ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ» – ΔΕΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ#ΛΟ;

Κοινοποίηση:
aughenakis-georghiadis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση έκανε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν για το περιστατικό στο αεροδρόμιο, η βουλευτική ασυλία δεν κάλυπτε τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Παρατήρηση που μπορεί να γίνει αντιληπτή και ως “μομφή” προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αφού οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο “υποχώρησαν” όταν ο πρώην υπουργός ισχυρίσθηκε πως έχει ασυλία, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά!

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τη λύπη του για τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως για την πράξη του δεν προβλέπεται βουλευτική ασυλία.

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ένας εργατικός άνθρωπος, τιμάται από τον λαό του Ηρακλείου για πολλά χρόνια και αυτό έχει τη σημασία του, αλλά ασφαλώς έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ο πρωθυπουργός πολύ σωστά ενήργησε και σε πρώτο χρόνο, δεν υπήρχε καμία περίπτωση στην παράταξή μας να δικαιολογηθεί μια πράξη βίας» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «θέλω να ζητήσω συγγνώμη ως πολιτικός από τον υπάλληλο για την επίθεση που δέχθηκε. Θέλω επίσης να πω σε αυτόν ότι δεν έχουμε καμία ασυλία, δεν υπάρχει ασυλία για τέτοιου είδους πράξεις, η βουλευτική ασυλία αφορά σε βουλευτικές πράξεις και μόνο. Ήταν ψευδές και ατυχές αυτό που ακούστηκε ως επίκληση από τον κ. Αυγενάκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ο γεωργιαδης μπορει να εχει φαει της φαπες του απο τον αυγενακη στο κολαρακι του

  2. ο αυγενακης δεν εναι απο πολιτικο κατεστημενο οπως οι καραμαν αληδες ειναι αναλοσιμο πιονι

  3. Μακελειό τι ρωτάς….;;;;
    Ξέρεις κανένα μπουρδέλο που να διαθέτει εισαγγελέα…..;;;;

  4. Η δολοφονία των Τεμπών του Καραμανλή ήταν βουλευτική πράξη;
    Οι αρμόδιοι, γνωρίζοντες, νομικοί, ειδικοί κλπ
    ας μας πουν τι ορίζεται ως βουλευτική πράξη;

  5. Σε … περίπτωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ;
    Οι βουλευτές και γενικώς οι πολιτικοί είναι πολίτες ;

  6. ο πατριδοκάπηλος “γυρνάω τη μπιφτέκα” μπουμπούκος που σε λίγο από την αλαζονεία του και τη θεατρικότητα του δεν θα καταλαβαίνει άνθρωπος τι λέει …ο καραμούζας …λες και έχει στραγάλια στο στόμα όταν μιλάει…

  7. Ας ζητήσει συγγνώμη για τις πολλές αθλιότητες που έχει κάνει ο ίδιος και ας αφήσει τις υποκριτικές συγγνώμες για τις πράξεις των άλλων.

  8. Φυσικά και υπάρχει ασυλία. Αν θέλουν να τον καλύψουν στη βουλή τον καλύπτουν. Για όλα τα εγκλήματα έχουν ασυλία.

    1. Δεν είναι ασυλία με την “καλή έννοια”. Χοντρή συγκάλυψη και επιβράβευση στη συνέχεια είναι. Μιζοκούλεια (αυτού που γαμιέται) τακτική είναι (βλ. γεωργιάδη, γεωργιάδη, Δημητριάδη, λιγνάδη, Μάτι, Τέμπη…).

  9. Όταν φύγει ο Κούλης από Πρωθυπουργός και αναλάβει ο Δένδιας…..Ο Σπύρος θα είναι ο πρώτος που θα αρχίσει να κατηγορεί τον Κούλη και να γλείφει Δένδια…..

  10. Για την άθλια δημόσια υγεία δηλαδή φταίει ο Υπουργός σύμφωνα με το Σπυράκο…..

  11. Βρε ηλιθιε Άδωνη, η βουλευτική ασυλια ισχυει μόνο για λαμογιες κ κλέψιμο δημοσίου χρήματος κ χρηματισμό. Αυτό έπρεπε να πεις κ να διευκρινίσεις .

  12. O κυρ Άδωνης επιτρέπει με υπουργική απόφααη να μπορούν γιατροί δημόσιοι υπάλληλοι του Ε.Σ.Υ. να ανοίγουν και ιδιωτικό μαγαζάκι. Αυτό είναι πιο σοβαρή είδηση από τον καβγά του γιδοβοσκού της Ντόρας.

Leave a Response