ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; “Λιώμα” στο μεθύσι πάει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ

Κοινοποίηση:
ΝΕΪΜΑΡ

Δημοσιεύματα στη Γαλλία αποκαλύπτουν ότι ο Νεϊμάρ κάνει προπονήσεις μεθυσμένος, ενώ ο κορωνοϊός στερεί από τον Κρίστιαν Έρικσεν την επιστροφή του και στην εθνική ομάδα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν που συγκλονισε όλο τον κόσμο όταν κατέρρευσε στον αγώνα του EURO με τη Φινλανδία με την καρδιά του να σταματά, θα καθυστερήσει κι άλλο να επιστρέψει στην Εθνική Δανίας.

Ο Ερικσεν που επέστρεψε στα γήπεδα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι θα χάσει τους αγώνες με Ολλανδία και Σερβία παρότι είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Μεθυσμένος ο Νεϊμάρ
Αποκλεισμός στο Champions League, ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 από τη Μονακό… η κατάρρευση της Παρί σεν Ζερμαίν είναι γεγονός.

Στον απόηχο της παρακμής, βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες που θέλουν τον Βραζιλιάνο άσο Νεϊμάρ, να πηγαίνει μεθυσμένος στις προπονήσεις. Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο ο Νεϊμάρ προσπαθεί έτσι να εκδικηθεί τον γαλλικό σύλλογο.


Προς… επιστροφή ο Λουκάκου
Μιλάνο, Λονδίνο και πάλι Μιλάνο. Αυτή την διαδρομή φαίνεται ότι θα κάνει ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο 28χρονος Βέλγος επιθετικός επιστρέφει στην Ίντερ έπειτα από μόλις 6 μήνες, με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν ότι ήδη έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι.

Η ιταλική ομάδα τον Αύγουστο έβαλε στα ταμεία της 115 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του στους μπλε, όμως τώρα ο Λουκάκου θα πρέπει να ρίξει το κασέ του προκειμένου να ολοκληρωθεί, η μεγάλη επιστροφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπορεί να περνάει ερωτική απογοήτευση το παλικάρι…

Comments are closed.