“ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ; Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΤΑΪΛΕΡ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟ; ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΡΣΗ”. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ALERT (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πήρε “φωτιά” και απόψε το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. «ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;» Το κάρφωσε το BBC σε ζωντανή σύνδεση!

  2. Αμα μας τη πεφτανε οι Μογγολοι θαχαμε απαιτηση απο τους Ισραηλινους “συμμαχους” να στειλουνε φρεγατες στο Αιγαιο! Αντε γιατι εχετε παρει φορα με πρωτο τον γλειφτη σιωνιστη Σπινο! Λευτερια στο Παλαιστινιακο λαο!

  3. …Πλάκα κάνετε ότι θα πάει π@στροΚασσελέκης Στρατό; Και πόσουποτίθεται θα υπηρετήσει; 20 ημέρες. Όπου και να πάει δωρεάν διακοπές θα κάνει και οι ψευτογαλονάδες θα του κάνουν ντεμενάδες ακόμη και γλυφοκ@λι θα τους βάλει να του κάνουν.

  4. * ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

    Περιγραφή γιά τόν Γενικό, Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο )

    Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε…

    ( Μιλώντας γιά ” κάτω πόλεμο ” προφανώς υπονοεί τήν Εγγύς καί Μέση Ανατολή )

    * ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

    Αποσπασματα

    * Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…

    * Γιά 7 χρόνια στήν Παλαιστίνη δέν θά καίνε ξύλα, αλλά μπαστούνια, αλλά πού νά ξέρετε εσείς από μπαστούνια καί ξύλα! Εσείς έχετε στά σπίτια σας καλοριφέρ ( χαμογελώντας), ενώ εγώ, καίω ακόμη ξύλα στό τζάκι κι΄ έτσι ξέρω απ΄ αυτά…( προφ. Ιεζεκ. 39,9-10)

    — Καί οί Εβραίοι Γέροντα;

    — Ενας ευσεβής Ιορδανός μού έλεγε ότι οί Εβραίοι έχουν σκάψει ένα τούνελ κάτω από τό τέμενος τού Ομάρ ( τέμενος Αλ Ακτσά ) θέλοντας νά τό καταστρέψουν. Εκεί βρίσκονται καί τά θεμέλια τού αρχαίου Ναού τού Σολομώντος.

    Εκεί, όταν έλθει ό Αντίχριστος, θά κτίσει πάλι καί τόν Ναό τού Σολομώντος… { κείμ. Β΄}

    https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/agios-pesios-g-pagkosmios-polemos-ti-lene-i-profities/

  5. Μας ξεπουλησε ο κουλης οπως ο πατερας του

  6. Στέφανε πες για τους πανηγυρισμούς στα χοτ σποτ από τους λαθρομετανάστες που έχει κουβαλήσει το ανθελληνικό φιλοισλαμικό τόξο στην Ελλάδα. Πανηγυρίζουν που η Χαμάς έσφαξε και βίασε και απήγαγε αθώες γυναίκες και παιδιά! Όλοι με το Ισραήλ είμαστε απέναντι στους τζιχαντιστές που μας κουβάλησαν οι ανώμαλοι του ανθελληνικού τόξου που ξεκάθαρα πια τα πιάνουν από χώρες του Ισλάμ. Γιατί δεν γίνεται στη Γαλλία να σφάζουν και άλλον δάσκαλο ενώ κάτι χρόνια πριν έναν άλλο Γάλλο δάσκαλο τον αποκεφάλισε τζιχαντιστής και το ανθελληνικό τόξο να μιλάει για …ενσωμάτωση για να πάρουν τη μίζα τους! Ξυπνάτε Έλληνες, έρχεται η σειρά σας που έλεγε ο Νότης Σφακιανάκης.

    1. Καλά τα λες αλλά που τα μοσχάρια έγιναν βόιδια

    2. Τρία πουλάκια κάθονται. Τους λάθρο τους κουβαλάνε οι Εβραίοι στην Ευρώπη για να αντικαταστήσουν την λευκή φυλή (σχέδιο του εβραίου Καλέργη) και για να γίνονται φασαρίες μεταξύ λευκών και ισλαμιστών και να κυβερνάνε οι εβραίοι (διαίρει και βασίλευε εφαρμογή της παγκόσμιας δικτατορίας). Άστους να είναι απασχολημένοι και να τσακώνονται λευκοί και μουσουλμάνοι και να μην ασχολούνται με τους εβραίους που κυβερνάνε την Ευρώπη.

Comments are closed.