ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΑΖΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ! ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ!

Κοινοποίηση:
Έβρος, μετανάστες

68 Τούρκοι πολίτες και οι συγγενείς των οικογενειών τους που εκκενώθηκαν από τη Γάζα λόγω ισραηλινών επιθέσεων, έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη μέσω Αιγύπτου. Το αεροπλάνο των Τουρκικών Αερογραμμών, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Καΐρου και μετέφερε Τούρκους πολίτες που πέρασαν από τη συνοριακή πύλη της Ράφα προς την Αίγυπτο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Πόλης.

Τους πολίτες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών και στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD).

Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων, οι πολίτες μεταφέρθηκαν στα ξενοδοχεία.

Μαντέψτε που θα καταλήξουν όλοι αυτοί σε λίγο καιρό.

Οι Παλαιστίνιοι που φτάνουν στην Ελλάδα θεωρούνται πρόσφυγες – κάνουν αίτηση ασύλου και τους δίνεται άσυλο και ταξιδιωτικά έγγραφα. Στις δομές φιλοξενίας αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 3.000 αιτούντες άσυλο παλαιστινιακής καταγωγής.

Με το νέο κύμα προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα ο αριθμός θα εκτιναχθεί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…..

  2. EΛΛΑΣ ΕΑΛΩ………………ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  3. Να εγκαταλειπες τη Πατριδα σου? ! Ουτε οι Ελληνες το κανανε τη κατοχη, ουτε οι Σερβοι και οι Κοσοβαροι το 99, ουτε οι Χριατιανοι της Συριας! Ποιοτης!

  4. Να συλληφθεί καθε υπεύθυνος για εθνικη προδοσια

  5. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1986 ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΑΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ….
    ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!
    ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ….ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑΚΙΓΙΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!!

  6. Η ΧΙΤΖΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΝΕΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!
    Η ΙΕΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΥ ΦΘΙΝΩΝΤΑ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…..
    ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ…..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ Η ΜΙΤ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ….
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ…..

  7. Μεχρι στιγμης βγαινεις εξω και πνιγεσαι …. δεν εισαι ελλαδα.Που να μας φερουν και αλλους.Βρηκανε χαζους και λεει παρτε παρτε παρτε.Αυτοι θα τρωνε και εσεις εχετε καδους να φατε.Ξυπνηστερεεε

  8. μπα!γιατι δε μενουν να υπερασπισθουν τα γυναικοπαιδα κ τα γεροντια, αλλα το σκανε να σωσουν το τομαρι τους εγκαταλειποντας τα παιδια τους τις μανες τους τις αδελφες τους στη σφαγη κ το θανατο?ειναι αντρες αυτοι?

Comments are closed.