«Τιμωρός» Καμαρά καθάρισε για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο! (1-2)

Κοινοποίηση:
Μαντί Καμαρά

 

Την ξέφρενη κούρσα του προς τον φετινό τίτλο συνέχισε απτόητος ο ΠΑΟΚ!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας χρειάστηκαν το γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90΄ώστε να αλώσουν την έδρα του Ατρομήτου με 2-1 και να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα που τους επέτρεψε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκάτοικο τον Ολυμπιακό με 9 πόντους. Ο 27χρονος μέσος της Γουινέα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό… εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας των Περιστεριωτών έπειτα από φάουλ του Ντεσπόντοφ και με κεφαλιά … τιμώρησε την πρώην του ομάδα χαρίζοντας στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με πολύ πιο επιθετική διάθεση και με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Κωνσταντέλιας έδωσε  κάθετα μέσα στην περιοχή για τον Σορετίρε, αυτός γύρισε  παράλληλα, ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ το οποίο απομακρύνθηκε, Ο Σέρβος μέσος όμως πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Ζίβκοβιτς, το οποίο όμως ακυρώθηκε με την χρήση του VAR  για επιθετικό φάουλ του Μπάμπα στον Μουντέ. Ο Ατρόμητος αναθάρρησε και στο 85’ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα. Όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ου χαμογέλασε στο τέλος χάρη στο λυτρωτικό γκολ του Μαντί Καμαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response