ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ Η «ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ 50 ΒΟΥΛΕΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ

Κοινοποίηση:
mitsotakis

«Τίτλοι τέλους» μπήκαν χθες με τον πλέον επίσημο τρόπο στην παντοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός της «γαλάζιας» παράταξης, καθώς πρώτη φορά μια ομάδα 50 βουλευτών αμφισβήτησε συντονισμένα και συντεταγμένα τη στρατηγική του πρωθυπουργού, αλλά κυρίως την ικανότητά του να πετυχαίνει νίκες.

Επειδή όμως οι βασιλιάδες, ακόμα και όταν είναι γυμνοί, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας την κριτική εσωκομματικών φίλων και αντιπάλων, πέρασε στην αντεπίθεση βγάζοντας στο φως το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό της αλαζονείας τού 41%.

Το κλίμα εντός του Κοινοβουλίου ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς όλοι γνώριζαν πως ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε πείσει πολλούς να κατεβάσουν τους τόνους και να μην πυροδοτήσουν αντιπαραθέσεις, ωστόσο είχε αποτύχει να τους πείσει όλους. Ηδη από το πρωί τα «πηγαδάκια» έδιναν κι έπαιρναν, ενώ ορισμένοι βουλευτές ξεκαθάριζαν στους συναδέλφους τους πως έφτασε η ώρα να σπάσουν τη σιωπή τους.

Για να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να περιορίσει όσους ήθελαν να του ασκήσουν κριτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του προσπάθησε να τους ικανοποιήσει όλους, ξεκαθαρίζοντας όμως πως σε ζητήματα στρατηγικής δεν κάνει βήμα πίσω.

Ο πρωθυπουργός αρκέστηκε σε αοριστίες για το εκλογικό αποτέλεσμα, στην παραδοχή του κόστους που πλήρωσε από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σε γενικά και αόριστα μηνύματα προς τη δεξιά του πτέρυγα, αλλά και σε κενού περιεχομένου μηνύματα για τα εθνικά ζητήματα. Οι πολιτικές κορόνες που εκστόμισε με στόχο να ικανοποιήσει όλες τις μπάντες του κόμματός του χωρίς όμως να πει το παραμικρό για την αλλαγή πλεύσης του κόμματος δεν κατάφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μιλώντας στη πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις ευρωκλογές και μετά τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός είπε «όχι» σε μια μικρή και φοβική Ν.Δ., έκανε μια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αυτοκριτική και δίνοντας το σήμα επανεκκίνησης, ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, ενώ ζήτησε η αυτοκριτική να μην οδηγήσει σε αδιέξοδη εσωστρέφεια.

O πρωθυπουργός απέκλεισε «δεξιά στροφή», αν και έκανε αυτοκριτική για μια σειρά ζητημάτων που οδήγησαν σε ένα ανεπιτυχές για τη Ν.Δ. αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερα αποτελέσματα. «Ο δικός μας δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά» τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν δέχεται κουβέντα για τον πατριωτικό και τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ν.Δ. «Στους εμπόρους εθνικού αισθήματος απαντάμε στην πράξη με τον φράκτη, τα Rafale και τις Belharra» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε ουσιαστικά έκκληση στους βουλευτές της Ν.Δ. να μην ανεβάσουν τους τόνους της αναμενόμενης κριτικής σε τέτοιο βαθμό που θα προκληθεί εσωστρέφεια. Ζήτησε ειδικότερα: «Η κριτική να μην είναι αφορμή για αδιέξοδη εσωστρέφεια ούτε εμμονή σε προσωπικές επιδιώξεις». Σχολίασε πάντως ότι «οι παλιότεροι θυμόμαστε εποχές πραγματικής εσωστρέφειας», θέλοντας να υποβαθμίσει και όποιες διαφωνίες. Ο πρωθυπουργός έκλεισε μάλιστα το μάτι σε όσους βουλευτές είναι δυσαρεστημένοι γιατί έμειναν εκτός κυβέρνησης στον πρόσφατο ανασχηματισμό και αναγνώρισε ως δίκαια τα παράπονα για κλειστές πόρτες και αλαζονεία υπουργών. «Πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε θέση. Αυτό το έχω αποδείξει ότι το λέω και το εννοώ. Οπως έχω αποδείξει ότι η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε εσάς» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Θα ακούσουμε και σήμερα φαντάζομαι παράπονα για κλειστές πόρτες υπουργών και γενικών γραμματέων. Εν πολλοίς αυτά είναι δικαιολογημένα. Θέλουμε να τα γνωρίζουμε για να παρεμβαίνουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε επίσης στους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες, που είτε θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά στα θέματα της καθημερινότητας είτε ότι τους θεωρεί δεδομένους και αγνοεί τη δεξιά βάση. Παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε εκλογική ζημιά. Εμμέσως διεμήνυσε πάντως ότι δεν θα κάνει πίσω στο φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών, υπενθυμίζοντας ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν κεντρική προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ. Εκτίμησε μάλιστα ότι υπάρχει ο πολιτικός χρόνος για να διορθωθούν λάθη και να παραχθούν αποτελέσματα, δεδομένου ότι, όπως τόνισε, «εκλογές θα έχουμε πάλι το 2027».

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να κάνει άνοιγμα και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τους θεωρεί δεδομένους: «Καμία ψήφος δεν είναι δεδομένη. Κανένας πολίτης δεν είναι δεδομένος. Κανένα ποσοστό αυτοδυναμίας δεν έχει μόνιμο ιδιοκτήτη και σταθερή διάρκεια. Αντίθετα, η εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζεται ή χάνεται κάθε μέρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. επίσης μην ξεχνάτε αυτό εδώ σε (7) επτά εκλογικές αναμετρήσεις έχει βγει νικητής η ΝΔ του Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ κανείς άλλος δεν το έχει κάνει αυτό.

  2. Ποιος φρακτης , ποια Rafale και ποιες Belharra ρε παραμυθα που καθε μερα εισβαλουν στην χωρα εκατονταδες λαθρομεταναστες , εχει μετατραπει η Αθηνα σε Ισλαμαμπατ και Καμπουλ!! Ολα τα εγκληματικα στοιχεια εχετε επιτρεψει και εχουν εγκατασταθει μεσα στην χωρα και ενω εγκληματουν δεν αλελαυνεται κανεις!! Φτανει πια η ισλαμοποιηση της χωρας , αλλαξτε μυαλα αλλιως καποια στιγμη ο λαος θα σας στειλει στον αγυριστο!

  3. Όσο και να φωνάζετε αγαπητοί μου στις επόμενες εθνικές εκλογές η ΝΔ του Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ θα πάρει ποσοστό πάνω από 41% για να μην πω 50% και πάνω ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός ελπίζω να το καταλάβετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.

    γιατί τον θέλει αυτός που δίνει την χρηματοδότηση στην ελλάδα κάθε μήνα και ζει η ελλάδα και οι έλληνες
    γιατί τον θέλει η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

    γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος από την αντιπολίτευση άξιος να κυβερνήσει βλέπε ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ/ΤΣΙΠΡΑΣ) ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ (ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ/ΔΟΥΚΑΣ) , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)

    γιατί δεν υπάρχει πατριωτικός/εθνικιστικός χώρος μιας και σφάζονται για την καρέκλα του αρχηγού/προέδρου αντί να γίνει μια συζήτηση και να κατέβουν όλα μαζί ως ΕΝΑ πολιτικό κόμμα.

  4. Και πολύ σας είναι μαφιόζοι

  5. Άντε σιγά σιγά μετά την κασέλα να παίρνει σειρά και η Κούλα

  6. κανενας δεν τους ψηφιζει!!!! με νοθεια βγαινουν απο το 1981!!!!! και βγαζουν μετα τα πληρωμενα τσουτσεκια τους και φωναζουν στα καφενεια και στους δρομους…. αν μη τι αλλο αφηστε τους συνταξιοουχους… για τους τουρκαλβανους κουβεντα… που εχουν συμφερον το τελος των ελληνων…. αυτοι δεν σασ νοιαζει τι ψηφιζουν εκατομμυρια ελληνοποιημενοι… και λαθρο πακιστανα…. αλλα αυτοι ειστε…. οι συνταξιουχοι ειναι ο ευκολος στοχος αυτους βριζετε…. για τους ελληνοποιημενους κωλονετε να μιλησετε…
    αυτα σας2 μαθανε εδω μεσα….

  7. Για πολλά χρόνια ακόμα θα τρώτε Κυριάκο – ΝΔ.
    Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όσο υπάρχουν Στεφ, γιδοβοσκός, αλοιφόμενος και τα λοιπά αποκόμματα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

    1. Τι να φοβηθείς εσύ; Μήνας μπαίνει βγαίνει παίρνεις την επιταγή απ τα κεντρικά. Καταντήσατε την παράταξη φωλιά βολεμένων. Αίσχος σας και ντροπή σας αλήτες.

  8. Τι βρίζετε ρε μλκες; 5 χρόνια 1ος βγαίνει, άρα κάποιοι (αρκετοί) τον θέλουν/ψηφίζουν.

  9. Γιατι πρεπει να ειναι μονο οι συνταξιουχοι που τον ψηφιζουν;; Τι σας εχει πιασει με τους συνταξιουχους που σωνει και καλα ψηφιζουν τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ;;;Τους τρελανε στα προστιμα και νομιζετε οτι τον ψηφιζουν;; Κανετε μεγαλο λαθος και να σεβεστε ολους αυτους τους απομαχους που δουλεψαν σκληρα, για να εχετε καποιοι απο εσας ,μια περιουσια και να περνατε καλα.

    1. Μακαρι να σας παρουν και τις μασελες.Με το να ψηφιζετε τον καθε τυχαρπαστο 40 χρονια τωρα εχετε φτασει τη χωρα στο χαλι που εχει φτασει!Αντι να εχετε το γνωθις αυτον εχετε και τα μουτρα και μιλατε??

    2. Ποιος περναει καλα ρε ταραμά?Κανε μια βολτα στον ΟΑΕΔ να δεις ανεργια και πεινα απο νεους ανθρωπους….Και ναι εσεις οι συνταξιουχοι φταιτε που ψηφιζετε ολο τους ιδιους και τους ιδιους!!

    3. Αυτα τραβα πεστα στους καφενεδες που συχναζεις για καμμια επιβραβευση παππου….Ολοι ξερουμε τι ψηφιζατε τοσα χρονια και ποιοι μας φτασανε ως εδω που εχουμε φτασει!!

    4. Ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι και με χαμογελο…
      Α,και που εισαι σε λιγο εχει Ευαγγελάτο στο ΜEGA,μην τον χασεις γιατι τα λεει ωραια,οπως λετε εσεις οι συνταξιουχοι…..

    5. δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι… αλλά έχει πολλούς όμως που τους νοιάζει μόνο η σύνταξη και η ενημέρωση που έχουν είναι συνήθως από τα συστημικά μέσα μαζικής εξημέρωσης , αυτοί ακόμα πιστεύουν σε κάποια δεξιά άλλοθι στη νδούλα , το τρώνε το κουτόχορτο , αμάσητο το καταπίνουν , οι χαρακτηρισμοί μου ήταν για τη νδ και τους βουλευτές της όχι για την τρίτη ηλικία

  10. Με τον μητσοτακη εχει αρχισει ο κοσμος να σιχαινετε την πολιτικοι γιατι εχει μια ξυλινη γλωσσα δεν λεει ποτε την αληθεια…τα λεει οπως τον βολευουνε.
    Ειναι ενας πολιτικος απο τα παλια τα γνωστα….

  11. Ήρθε τα γαμησε όλα. Έβγαλε πολλά εκατομμύρια εξαγοραζοντας εταιρείες τρώει δημόσιο χρήμα δεν πετάει ούτε ένα ξεροκομματο και τώρα μας λέτε ότι πέφτει? Χαχαχα γελάνε και οι πέτρες. Μαλακες Έλληνες καλά σας κάνει αφού τον ψηφίσατε

  12. Και όμως υπάρχουν διποδα που τους πιστεύουν !

      1. είναι οι συνταξιούχοι βασικά και φυσικά οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που “τακτοποιήθηκαν” από τα γαλάζια γραφεία , αυτοί και οι οικογένειες τους πάνε πακέτο στην κούλα, για 900 ευρώ μισθό και τη μάνα τους πουλάνε και είναι και κάποιοι νεοφιλελέδες νεοταξίτες που πάνε με το σύστημα, με τον δυνατό αυτοί υπήρχαν από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα

  13. μόνο κάτι συνταξιούχοι πιστεύουν αυτές τις θεατρικές παραστάσεις , δήθεν τα δεξιά άλλοθι κάνουν κριτική, είστε όλοι σας βουτηγμένοι στα σκ@τ@ και υπεύθυνοι για ότι γίνεται στην πατρίδα που την καταντήσατε ξεπουλημένη αποικία στον πάτο της Ευρώπης… ότι χειρότερο σας εύχομαι

  14. πουστιδες οταν ηταν κραταιος τον προσκηνουσαν σαν σκλαβοι τωρα που πηρε τον κατηφορο τον λιδορουν προβλεπω να εχει την τιχη του πατερα του οταν τον εριξε ο σαμαρας

  15. Το έργο που του ανέθεσαν το έκανε..θα αποσυρθεί ήρεμα κ ωραία σε κανένα εξοχικό βίλα δίπλα στη θάλασσα. Εσείς καθίστε και πειναστε.Πείτε μου έναν πρωθυπουργό που να τα έκανε μαντάρα και να πληρωσε έστω με μια σφαλιάρα η ένα φτύσιμο….Σημίτης Παπανδρέου Καραμανλής Τσίπρας και το επιτελείο τους κτλ κτλ. Δεν τους ακουμπάει κανείς

  16. Δεν έχει ανάγκη αυτός…είτε τον ρίξουν είτε τον ανεβάσουν…αυτά είναι για τα κομματοσκυλα να έχουν για κουβέντα. το θέμα είναι, περνάει δύσκολα ο απλός πολίτης; Περνάει. Θα δικαστούν/τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Όχι. Τι καθόμαστε και συζητάμε;

  17. 50 βολευτές εναντίον κούλη; Μπα..; Όταν ψηφίζατε πορδονόμο για τεκνοθεσία από πούστηδες, δεν είχατε κόντρα με τον κούλη; Τώρα έχετε; Μουνόπανα.

  18. Λουλη Κουλη απο μεσα θα τη φας σιγουρα καταστροφεα της Πατριδας και καταβοθρα της μιζας! Τρεχει ο κοσμακης στα μεροκαματα του 2.0, 3.0 αλλα αμα σκασει μυτη ο λογαριασμος των δανεικων κλαφτα Χαραλαμπε!

  19. καταχραστες καταραμενοι σατανιστες προοδρομοι του αντιχριστου εβραιοι που σταυρωσαν Τον Χριστο μας!!!!!!!!!!

  20. Όλα εδώ πληρώνονται σιχαμένε μητσοτάκη,
    Σου εύχομαι το τέλος που σου αξίζει και είναι μόνο ένα. ΚΡΕΜΑΛΑ.

  21. προδοτες εφιαλτες ιουδες ισκαριωτες κλεφτες δολοφονοι δολοπλοκοι διεφθαρμενοι διεστραμενοι δωροδοκημενοι ανωμαλοι σιχαμεροι εμετικοι ξεφτιλισμενοι απατεωνες λοατκι παιδεραστες μισελληνες γεννοκτονοι ολο το λεγομενο δημοκρατικο τοξο!!!!!!!!!!!!

    1. 1000 0/0 ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ!!. ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΌΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΎ ΤΌΞΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΊ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΊΘΙΩΝ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ.

      1. δεν τους ψηφιζει σχεδον κανεις με νοθεια βγαινουν οι περισσοτεροι δεν ψηφιζουν καθολου…..

  22. Απορω τι … στομαχι ειναι αυτο που δεν χορταινει με τιποτα.Καταβοθρα να ηταν θα ειχε γεμισει.

    1. Για να μην εχεις απορία..Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

  23. Δεν χορτασε θελει να αρπαξει ακομη και αλλα.Η γλωσσα τρεχει και το μυαλο πισω.Χορτασαμε απο λογια και εργα της καταστροφης τωρα ερχονται …. ξερατα και αγανακτηση.

  24. Αν είναι αλήθεια αυτό στέφανε δεν ξέρεις πόσο χαρούμενο να κάνεις ποτέ δεν συμπάθησα αυτό το σόι όχι ότι μου έχουνε κάτι κάνει κάτι προσωπικά οχι απλα δεν τους πήγαινα ποτέ

  25. γνωστο ειναι οτι οταν το καραβι βουλιαζει , τα ποντικια ειναι τα πρωτα που τη κοπανανε με οτι τροπο μπορουν εκεινη τη στιγμη!!!!

  26. ΤΟ 25 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ…….??

    1. εχει καταργηθει αυτο, δε γινονται εκλογες

  27. Η μαφία των γαλα-ζαίων πνέει επιτέλους τα λοίσθια. Όμως, Στέφανε, μη νομίζουμε ότι επειδή σηκώθηκε αντάρτικο από το 1/3 του κώματος/πτώματος, ότι πραγματικά θέλουν να τον ρίξουν “για ιδεολογικούς λόγους”, όπως αφήνουν να φανεί. Υπάρχει “κεχρί” και γλυκάθηκαν (καταλαβαίνεις τι εννοώ) και βρήκαν την ευκαιρία. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν – ως γνήσια μεταπωλητευτικά φίδια – την οργή και του κόσμου και την εκλογική καταβαράθρωση της Μαφίας, αποφάσισαν ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να την υπηρετήσουν άλλο, αλλά να την καταστρέψουν, φυσικά για το “κεχρί”. Χέστηκαν οι ψευτοαντάρτες αν καιγεται (κυριολεκτικά ΚΑΙ μεταφορικά) ο τόπος.

  28. Ποια παντοκρατορια . Αν δεν ηταν ο Κοβιντ να παρει τα 50 Δις θα ειχε πεσει πριν τελειωσει η θητεια του . Τπτ δεν ειναι τυχαιο . Τα ηξερε ολα κ για τον ψευτοιο κ τον πολεμο με την Ρωσια . Δεν μπηκε τυχαια εκει πανω . Ως γιος Συνεργατη των ΝΑΖΙ κ εθισμενος στο χρημα ειναι ο καλυτερος Προδοτης που θα μπορουσαμε να εχουμε .

  29. Την επομενη φορα που θα σκασουν βαρκες με λαθρομεταναστες, να βαλεις τις φρεγατες και τα ραφαλ να τους βουλιαξουν. Αιντε βλακα, δεν απειλουμαστε μονο απο τον Τουρκο. Εχεις βρει μονιμη απαντηση περι πατριωτισμου, τις φρεγατες και τα ραφαλ. Εχεις κανει τη χωρα ξεφραγο αμπελι

  30. Μπούρδες. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ σε όλα όσα έχει κάνει ο Μητσοτάκης.
    Η ίδια κρεμάλα τους αξήσει.

    Και φυσικά τους ενοχλεί μην χάσουν της έδρες τους, όχι τί σκτά γίνεται στη χώρα.

Comments are closed.