ΧΑΜΟΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – «ΕΝΟΧΗ» ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ

Κοινοποίηση:
Ekbiastes-copy

Μπορεί η αποκάλυψη του διαδικτύου ότι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τη σπείρα εκβιαστών στην Αθήνα, ήταν και υπάλληλοι του ΥΠΠΟ που ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στο περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, να έχει προκαλέσει σάλο, ωστόσο η σιωπή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκαλεί ιδιαίτερα ερωτήματα.

Το γεγονός δε ότι ακόμη και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει αξιολογήσει ως σοβαρές τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι με αποτέλεσμα να τους θέσει σε αργία μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, αποδεικνύει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, απομακρύνοντάς τους από τις στελεχιακές τους θέσεις στο κόμμα, μέχρι να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί και ποια ήταν η εμπλοκή τους στο κύκλωμα εκβιαστών.

Βασισμένο στο γεγονός ότι τα δύο αυτά πρόσωπα δεν είναι απλά μέλη του κόμματος, αλλά στελέχη με σημαντικές ευθύνες και άρα πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος, αποκαλύπτει τα ονόματά τους.

Πρόκειται για τους:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας ομοσπονδίας συλλόγου υπαλλήλων ΥΠΠΟ

Είναι ενδεικτικό ότι ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος έχει ανεβάσει και φωτογραφία με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σάλος

Έχει προκαλέσει σάλο η εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών που λειτουργούσε εντός των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και φέρεται να εκβίαζε καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης προκειμένου τα μέλη της να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Όπως έγινε γνωστό πως στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Απο σοσιαλιστες γινανε σοσιαληστες ενα γραμμα ειναι η διαφορα στο γραψιμο ομως η εννοια ειναι εντελως αντιθετη.

  2. Ευτυχως που μετα την αθωωση τους θα παρουν πισω τα λεφτα τους,οπως ο Χριστοφορακος. Υπομονη 8-10 χρονια , μεχρι να παραγραφει η υποθεση στο τελικο Εφετειο το 2034.( σιγα τ αυγα,ολο το “Δημοσιο” ετσι ζει.) Αληθεια, οι εφοριακοι της Χαλκιδας τι γινονται? Ανησυχω

  3. Ψαξε ποιος παει σε καποιο κομμα και θα καταλαβεις ΤΙ ειναι αυτο το κομμα. Ο νοων,νοειτω!

  4. Τώρα θα πάει όλο το κλεφτοπασοκ φυλακή για εγκληματική οργάνωση

  5. Θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο…

  6. Γνωστες οι φατσες τους! Δεν ξερω ομως, το απο που και το γιατι!

  7. Τίποτα δεν θα γίνει σε λίγο καιρό πάλι θα αναλάβουν πόστα… Έτσι όπως έγινε και με αυτόν που είναι τώρα πρόεδρος στο σωματείο του υπουργείου ο περίφημος τσακο…..κος… ΦΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ..!

  8. Πασοκτζηδες στην συμμορια?πέσαμε από τα σύννεφα.

  9. To περιεργο θα ηταν να μην ηταν πασοκοιΤι στο διαολο μαθεναν τοσα χρονια στην ανωτατη σχολη κλεπτων κι’απατεωνων ????????

  10. Ο ένας αδελφή και μασόνος. Για τον άλλο δεν ξέρω!

    1. Ο άλλος ξέρει να διορίζει τις γκομενες του… Βρώμα είναι αυτό το υπουργείο..

  11. Το δόντι τους δείχνει να κόβει καλά στην άνω φωτογραφία …..

  12. Έτσι είναι ο συνδικαλιστές για την πάρτη του δουλεύουν. Κάτι τέτοια λαμογια και η γενιά του πολυτεχνείου κατέστρεψαν την Ελλάδα..

  13. Ρε τους γύφτους! Και κλέφτες είναι και τεράστια ποσά έφαγαν και δόντια σαν του μέσου ζαίου έχουν, όχι επειδή δεν έχουν λεφτά να πάνε να τα φτιάξουν αλλά επειδή βαριούνται που ζουν…

  14. Άπληστοι κοπρίτες. Το δημόσιο δεν είναι τσιφλίκι τους. Να τα επιστρέψουν όλα και με τόκο. Και απόλυση χωρίς σύνταξη. Να πάνε στον ιδιωτικό τομέα και να δουν πόσο εύκολα είναι τα πράγματα.

  15. Νικόδημος, σωστά, η Χρυσή Αυγή δεν σφετερίστηκε δημόσιο χρήμα παραποιώντας δημόσια έγγραφα και σβήνοντας δίκαια πρόστιμα.

  16. Ελα ρε μπατριωτες! Original greek γιδολαμογια! Σας καλυπτε μαλλον ο…βοσκος σας αλλα τη κατσατε τη βαρκα!

  17. ΟΙ ΚΛΕΦΤΟ ΦΑΕΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

  18. Το πασοκ χρωστάει σχεδον μισο δις ευρω θελει να κυβερνήσει κιολας απο που και ώσπου εχει το δικαιωμα του εκλέγειν αρα και ο Αριος Παγος μεσα στο κύκλωμα της Μαφίας ετσι ακριβός είναι. ΚλεφτοΠασοκ στην κυριολεξία κοπρόσκυλα κατακλεψατε τον λαό.

  19. Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει.. κατέστρεψε την Ελλάδα από το ’85 μέχρι το 2010… ντροπή τους..
    Η ίδια μεθοδολογία….
    Δοξαστε τους…

  20. Σε καθε σκανδαλο και πολιτικος απο πισω

  21. Το ΠΑΣΟΚ και οι Σύντροφοι Πασοτσηδες δυστυχώς έτσι λειτουργούσαν πάντα…..Το άσχημο είναι πως συνεχίζουν να έχουν ψηλά κεφάλια στην εξουσία…..

  22. Που είναι η Μπετώνη η κλασομπανιέρα να μας πει τι έγινε.

  23. Φεύγουμε από Μπασοκ και πηδάμε στη ταβέρνα του Κούλη να φάμε και από εκεί.

  24. Τωρα τους επιασαν που γινανε μπαρμπες; Τοσα χρονια γουστα και θα τους κλ@σουν κιολας.Επιπληξη και καμια αργια του κ@λου.

  25. να τους κανουν οτι κανανε στην χρυση αυγη ολοι μεσα….εγκληματικη οργανωση

  26. Εγκληματική Οργάνωση και όλο το ΠΑΣΟΚ μπουζού.

    Για πολύ λιγότερα η ΧΑ έγινε ΕΟ. Αλλά βέβαια εκεί είχαν μία Κλάπα που έκανε το άσπρο μαύρο.

    1. Τώρα δικάζουν μόνο όσοι έχουν μανία με το άσπρο φάρμακο.

  27. Αυτά τα γαμημένα σκατά έφταξε το κωλοπασόκ και ο πορνόγερος πρόεδρός του. Σιχάματα, δεν κουραστήκατε να γλύφετε τον κάθε βρωμιάρη πολιτικό;

  28. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ… ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!

  29. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟ Υ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ 1991 ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ Ν.Δ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑΤΑ ΜΗΚΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΩΟΝΤΑ Σ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛ ΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

  30. ασύλληπτα κρατικοδίαιτα τρωκτικά

  31. Καλά οι πασόκοι έχουν μακρά εγκληματική δράση. Να ‘ναι καλά το ακαταδίωκτο.

  32. …..ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ…..ΤΑ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ……ΛΙΓΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΟΝΤΑ….

  33. ΠΑΣΟΚΟΙ… Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ… ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!

Comments are closed.