ΤΗΣ Π@@Τ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ! Η ΦΩΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΝ ΩΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ! “ΑΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ! – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!” ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΓΟ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΙΟΥ

Τα «γαλλικά» επέστρεψαν εντός του κοινοβουλίου, με τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, να ξεφεύγει και να λέει «άι στο δι@ολο» στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στην αίθουσα.

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Την ώρα που οι δύο γυναίκες είχαν μια σφοδρή αντιπαράθεση για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της κ. Φωτίου «άει στο διάολο».

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της κυρίας Κεφαλογιάννη, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

Από την πλευρά της, η κυρία Φωτίου είπε ότι δεν είπε τίποτα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Κυριαζίδης, εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κ. Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Η κυρία Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον εξής τρόπο:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Στην μ.βρετανια να δειτε το τι ακουγεται μεσα στην βουλη τους….δεν ειναι κακο το μπινελικι που και που χρειαζεται εξαεριζεσαι….και ξαλαφρωνεις.

  2. Η κυράτσα Θεανώ, πότε προλαβαίνει και πάει στην Βουλή; Δεν μαγειρεύει πλέον γεμιστά για τις λ@θροΜΚΟ;

  3. Ένας μετεωρίτης χρειάζεται να πέσει εκεί μέσα . Μόνο τότε θα απαλλαγούμε από αυτά τα …………….

  4. Η Θεανώ μια κομμουνίστρια των σαλονιών
    Ο σύζυγος της διάσημος αρχιτέκτων Ιάσων Ρίζος.
    Η Όλγα, η μεγάλη κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης το γένος Ιωάννου Βαρδινογιάννη, το δέκατο τέκνο της οικογενείας.
    Πρώτη από τις τρεις αδελφές. Πρώτο γάμος στα τριάντα έξι της με Έλληνα, Κρητικό, κοσμηματοπώλη της οδού Βουκουρεστίου.
    Ο δεύτερος σύζυγος ο Εβραίος Μίνως ( Αβραάμ ) Μάτσας με τον οποίο απέκτησε δίδυμα πρόπερυσι με δανεικά ωάρια . Όχι μόνον λόγω ηλικίας αλλά γνωστό ότι δεν ήταν γόνιμη. Ο υιός και εγγονός της Μίνως Μάτσας & Υιός είχε αποκτήσει κόρη με Ιαπωνίδα της Καλιφόρνιας, όπου ζούσε.

  5. Οι Μαφιοζοι με τις Γραβατες το παιζουν Πολιτισμενοι !!!!! Οποιος τους πλακωσει στις μπουνιες μεσα στο Πλυντηριο της ΝΔ ( Βουλη ) , θα γινει κ η επομενη Κυβερνηση . Με ολα αυτα που γινονται στην Χωρα θα επρεπε να ειχε γινει Ρινγκ το Πλυντηριο αλλα οταν ειναι ολοι μαζι ΕΝΑ τι περιμενετε ;; 300 + 1 Μαφιοζοι .

  6. Κεφαλογιάννη: ένα τσόλι που διέλυσε το Υπουργείο Τουρισμού ενώ οι Τούρκοι προβαίνουν σε ένα εξαίρετο επιθετικό marketing του στυλ “Istanbul, the New Cool”. Που είσαι μαρή να προμοτάρεις το Αιγαίο, το Ιόνιο, το Βυζάντιο, την Αρχαιότητα, ως τουριστικοί προορισμοί; Μόνο ξέρουν οι Νοτιοβαλκάνιοι να λένε “μία κούκλα στο Υπουργείο”. Όξω, ανύπαρκτη…

  7. καλά νταξ’ χειροκροτήστε όρθιοι όλοι οι ΝΔουλαίοι μέσα στο κυνοβούλιο τον Αχιλλέα τον Καραμανλή τον σφαγέα των Τεμπών κουφάλες που σας πειράζει και το στο διάολο

  8. Φρουρα..φρουρα.. βγάλτε την έξω..δεν το άκουσα, η κυρία Φωτίου ,αυτή δεν μας έλεγε να τρώμε γεμιστά..που και φτηνά..

  9. ΑΠΟ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ?

  10. Αν τής έλεγε χρυσαυγιτης “αη στον διαολο” τότε θα ειχε “ακουσει” ο προεδρος καιθα τον πεταγαν εξω και.θα τού απαντουσε η κεφαλού “τετιοι ειστε οι χρυσαυγητες”
    και θα ειχαν θεμα τα καναλια να παιζουντι φασιστες ειναι οι βουλευτες της χρυσης αυγης,αν όμως τη στειλη στο διαολο ενας αλλος το περννε στο ντουκου αφου θαπάνε παρεα

  11. Μόνο ο Στέφανος Χίος μιλάει άπταιστα “γαλλικά “! Θα ήθελα μία μέρα να τον δω στην Βουλή… Να έχει απέναντι τον Κούλη και να τον στολίζει… Face to face

Leave a Response