ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Άρχοντας του Οικουμενικού Πατριαρχείου τα χώνει στούς Μητροπολίτες Ύδρας και Αργολίδος για τον Αρχιμανδρίτη «λέρα» της Ερμιονίδας

Κοινοποίηση:
papas-nafplio

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες απασχολεί την κοινή γνώμη η υπόθεση άγαμου κληρικού, υπαγομένου στην κανονική δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, ο οποίος καταδικάσθηκε από το Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου σε φυλάκιση σαράντα μηνών άνευ αναστολής για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος ανηλίκου (12χρονου) αγοριού.

Επί της αποφάσεως αυτής ο κληρικός άσκησε έφεση.

Παραλλήλως με την ποινική δικαιοσύνη, αντέδρασε και η ανωτέρω Ιερά Μητρόπολη, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της 3 ης Ιουνίου 2023 της ανωτέρω Ιεράς Μητροπόλεως – θέτοντας τον κληρικό της σε αργία «ἕως διελευκάνσεως τῆς ὑποθέσεώς του γιά ἀδίκημα διωκόμενον ἀπό τον Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως ἀπό τούς Ἱερούς Κανόνας τῆς Ἐκκλησίας».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. επιδη εκανε εφεση ομως ,κυκλοφορει ελευθερος….το γνωριζετε αυτο?

  2. Απο τοτε που γινατε δημοσιοι υπαλληλοι με γαλονια, μηνιατικα και… προσφωρα εχετε χεσει την Ορθοδοξια ! Ελαχιστοι εξαιρουνται λογω πιστεως και προσφορας στο ποιμνιο! Οι περισσοτεροι ιερωμενοι βρισκονται στην Αθωνικη πολιτεια!
    Για το τουρκοτραγι που “φυλαξε” την Αγια Σοφια ουτε λογος να γινεται! Μακαριστε Χριστοδουλε την ευλογια σου!

  3. Πάνω τα χεράκια, κάτω τα χεράκια από τον πούσχτη

  4. Εκκλησιαστικα …μπλα μπλα μπλα…το ξύρισμα κόντρα πάραυτα, το ….έχασε στη μετάφραση.

  5. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ”ΑΡΧΟΝΤΑ” ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Comments are closed.