι των περιοχών δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις εφιαλτικές στιγμές, ενώ προσπαθούν ακόμα να επανέλθουν σε μια καθημερινότητα. Ωστόσο κάτι τέτοιο καθίσταται δύσκολο, ακόμα και αδύνατο για κάποιους, δεδομένου ότι έχουν χάσει προσωπικά αντικείμενα, σπίτια αλλά και οικογενειακά πρόσωπα.

Στην προσπάθεια τους να ξανασταθούν στα πόδια τους, ο δήμος Μαραθώνα του τραγικού και αλαζόνα δήμαρχου, Ηλία Ψινάκη έρχεται να χτυπήσει ακόμα περισσότερο τους πληγέντες, καθώς όσοι πυρόπληκτοι φιλοξενούνται σε κατασκηνώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ζούμπερι, καλούνται από σήμερα να πληρώνουν το φαγητό τους, καθώς η αεροπορία είχε ενημερώσει τους αρμόδιους δήμους ότι η παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους θα ήταν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Στο σημείο φιλοξενούνται περίπου 150 άτομα και η δαπάνη για το φαγητό ανέρχεται για τον κάθε πυρόπληκτο στα 6 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Ραφήνας ανταποκρίθηκε άμεσα στην συνέχιση παροχής δωρεάν γευμάτων για τις είκοσι οικογένειες που μένουν στις εγκαταστάσεις, όμως ο δήμος Μαραθώνα κράτησε σιγή ιχθύος για τις 52 οικογένειες, δημότες του, που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Τελικά, οι Ένοπλες Δυνάμεις έδωσε τη λύση μπροστά στο αδιέξοδο που οδήγησε το ζήτημα ο Ψινάκης και έδωσε παράταση για ακόμα μια εβδομάδα στην παροχή δωρεάν συσσιτίου στις οικογένειες που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: