ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – «ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ! ΜΕ «ΚΕΡΜΑ» ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;

Κοινοποίηση:
ΛΟΑΤΚΙ

Είναι τελείως άστοχη η συζήτηση που γίνεται αναφορικά με τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε αυτό που θα εξαγγείλει ο Μητσοτάκης και αυτό που έχει προτείνει ο ΣυΡιζΑ, ως νομοσχέδιο για την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών.

Στα ΜΜΕ αλλά και τα πολιτικά πάνελ, υπάρχει η παραπληροφόρηση ότι δήθεν η πρόταση Μητσοτάκη δεν θα περιλαμβάνει τη χρήση παρένθετης μητέρας για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια. Σε αντίθεση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, που την περιλαμβάνει ρητά.

Ανοησίες.

Το νομοσχέδιο Μητσοτάκη αυτομάτως θα επιτρέπει την χρήση «παρένθετης μητέρας», εάν αυτή γίνεται στο εξωτερικό. Διότι πολύ απλά εάν το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων πληρώσει μια γυναίκα για να κυοφορήσει το παιδί σε μία άλλη χώρα της Ευρώπης, τότε αυτόματα μετά τη γέννηση του, το παιδί «αναγνωρίζεται» και από το ελληνικό κράτος.

Επιπλέον, δεν υπάρχει περίπτωση εφόσον νομιμοποιηθεί ο γάμος, να γίνει προσφυγή στο ΣτΕ από ζευγάρι ομοφυλοφίλων και να μην δικαιωθούν για την «χρήση» παρένθετης μητέρας.

Η θηριωδία λοιπόν είναι ίδια και στις δύο προτάσεις. Η γυναίκα και μάλιστα μία φτωχή γυναίκα, μετατρέπεται σε «τζουκ μποξ», όπου ο πλούσιος θα ρίχνει «κέρμα» για να του βγάλει το παιδί που θέλει.

Όταν η φρίκη ονομάζεται «πρόοδος»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τον Σταύρο, η αιμομιξία θα πάει σύννεφο. Μπαστάρδεμα του ανθρώπινου γένους.

  2. Το κακό έχει ξεκινήσει από παλιά, εξωσωματικές που κοστίζουν πανάκριβα, παιδιά του σωλήνα. Ένα τρόπο τεκνοποίησης όρισε ο Θεός. Αν δεν συλλαμβάνει παιδί προσευχή στον Κύριο να την αξιώσει να γίνει μάνα, όπως έκανε η Σάρα, η μητέρα του Ιωάννη του Πρόδρομου και η μητέρα της Παναγίας, που έμειναν έγκυες σε μεγάλη ηλικία. Όλα τα άλλα είναι εκ του Σατανά. Επίσης στο Μωσαϊκό Νόμο αναφέρονται κάποιες περιπτώσεις που ο άνδρας δεν μπορεί να κάνει παιδί, για παράδειγμα όταν έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τη θεία του. Όταν παντρευτεί δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά αλλά η γυναίκα του δεν θα ξέρει το λόγο.

  3. Να του κοπούν τα χέρια σύρριζα του καταραμένου μπάσταρδου αν το ψηφίσει.

  4. Όλες οι ιατρικές μέθοδοι κυοφορίας, εκτός από τον παραδοσιακό, είναι σατανικοί.

  5. Τοχω ξαναγράψει! Αρχίζω να πιστεύω πόσο δίκιο έχουν οι μουσουλμάνοι που είναι αμείλικτοι σε τέτοιου είδους φαινόμενα!!

    1. το εχω ξαναγραψει , ο ταλιμπανισμος σε ισλαμ και χριστιανισμο ειναι ιδιος οταν ακουγονται φωνες σαν τη δικια σου..

  6. Γιατί καλέ να μη κάνουμε κι εμείς παιδιά ?

  7. ερμαφροδιτος σαν το νομοσχεδιο που ετοιμαζει αν η νεα δημοκρατια ειναι δεξιο κομα τοτε εγω ειμαι ο παπας της ρωμης αλλα που να βρουν μυαλο η μαλακες ελληνες ψηφοφοροι

  8. Δέν μάς είπατε πώς θά παραχθει τό σπέρμα ; Μέ αυτοσυγκεντρωση ;

  9. Βλαδιμηρε παρακληση πατα τα τα τιμημενα! Ο νεοταξιτης χαλβας που κυβερναει τη ψωροκωσταινα δεν σεβεται τιποτα! Βωθρος βωθρος βωθρος !

  10. Ρε μήπως έχουν δίκιο αυτοί οι Μουσουλμάνοι που τους έχουν στην καρπαζιά όλους αυτούς τους ιδιαίτερους και τους ανώμαλους ?? Όταν ανοίγει το τζίνι της ατζέντας και των απαίτήσεών τους δεν έχει όρια και ηθικές αναστολές. Θα καταστρέψουν τις νέες γενιές που έρχονται χωρίς να το καταλάβει κανένας

  11. Αυτος ο παπαρας ο πουτιν φταιει που δεν παταει τα κουμπια να σου πω εγω πως γινεται..

  12. …π@@στηδες σαν κι εκείνον το μπ@στ@ρδο που μας τον φυτέψανε στην εξουσία για να μας αποτελειώσει.

  13. Καταντια μιας ενδοξης και υπερηφανης χωρας λογω του ψεκασμενου λαου τηςΤο τελος αυτης της χωρας ερχεται λογω των αδιαφορων ηλιθιωνκατοικων της

  14. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ

  15. Ο Γεωργιάδης που ψήφιζε λοκντάουν και υποχρεωτικά εμβόλια και πρόστιμο στα αμπόλιαστα γεροντάκια, σήμερα είπε ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό το μπόλι! Τώρα που θέλει και γάμους λοατκι, θα αποθεώνεται από γκέι και στο τζαμί που άνοιξε από λαθρομερανάστες που νομιμοποίησε που θα του φωνάζουν Αλάχου Ακμπαρ και θα τον αποθεώνουν πιο πολύ και από τον Τσιπροζάεφ!

  16. Το λοατκι απόκομμα της ανωμαλίας,η νουδούλα,εξαπάτησε τον λαό,γιατί προεκλογικά δεν μας είπε η κούλα ότι θα κάνει όλες αυτές τις ανωμαλίες.Όσοι ψήφισαν αυτό το θίασο ανωμάλων,εξαπατήθηκαν.Να ξαναγίνουν εκλογές.

  17. Ο κόσμος βρίσκεται σε μια τρελό χαζομάρα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πλησιάσει το τέλος του κόσμου. Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει στην επιστολή 2 Τιμόθεου κεφαλεο 3: 1-5 αυτό που ζούμε στης ημέρες μας.

  18. ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ.

      1. Σε λίγο καιρό να δεις την οργή του Θεού,η οποία είναι βέβαιη…

  19. Καμιά διαδήλωση κατά όλων αυτών θα γίνει; Μπα δε νομίζω. Από ποιους άλλωστε. Τους οικογενειάρχες, τους πατριώτες,την εκκλησία, την εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι ραγιάδες ή λαδωμενοι καλά. Μια ερώτηση στο 41% που είναι και περήφανο που ψήφισε για όλα αυτά που όταν κάποιοι άλλοι τα έλεγαν τους έβριζαν, τώρα τι λέτε ρε ηλίθιοι; Θα φάτε κράξιμο και τις λέξεις οικογένεια, νοικοκύρης, θρησκεία, πατρίδα δεν θα τις ξαναπειτε γιατί θα σας φωνάζουμε ουουουου οξω πουστηδες ανθελληνες αφού τους ομοίους σας ψηφίζετε. Έχουν βάλει στόχο τα παιδιά και αυτό το δέχεστε και το επικροτεί η ψήφος σας. Το κόμμα σας δεν λέγεται ΝΔ αλλά Νέα παιδεραστία και Νέα πουστοκρατια.

  20. ο ρατσισμος των φουστηδων σε ολο του το μεγαλειο!!που ειναι τα metoo και οι φεμινιστριες,τωρα που η γυναικα αντιμετωπιζεται ως σκευος αναπαραγωγης;;;καταπιαν κανα παλουκι;;

    1. Μέχρι τις εκλογές θα έχουν ξεχαστεί αυτά. Θα ρωτάς κάποιον που τους ψήφισε και θα σου λέει, πότε έγινε αυτό δε με παρατάς. Μιλάμε για ηλίθιους, κολλημένους για αυτό πάμε κατά διαόλου.

  21. Ποιοι επιβάλλουν αυτή την ατζέντα επιτέλους και γιατί σε αντίθεση με τη λαική θέληση θέλουν να περάσουν τέτοιους νομους; Γιατί έχουν λυσσάξει όλα τα κόμματα;

    Οι γυναίκες πια θα μετατρέπονται σε κάτι σαν σκύλες που θα τις γκαστρώνεις και μετά θα της παίρνεις τα κουτάβια.

    Ή όπως λένε και στο χωριό μου θα τις πηγαίνουν σαν τις γίδες στο τραγί.

    1. Το έγραψα και αλλού ότι παρατηρώ μια βιασύνη, έχουν όντως σκυλιασει οι πουστηδες να νομοθετήσουν τα δικά τους σε πολλές χώρες λες και ξέρουν ότι κάτι έρχεται και θα μπορούσε να τους γκρεμίσει τα σχέδια. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εδώ μιλάμε για μια μειοψηφία του 1-2% που πάει να βάλει χέρι στα παιδιά και πάλι δεν κουνιέται φύλλο από τον κόσμο.

  22. Η βρωμια και η ξευτιλα δεν ειναι στον πρωθυπουργο αυτος θα φυγει και θα ερθει επομενος η βρωμια και η ξεφτιλα ειναι στο λαο που ψηφιζει και δεχεται. Ο βρωμιαρης και ο ξευτιλας νεοελληνας λοιπον να λετε

  23. ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ

  24. Ξεσηκώσουν επιτέλους ρε ταγαρι νεοέλληνα!! Σου χτυπάνε την οικογένεια, την παιδική ηλικία και τον οποίο πολιτισμό σου και κάθεσαι στον καναπέ και αποδέχεσαι τα πάντα!! Ολοι όι Βαλκάνιοι γείτονες μας δεν τα αποδέχονται αυτά. Εμείς γιατί τέτοια παρακμή ??

  25. Η χρήση παρένθετης μητέρας απο ανδρόγυνα που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά δεν είναι κακό, οι γάμοι και οι υιοθεσίες ομοφυλοφίλων δεν πρέπει ποτέ να γίνει νόμος, ηδικά στην Ελλάδα που έχει υπογεννητικότητα γιατι ετσι θα κουβαλήσουν οι πούστηδες πολλούς αλλοδαπους. Ένας ομοφυλόφιλος μας κουβάλησε στη πόλη 32 υιοθετημάνα αγόρια απο την Αφρική

  26. Αχ Μητσοτάκη τι σε περιμένει από ψηλά, πότε θα έρθει η οργή του Θεού επάνω σου και στην οικογένεια σου δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν θα σου αρέσει.

  27. Έλεος βρε με τον μ@λ@κα που μπλέξαμε.

  28. Ο μητσοτακης με αυτα ασχολειτε….
    Πινοκιο σε αυτες της χωρες εχουνε λυσει ολα τα προβληματα τους και ασχολουνται και με αυτο..μια κυβερνηση τσιρκο που ασχολειτε με θεματα του 5% το υπολοιπο 95% υποφερει με τα καθημερινα προβληματα που υπαρχουνε στο δημοσιο τομεα απο την υγεια μεχρι της μεταφορες.

  29. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ

  30. Ο/Η Αυτό είναι παράνομο, δεν είναι παρένθετη είναι βιολογική λέει:

    ο ορισμός της παρένθετης μητέρας είναι η γυναίκα στην οποία τοποθετείται βιολογικό υλικό από έναν άλλο άντρα και μια άλλη γυναίκα, και χρησιμοποιείται το σώμα της να κυοφορησει το παιδί τους (γιατί πχ η κανονική μητέρα που δίνει το ωάριο να έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα).

    Αν όμως δ΄νει μόνο άνδρας βιολογικό υλικό και το ωάριο είναι της χρησιμοποιούμενης γυνα΄κας, τότε αυτή η γυναίκα δεν είναι παρένθετη, αλλά είναι η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ μητέρα του παιδιού, στο γεννηθέν παιδί το μισό DNA είναι δικο της.

    Οπότε αν της πάρουν το παιδι, τότε η πράξη εξομοιώνεται με εμπορία βρέφους (αν δίνει το παιδί της με την θέληση της για να πάρει λεφτά) ή με απαγωγή βρέφους, ή εγκατάλειψη βρέφους (από την μητέρα του). Στην κανονική παρένθετη, το παιδί ζει με την βιολογική ενώ στην περίπτωση ομόφυλων του στερούν την βιολογική

    1. Σωστά τα λες. Αν το ωάριο είναι της χρησιμοποιούμενης γυναίκας, αυτή είναι η Βιολογική Μητέρα του παιδιού.
      Σκέψου τι θα γίνει, όταν γεννηθεί το παιδί & η Βιολογική Μητέρα, το μετανιώσει & τους τραβολογήσει στα Δικαστήρια.
      Αλλά επειδή αυτοί είναι πανέξυπνοι, θα χρησιμοποιήσουν Ωάριο από Γυναιλκες που τα πουλάνε & θα πληρώσουν παρένθετη.
      Σε μία τέτοια περίπτωση, το παιδί δεν θα μπορέσει να μάθει ποτέ σε ποιά Γυναίκα ανήκει το Ωάριο που χρησιμοποιήθηκε.
      Αν αυτή η ίδια έχει πουλήσει Ωάρια και σε άλλα κέντρα, οι Αιμομιξίες θα είναι ανάθεμα για τα παιδιά.
      Ντροπή & μόνο Ντροπή για την ελαφρότητα που νομοθετούν & οι 300 εντελώς απερίσκεπτα.

      1. Είστε ηλίθιοι διότι όπως πουλάει το σπερμα ο άντρας που αυτό δε το θεωρείτε ανήθικο το ίδιο κάνουν και γυναίκες. Η παρένθετη παίρνει έτοιμο γονιμοποιημένο και αφού δεν έχει δικό της dna δεν έχει δικαιώματα. Έτσι κάνουν τα στρειτ ζευγάρια με τζούφιο άντρα η γυναίκα από τις πολλές εκτρώσεις που έκανε. Λύνεται και το πρόβλημα υπογεννητικότητας θαρρώ έτσι. Τότε γιατί σκάτε ?

  31. E ΡΕ ΟΙ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ 9 ΜΗΝΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΚΑΠΟΙΑ.ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ

    1. Να μαζέψουμε να σε δώσουμε να πας και εσυ να μη σκυλιάζεις από ζηλια

  32. Η φωτογραφία του Μητσοτάκη μου θυμίζει ένα παλαιό τραγούδι.
    Ha Ha said the clown…
    Νομοσχέδιο Έκτρωμα… Κάτι μου λέει ότι ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να την κάνει από Πρωθυπουργός, για τα “Σαλόνια” της ΕΕ!!!

  33. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΧΩΡΑ ..ΘΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΛΙΣΤΑ ΕΠΣΤΕΙΝ..

Comments are closed.