ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΠΑΛΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για τους ασύδοτους γύφτους; Τι αναφέρει ο διευθυντής της αστυνομίας για ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με πυροβολισμούς στο Αλιβέρι

Κοινοποίηση:
16133896212109731820

“Εκπυρσοκρότησε το όπλο” ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Αλεξάκης για τα επεισόδια με πυροβολισμό σε καταδίωξη ανηλίκου στο Αλιβέρι.

Όπως κατέγραψαν τα “gegonota.news” ,  τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου αστυνομικός πυροβόλησε στο Αλιβέρι εναντίον ανήλικου οδηγού τον οποίο κυνηγούσαν στον περιφερειακό.

Τρία περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανθρωπιστικών οργανώσεων προστασίας των ΡΟΜΑ, λίγο μετά τις 12 :00, καταδίωξαν για περισσότερη από μισή ώρα ένα  ΙΧ αυτοκίνητο με 5 ανήλικους Ρομά (μεταξύ των οποίων και μια 7χρονη) , στα Μελισσάτικα μέχρι να σταματήσει αυτό στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη. Ο νεαρός 16χρονος οδηγός έτρεψε σαν τρελός και δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών.

1

Ο 16χρονος οδηγός, μόλις σταμάτησε και άνοιξε την πόρτα να κατέβει από το αυτοκίνητο, σκόνταψε και έπεσε κάτω και έτσι γλίτωσε την σφαίρα του αστυνόμου η οποία διαπέρασε το τζάμι της πόρτας του οδηγού, σύμφωνα με τις επiσημες καταγγελίες της Πανθεσσαλικής Ενωσης ΡΟΜΑ χωρίς Σύνορα και του επικεφαλής κ. Χαρίτου.

2

“Οταν ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν σταματά σε σήμα των αστυνομικών, μοιραία εκτιμάται ως κίνδυνος. Οταν σταμάτησε το αυτοκίνητο μέσα στον οικισμό έγινε έλεγχος στον οδηγό.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε, την ωρα που ο αστυνόμος προσπαθούσε να το βάλει στη θήκη του” είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ. Αλεξάκης. Εναντίον του νεαρού αστυνομικού σχηματίζεται δικογραφία και διατάχθηκε ΕΔΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΠΑΤΣΕ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΑ

  2. γιατί δεν πέτυχε τον επικίνδυνο εγκληματία. Φυσικά η ηλικία ΔΕΝ παίζει ρόλο γιατί δεν ήταν γνωστή πριν την ακινητοποίηση

  3. Ανθρωπιστικές οργανώσεις προστασίας των γύφτων = μκο επαγγελματιών ανθρωπιστών με χοντρή κονόμα, που χέστηκ@ν για τους ρομάδες, όσο βέβαια πέφτει το ζεστό χρήμα. Στο μεταξύ, 7 χρονη και 13 χρόνος, αλήτευαν ξημερώματα, χωρίς να ιδρώσει κανενός αρμόδιου (εισαγγελέας, πρόνοια κλπ) το αυτί. Σαν πολλά τα δικαιώματα των γύφτων, για βάλτε τους να δουλέψουν λιγάκι, έστω κοινωνική εργασία, να δικαιολογούν τα δωρεάν επιδόματα, για στείλτε στον εισαγγελέα τις γύφτισσες που δε στέλνουν τα γυφτάκια στο σχολείο και μην κυνηγάτε μόνο τις Ελληνίδες μάνες που δε στέλνουν τα δικά τους παιδιά. Σαν πολλά τα δικαιώματα των γύφτων, αυτοί μπορούν να πυροβολούν και να σκοτώνουν τα παιδάκια του κόσμου (βλ. Μάριος), αλλά όταν ο κλέφτης γύφτος φάει τη σφαίρα που του αξίζει, καίγεται το σύμπαν από τους δικαιωματάκηδες αριστερούς. Μαζέψτε τους. Όλους. Προέδρους, θολοκουλτουριάρηδες, μκο, γύφτους. Οι νόμοι ισχύουν το ίδιο για όλους. Αρκετά!

  4. Θερμα συγχαρητηρια στον αστυνομικο που εκτελεσε το καθηκον του! Αντε πια μπουρδελο των πρεζωνιων αθιγγανων γιναμε? Μας εχουνε καταρημαξει στη κλεψια! Υπαρχουνε και τσιγγανοι που ζουνε τιμια γιατι δεν τους απομονωνουνε?

  5. Δηλαδή τραυματίστηκε ο αστυνομικός στο πόδι του ? Λύστε τα χέρια της Ελληνικής για να μην ακούμε συνεχώς τις γνωστές δικηγορικές μαλακίες και αφήστε τους να λένε με περηφάνεια : τον πυροβόλησα επειδή δεν σταμάτησε. Και ολόκληρη η κοινωνία να τον χειροκροτάει που πυροβόλησε, δεν θέλουμε διακοσμητικούς αστυνομικούς που να ντρέπονται να ρίξουν. Να γίνουμε κάποτε Αμερική έστω και στα βασικά..

  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΟΥΣΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Comments are closed.