ΤΗΝ “ΚΑΡΦΩΣΕ” ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕ 26ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σπερματικό υγρό φαίνεται πως περιείχε η σύριγγα, με την οποία άγνωστος επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα στην Καισαριανή, στη μέση ενός πεζοδρομίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29.08.23).

Όπως φαίνεται στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Προσεγγίζοντάς την πολύ κοντά κι ενώ ήταν από πίσω της, της επιτέθηκε με τη σύριγγα, τρυπώντάς την ψηλά στο πόδι της, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός».

Η 26χρονη κατήγγειλε την αδιανόητη επίθεση εις βάρος της δύο μέρες μετά και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Δεν εχετε αναφερθει ακομα το φαινομενο Kifissia watch, γονεισ κρατανε τσιλια για τ απιαδια τους στους δρομους της Κιφισιας.
    Ανεβαινουν στα ΒΠ ομαδες ανηλικων λαθρο..ων με μαχαιρια κλπ…οι σεριφιδες της Κιφισσιας

  2. Αυτός ο ψεκας σίγουρα μετά θα πήγε στο συλλαλητήριο για τις ταυτότητες..

  3. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του! Εδώ δεν υπάρχουν «αποχρώσεις ενδείξεων» ούτε πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το τεκμήριο της αθωότητας! Να δοθούν αμέσως τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες αυτές στη δημοσιότητα! Ο τρόμπας!!

  4. γεμίζω με χυσια νεροπίστολα και πυροβολώ μουνια που μου το παιζουν δύσκολα

  5. Ω ρε ανωμαλια! Αλλοδαπο ητανε το….παλικαρι? Να του καρφωσουμε οπισθεν μια συρριγγα με φλοκια απο τη ψειρου! Αντε για να τελειωνουμε γιατι δεν μπορουμε να κυκλοφορισουμε στο σπιτι μας απο τους λαθροπιθηκους! κ.Οικονομου τι λετε?

  6. Όταν ένας Έλληνας λέει να ντύνεστε σεμνά τη να πω αλλοδαπούς είχαμε πάντα Αθήνα υπάρχει τρελός κόσμος η νόμοι πρέπει να σκληρή νουν σε πολλά είναι βαλτή πολλοί και Έλληνες και ξένοι με ένα 20 κάνουν ότι γουστάρουν ότι τους πουν κλπ.

  7. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΩΧΑΜΕΤ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!!

    1. Είσαι άσχετος αβρααμικη θρησκεία είναι και αυτη.

      1. Είχε σχέση με τον Αβραάμ ο Μωάμεθ;Απλά πήρε μερικά στοιχεία από Ιουδαϊσμό και Χριστιανισμό και έκανε ένα χαρμάνι για ηλιθίους

  8. Χμ.. μηπως βαλτος που “φυτεψε” ενοχοποιητικα στοιχεια; λεω γω..

  9. Να μην ντύνονται σαν βίζιτες να μην προκαλούν τον κάθε ψυχάκια. Όχι ότι συμφωνώ με αυτό που έκανε ο μλκας αυτός.

    1. η κοπέλα αυτή ντύθηκε σαν βίζιτα δηλαδή? είδες τη φωτο? ούτε στενά ουτε εφαρμοστά ουτε πολύ κοντά…δηλαδή κάτι άλλες τι πρέπει να τις κάνουν?

    2. Δεν συμφωνείς αλλά την είπες την μ@λ@κι@ σου.

    3. ναι, φταινε οι γυναικες, αντε απο δω ρε ανωμαλε

  10. ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ,Η ΕΛΛΗΝ
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΥ ΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;;;

  11. η δημοσία εφαρμοζομενες ενεσεις απο μουσουλμανους σε απιστες γυναικες ειναι κοινη πρακτικη στη γαλλια και εκει εχει βγει στη δημοσιοτητα στο παρελθον πολλες φορες….
    οι μουσουλμανοι βρισκουν τις γυναικες σε πολυσυχναστα μερη ακι τους κανουν ενεση με ηρεμιστικα για να τις αρπαξουν και να τις βιασουν….

  12. Ίσως τώρα κατάλαβε ότι δεν είναι κοριτσάκι 10 χρόνων για να κυκλοφορεί με τα κοντά σόρτσ κ τα μπούτια έξω.

    1. Δεν ντρέπεσαι? Δείξε λίγο σεβασμό στην κοπέλα. Ποιός είσαι εσύ που την κρίνεις? Έπρεπε να πάρει άδεια από σένα? Και μη χειρότερα!
      Αν ήμουν μπροστά, θα τον είχα σπάσει στο ξύλο. Εσύ μάλλον θα τον βοηθούσες.

    2. το σχόλιο σου είναι άκυρο, δεν ντύθηκε τόσο προκλητικά αλλά και πάλι είναι δικαίωμα της , που ζούμε στο Ιράν ή στο Αφγανιστάν?…με τον κάθε πικραμένο

  13. χαρακτηριζομαι ισλαμοφοβικος οταν γραφω για τους μουσουλμανους….
    σε ολες τις κουλτουρες υπαρχει η κακοποιηση γυναικων και δεν θα πρεπε να μιλαμε για αυτη των μουσουλμανων…. ΛΑΘΟΣ….
    διοτι σε ολες τις κουλτουρες υπαρχει η κακοποιηση αλλα μονο σε μια, στην ισλαμικη, η κακοποιηση αυτη των γυναικων εχει θεϊκη κυρωση…..
    το κορανι γραφει οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες του ανδρα και πρεπει να υπακουν σε αυτον και οτι οι αντρες πρεπει να δερνουν τις γυναικες τους αν φοβουνται ανυπακοη…ακομη χειροτερα οταν προκειτε για απιστες στο κορανι γυναικες…. αυτες, γραφει το κορανι, ειναι νομιμο δικαιωμα του καθε μουσουλμανου να τις παιρνει για δουλες του σεξ… και οτι η υποδουλωση των απιστων γυναικων ειναι προνομιο και υποχρεωση του καθε μουσουλμανου…
    το κορανι γραφει ξεκαθαρα οτι οι γυναικες πρεπει να καλυβονται για να ειναι γνωστο οτι ειναι μουσουλμανες και να μην κακοποιουνται…. αφηνωντας να εννοηθει οτι αν δεν καλυβονται ειναι σωστο να κακοποιουνται….
    περισσοτερα οι μουσουλμανοι εχουν υποχρεωση να συμμετεχουν στην νταουα που ειναι βιαιος συχνα προσυλιτισμος κυριως απιστων γυναικων που συχνα περιλαμβανει οργια που συμμετεχουν πολλες δεκαδες ανδρες μουσουλμανοι…. εκει απαγγελεται και το κορανι ταυτοχρονα…..

    1. Έτσι είναι ακριβώς όπως τα έγραψες και στα δύο σου σχόλια. Γεμάτη η καθημερινή δημοσιογραφια από τέτοιες ειδήσεις που δυστυχώς θα τις διαβάσεις μόνο στα εκάστοτε περιφερειακά σαιτ, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια κι εφημερίδες. Στα μεγάλα συστημικα ΜΜΕ, τίποτα,τους πονάει και τους τσούζει γιατί όντως σχεδόν όλοι τους μουσλιμια, όχι ότι δεν υπάρχουν και πραγματικοί Γάλλοι, κυρίως νεαρής ηληκιας που κάνουν συστηματική χρήση κοκαινης και κυρίως καπνιστής(το ίδιο συμβαίνει και με τα μουσλιμια), σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές των αρχών και των νοσοκομείων όπου πάνε για τοξικολογικες οι παθουσες, αλλά και παθοντες!!! Σε μπαρ,κλαμπ και συναυλίες συνηθισμένο φαινόμενο. Στα γήπεδα όμως, προς το παρόν ούτε ένα, ευτυχώς. Τελευταία χρόνια υπήρξαν και κάποια περιστατικά και στην Ελλάδα σε νυχτερινά κέντρα. Κορίτσια προσοχή και μην εμπιστεύεστε τον πρώτο τυχόντα ή την πρώτη τυχουσα αντροπαρεα στα ξενυχταδικα που πάτε. Δεν υπάρχει στις μέρες μας ούτε ίχνος σεβασμού και ήθους από τις νέες ηληκιες. Αλλά τι να περιμένεις, όταν πατεράδες πάνε με 20 και 30 χρόνια μικρότερες πιτσιρίκες και οι μανάδες με πιτσιρικάδες αντίστοιχα; Κοινωνία μπουρδελο, αντίστοιχη ή και χειρότερη από τα Σόδομα και τα Γόμορρα που όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας και στους περισσότερους δεν τρέχει μία. Αναισθησία…. Αίσχος.

  14. Κρίμα που δεν την γμσε στο δρόμο να πάρετε και μάτι την κόρη σας χαχαχα

  15. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καλύπτουν το πρόσωπο του δράστη.
    Πότε θα γίνει κατανοητό ότι η ιδιωτικότητα δεν υφίσταται, όταν κάποιος βρίσκεται έξω στο δρόμο? Ο δρόμος δεν είναι το σπίτι του!!!
    Η εγκληματικότητα στα ύψη, αλλά το “εφοπλιστικό” Συριζοφρούτο, να φυλάσσεται με 3 Αστυνομικούς και με περιπολικό. Να απαιτεί δε και άλλους 3 Αστυνομικούς για τον σύντροφο.

  16. Με τέτοιο βίντεο που φαίνεται καθαρά και δεν τον βρήκαν ακόμη??????? Ποιος δουλεύει ποιόν ήθελα να ξέρω…!!!! Εύχομαι περαστικά στην κοπέλα έχει και την ηλικία της κόρης μου και φαντάζεστε πώς αισθάνομαι… Εάν ήταν όμως κόρη υπουργού ν.δ προχθές πρίν το σκεφτεί να το κάνει θα ήταν φυλακή.

  17. ευτυχως το AIDS δεν κολάει αν ερθει σε επαφη με αέρα…

  18. Η είδηση γ το βια,σμό ανήλικης από λάθρο που είναι ρε τστσεκια;

  19. Αν τον έπιανε επιτόπου κάποιος πολίτης και τον σάπιζε στο ξύλο (όπως θα κάθε λογικός άνθρωπος), θα έβγαιναν τα λέσα της αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΝΔ) και θα τον έβριζαν από το πρωί έως το βράδυ! Επίσης τα διορισμένα δημοσιοϋπαλληλακια της δικαιοσύνης θα τον έτρεχαν από δίκη σε φυλακή! Αυτή την Ελλάδα ψήφισε όμως ένα 75%!!!

    1. Ακριβως αυτο θα γινοταν. Γι αυτο να ειστε ησυχοι στα σπιτια σας και να μη κοιτατε τιποτα. Και η τυπισα που το κατηγγειλε να μη το ξανακανει γιατι αν ηταν αλλοδαπος θα εβρισκε το μπελα της. Τωρα μαλλον ειναι Ελληνας ψυχακιας οποτε την εβαψε. Αν ειναι αλλοδαπος θα του δωσουν το επιδομα και θα τον καταγραψουν.

    2. Αυτοί που πήγαν στις κάλπες όντως αυτή την Ελλάδα θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά η πάρτη τους. Όμως ένα μεγάλο ποσοστό απ’αυτό το 45% που δεν πήγε, κακώς, λέει ότι αν υπήρχε ένας άνθρωπος ανιδιοτελής που να εμπνέει εμπιστοσύνη και αγάπη για την πατρίδα θα πήγαιναν πολλοί. Δυστυχώς όμως οι ίδιοι πάνε και ψηφίζουν κάθε φορά που τόσα χρόνια έχουν γίνει ένα με το σύστημα.

Comments are closed.