ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΝΤΙΑΣΗ; ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ..ΣΚΟΤΩΝΕΙ! ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ 32ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Κοινοποίηση:
allantiasi-ti-einai-poia-trofima-mporoyn-na-tin-prokalesoyn-ta-prota-symptomata-kai-pos-na-prostateytheite-main-1080x607

«Περίπου 20 άτομα κολλήσαμε αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο στη Γαλλία», δηλώνουν οι γονείς της άτυχης 32χρονης Ελληνίδας που πέθανε μετά το φαγητό που έφαγε στο γνωστό εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό, της πόλης που θεωρείται η πρωτεύουσα του κρασιού.

«Περίπου 20 άτομα κολλήσαμε αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο στη Γαλλία», δηλώνουν οι γονείς της άτυχης 32χρονης Ελληνίδας που πέθανε μετά το φαγητό που έφαγε στο γνωστό εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό, της πόλης που θεωρείται η πρωτεύουσα του κρασιού.

Οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας μίλησαν στο MEGA για την τραγική κατάληξη που είχε η έξοδός τους στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση λίγες ώρες μετά το γεύμα τους.

Μαζί με την 32χρονη ήταν ο Ιρλανδός σύζυγός της, καθώς οι δυο τους ήταν μόνιμοι κάτοικοι στο Παρίσι, αλλά και ο πατέρας της όπως και φίλοι τους. Τόσο ο πατέρας της όσο και ο σύζυγός της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται τουλάχιστον 10 άλλοι άνθρωποι, οι 7 εκ των οποίων σε ΜΕΘ.

«Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κολλήσαμε περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της είναι στην εντατική κι αύριο θα βγει από αυτήν. Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος της παρέας, που νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη σε κρίσιμη κατάσταση.

Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο και φημισμένο στην Γαλλία. Από την Κυριακή (η 32χρονη) είχε συμπτώματα και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία», δηλώνουν οι γονείς της 32χρονης .

«Όλες οι περιπτώσεις καταγράφηκαν στο γνωστό εστιατόριο ‘Tchin Tchin wine bar’ στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα κατασκευασμένα από τον εστιάτορα», τονίζουν από τη μεριά τους οι γαλλικές Αρχές για το τραγικό περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ:

Αλλαντίαση: Τι είναι η σπάνια νόσος εξαιτίας της οποίας πέθανε η 32χρονη Ελληνίδα στο Μπορντό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Λουκετο στο συγκεκριμενο εστιατωριο αμεσα

  2. Πρεπει αμεσα να κλεισει το συγκεκριμενο εστιατοριο γιατι ειναι προφανες οτι δεν ξερουνε τι σερβιρουνε
    στους πελατες τους…και μετα σου λεει γαλλικη κουζινα ολα αυτα τα fine dining πιατα με φερμαντε υλικα φτιαχνονται.

  3. 32 χρονη ελληνιδα, παντρεμένη με ιρλανδό, μένει στη γαλλία και τρωει σε πεντάστερο εστιατόριο στο μπορντό σαρδέλες σε βάζο. ψοφήσε ;; και λίγα επαθε.

  4. Προς Ζορό αδελφέ μου είσαι φοβερός η περιγραφή σου ειδικά στο τέλος με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου!!!! Να’σαι καλά!!!!!!

  5. Γκουρμέ και μλκιες. Όλα αψητα και ωμά…Πιάτα σαν ζωγραφιές με πινελιές και πιτσιλιές σαν σβαρνισμενα σκατα.

  6. Εγώ πέρασα από το δρόμο Αθήνα την κυκλοφορώ πάντα με τα πόδια κλπ απέναντι από την Ακαδημία είδα μια καφετέρια που μαζεύετε η αρισυοκρστοκη τάξη Αθήνας κλπ καλοντυμένος και ακριβό ντύσιμο πολλή κλπ σε πληροφορώ δεν ήμουν κατάλληλα ντυμένη για να μπω διότι θέλω να περνάω και αφανής κλπ μεγαλοκυριες από κομοτηρια κοσμήματα κλπ τεμένους τα γκαρσόνια με παρθενιά κλπ αυτά του είδους μαγαζιά πρέπει να έχουν μόνιμο προσωπικό

  7. Τη να πω ρε παιδιά είναι δυνατόν να σιμβενουν αυτά κλπ ίσως επειδή δεν υπάρχει μόνιμο προσοπικο κλπ

Comments are closed.