ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ; «Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Στην καταγγελία ότι η αστυνομία δεν κατέγραψε στο βιβλίο συμβάντων το βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προχώρησε μιλώντας στο Kontra και τον Πάνο Χαρίτο, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ).

Οπως είπε χαρακτηριστικά «ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα επιμέλεια» από την Αστυνομία, ενώ τόνισε ότι σε ανάλογη περίπτωση βιαιοπραγίας, μέσα σε διεθνή Αερολιμένα κάποιος πολίτης πρώτα θα είχε συλληφθεί άμεσα με το αυτόφωρο και μετά θα δίδονταν οι εξηγήσεις και θα γίνονταν οι περαιτέρω ενέργειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ολα στο φως πλεον . Εχουν ξεβρακωθει εντελως. μονο οι εγκεφαλικα αναπηροι και οι ραγιαδες και τα κομματοσκυκα δεν το βλεπουν. αλλα δυστηχως αυτοι ειναι πολλοι.

  2. Ποιός ηταν Αξιωματικός Υπηρεσίας κ δεν κατέγραψε;
    Ζητήσατε επίσημο έγγραφο για το συμβάν κ σάς ειπαν: Δέν υπάρχει??🤯 Δεν μου κάνει εντύπωση..
    Μπουρδέλο!
    Εν τω μεταξύ φοβάται το παιδί για τη δουλειά του:
    Κάντε επισημη καταγγελία στην Γαδα με πρωτοκόλληση, κ τελευταία – αλλά θέλει Δικηγόρο- μία ωραία αγωγή αν φοβάσαι για τά υπόλοιπα..500ευρω μία αγωγή κι εκδικάζεται σύντομα. Θα βγάλεις κ το κατιιτις από τον κατσαπλιά τής Κρήτης!!😁
    Άσε που θα έρθουν για συμβιβασμό!
    Ξεβρακωσε τον!!

  3. Οπου τον βρουν, ας τον αγαπήσουν όπως πρέπει, εννοείται χωρίς κάμερες.

  4. ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΡΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!!!

  5. Ρε μουνοπανο έπρεπε να δουλεύω εγώ να σου σπάσω το κεφάλι να τρως μπουκέτα δύο εβδομάδες γαμημένε.Ο 22 xρονος φοβήθηκε και σήκωσε ο πούστης Κρητικός ανάστημα.Θα σου γαμούσα το σπίτι μπάσταρδο.

  6. …..*ΤΑΝΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!…ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!….ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ….ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ….ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ!!…ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!!….ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΥΤΙΛΑ….

  7. Έκθετο και το Προ-Πο….. Υπάρχει βίντεο που ξεφτυλιζει το σύστημα…..Το Μακελειό ρίχνει Κυβερνήσεις…..

  8. Έπρεπε οι συνάδελφοί του εργαζόμενου να πλακώσουν τον Αυγενακη να τον κάνουν ασηκωτο

    1. να αγιάσει το χέρι του!!!!! φτανει ποια με τους αργοσχολους των αεροδρομίων και το αδιάφορο υφάκι τους.

  9. Η ΕΛ.ΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ….ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  10. Καταλάβατε πως ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    .
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑΖΙ
    .
    ΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
    ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΛΛΟΙΏΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΛΟ ΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

  11. Μητσοτάκη φτάνει πια παραιτήσου δεν τραβάει άλλο το όχημα που λέγεται Ελλάδα αν σου έχει μείνει λίγη τσίπα και λίγο έστω λίγο φιλότιμο παραιτήσου που δεν πιστεύω αυτο

Leave a Response