ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ!!! Ο ΓΕΡΟΝΤΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Καρβέλας

Το δικό του κανάλι στο YouTube αποφάσισε να φτιάξει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος μέσα από αυτό μοιράζεται τις σκέψεις του. Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε, ο Νίκος Καρβέλας σημειώνει πώς η λύση για την καταπολέμηση της φτώχειας είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες.

«Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία. Θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται δημοσιογραφία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι η αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα “θρησκεία” και κατ’ επέκταση “εκκλησία”. Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια.

Πώς να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός. Το πρόβλημα είναι η εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρβέλας.

«Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους» λέει σε άλλο σημείο ο Νίκος Καρβέλας.

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δεν βοήθησε ποτέ, και δε θα το κάνει γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκατ. ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς αποχαυνωμένοι και δεν μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους», κατέληξε ο Νίκος Καρβέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Ο Καρβέλας ήταν υπερβολικός με αυτό που είπε. Δε χρειάζεται γκρέμισμα κανένας χώρος λατρείας, απλώς χρειάζεται διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

  2. Τα αυτονόητα λέει αλλά το θέμα είναι σε ποιούς τα λέει, σαν να προσπαθείς να αποδείξεις σε κότες ότι προέρχονται από τους δεινοσαύρους.

    1. Τα βασικά δεν ξέρει η γριά ούτε η επιστήμη δεν γνωρίζει πως ξεκίνησαν όλα και γιατί να μην πιστεύεις στον Θεό έχεις να χάσεις τίποτα?

  3. μπουζουριάσανε τον άλλο στην Θεσσαλονίκη που είπε να μαζευτούν στην Αγια Σοφιά και να ψάλλουν για να ξορκίσουν το λοατκι όργιο στους δρόμους και μάλιστα τον ‘συλλήψανε’ με εισβολή εκαμ στο σπίτι του για ρατσιστικό λόγο. Αυτή την πορδή θα την ακούμε με περηφάνεια; Τέτοιος λαός, τέτοιοι πολιτικοί, τέτοιοι δικαστές

  4. Μνημεία της κατοχής μας οι εκκλησίες. Ο πραγματικός στρατός των βρωμιαρηδων της ελιτ.

    1. Δε ειπε ο Χριστος στους Μαθητες να φτιαχνουν ναους\
      ειναι ναοι μασωνιας και πτωματο-εικονολατριας
      Εψαχνα απο μικρο παιδι το Κυριον μας στις εκκλησιες
      και δε το βρηκα ποτε..
      Πορνες χρηματιζομενες μισθωτοι παπαδες
      δε ειναι του Κυριου αλλα του ΕΥΑΤΟΥ τους υπηρετες.
      ψευτοαγαθοεργιες αλλα αυτους που κανουν το κοσμο
      φτωχους δε λετε κουβεντα..θελουν το λαο
      να τους παρακαλαει για ενα πιατο φαι..
      Γκρεμισμα χρειαζονται οι εκκλησιες με ολους τους υπηρετες
      της μαζευονται μεσα εικονολατρες πτωματολατρες μασωνοι
      και ψευτοχριστιανοι παρτακηδες
      …Ζυγιστηκαν μετρηθηκαν και βρεθηκαν ελλειπης
      και επι καραντινας και επι νομοσχεδιου καταπατησης
      των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ χριστιανικων δικαιωματων
      ΤΕΛΟΣ ολοι τους δε μιλαει κανεις παπας
      κοτες λυρατες προδτες και οσοι μιλανε
      λογια του ΑΕΡΑ ειπαν και πραξη ΜΗΔΕΝ!
      «Μανή, θεκέλ, φάρες»,

  5. είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις τους ανθρώπους παρά να τους πείσεις ότι έχουν εξαπατηθεί

  6. Αυτο δεν ειναι υποκινηση μισους και υποκινηση σε εγκληματικη πραξη;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. Εκτός από κλανιές που ρίχνει όπου κάθετε ,λέει και ανεπανάληπτες μπούρδες……..το πιο φοβερό που έχει πει ο ψυχάκιας είναι το εξής” αν ζούσα λέει την εποχή του Χριστού σίγουρα θα με διάλεγε
    ο Ιησούς έναν από τους μαθητές του”.
    δέστε τον γρήγορα παιδιά ,όσο γερνάει γίνεται και πιο επικίνδυνος!!!!!Θυμηθείτε ,αυτός θα αυτοκτονήσει σύντομα!!!!

  8. ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ,
    ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.

  9. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΙΚΡΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΠΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ Κ…ΚΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ? Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΥΤΤΑΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ? ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ!

  10. Σκατόγρια όνομα και πράγμα… Σε κάθε δύο βημαρα μία κλανιά… και φουλ σκατό στο σώβρακο

  11. Συμφωνω καπως με Καρβελα..
    Μην συνεχίζετε να προσκυνάτε τον Εβραϊκό θεό και την άλλη Εβραϊκή επινόηση: τον “Χριστό” σαν καλά πρόβατα..
    Βρειτε τον θεό σας γενναία, οπως οι Αρχαιοι.

  12. «Κάποιος πήγε στην κόλαση, αλλά όμως ήθελε να υπάρχει εκεί ναός για να προσεύχεται. Παρά την αμαρτωλότητά του αγαπούσε τον Θεό και ήθελε να προσεύχεται.

    Άρχισε να μετρά τον χώρο για να κάνει θεμέλια…

    Ένας διάβολος τον ρώτησε τι κάνει;

    Εκείνος απάντησε: «Θέλω να κτίσω ιερό ναό για να προσεύχομαι».

    Ανησύχησε ο διάβολος γιατί δεν ήταν δυνατόν να κτιστεί ναός στην κόλαση και προσπάθησε να τον εμποδίσει.

    Δεν το κατόρθωσε και φώναξε και άλλους δαίμονες! Ούτε αυτοί μπόρεσαν. Το ανέφεραν στον αρχηγό τους…

    Και τότε συγκεντρώθηκαν πολλοί δαίμονες, και τον έβγαλαν έξω από την κόλαση, για να μην κτίσει ναό.

    Και συνέχισε ο Γέροντας:

    «Έτσι και εμείς κτίζουμε ναούς για να μετατρέψουμε την κόλαση σε παράδεισο και εάν δεν το κατορθώσουμε αυτό τότε [τουλάχιστον] θα επιτύχουμε να μην μας δεχτεί ο διάβολος στην κόλαση».

    (Διδακτικό ρωσικό ανέκδοτο για το κτίσιμο των ναών. Το είπε ο γέροντας Σωφρόνιος σε πνευματικό του παιδί, καθώς κοίταζαν ένα ναό να κτίζεται…).

    «Ημερολόγιον Εγκόλπιον 2009», Eκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας. Αγίου Σωφρονίου του Έσσεξ

  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΟΥΛ ΨΥΧΙΚΑ. ΤΑ ΒΟΥΡΟΚΑΝΑΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.

  14. Μην τον κρίνετε τον φουκαρα σας παρακαλώ πολύ..,στην ζωή του έχει πιεί περισσότερη κ@κα…παρά νερό,είναι για λυπηση…..,είναι καμμένη Γη…

  15. αν και δε μαρεσει η μουσικη του σε πολλα συμφωνο εχει καταντησει η εκλησια εν.ετη 2024 να μας πουλα προφητειες που δε βγαινου. κοκκαλα που δε θεραπευουν καψαμε εγκεφαλο ρε γκαις φτανει πια με τα εβραικα

  16. Έχει το πνεύμα του Αντιχρίστου που θα υποσχεθεί ότι θα εξαλείψει τη φτώχεια και θα κατηγορήσει τον Θεό ότι είναι ανίκανος να διορθώσει τα πράγματα για να πει ότι είναι ο Μεσσίας που θα φέρει ειρήνη στον κόσμο. Επίσης θα απαξιώσει τους πολιτικούς για να πάρει την πολιτική εξουσία του πλανήτη.

  17. Οσο αντιπαθής και να είναι, είπε τα αυτονόητα. Αυτο που δε λέει είναι οτι το ίδιο σύστημα που ταΐζει το παπαδαριό, ταΐζει και τον ίδιο, οπότε ύποπτες οι δηλώσεις.

  18. Μίλησε ο παππούς με τα βαμμένα νύχια και μάτια. Πριν μερικά χρόνια θα τον κρεμάγαν κουδούνια και θα τον έκαναν χαβαλέ. Σήμερα απλώς είναι άλλος ένας υπερήλικας που στα στερνά του βίου του θέλει λίγη ακόμα προβολή. Βρήκαν βλέπω στα σχόλια και ευκαιρία οι άλλοι σατανιασμένοι 12θεϊστές να μας ζαλίσουν τα μέζεα με τις πίπες θεωρίες τους. Υστ. Για άλλες θρησκείες πάντως όλοι οι μουλοι τουμπεκί. Δε λένε να γκρεμίσουν κανένα άλλο κτήριο, μόνο οι εκκλησίες των χριστιανών ενοχλούν. Εδώ δεν έχουμε αυτόφωρο για την παρακίνηση από την κακιασμενη γραία σε εκφράσεις και πράξεις μίσους έναντι θρησκευτικής ομάδας και των κτιρίων που ασκείται το θρησκευτικό καθήκον; Άμα βάψουμε ουράνιο τόξο τις εκκλησίες, τότε θα επέμβει το κράτος;

  19. Δεν είναι μόνο η γυφτοσκοπιανή έχουν τρελαθεί πολλές γριές, αν δεν υπήρχε η εκκλησία χιλιάδες Έλληνες δεν θα είχαν ούτε ένα πιάτο φαγητό… Όσοι είναι φτωχοί δεν είναι άρρωστοι αλλά ανίκανοι να βγάλουν λεφτά λόγω της ακρίβειας και των άδικων φόρων… Υπάρχουν τόσα ξένα συμφέροντα εκτός από τους ολιγάρχες και νομίζει ότι φταίει η εκκλησία, ο συνδυασμός εμβολίων mRNA και η ηλικία γριάς προκαλεί σύγχυση στον εγκέφαλο του…

    1. Πως με κατάλαβες αμέσως αυτό είναι χάρισμα την ευλογία μου να έχεις τέκνο ✞

  20. Ο καρναβαλος τη θα πει στα σκατα όσο ζάχαρη να βάλεις λουκουμάδες δεν γίνονται

  21. Δεν κινδυνεύει η Εκκλησία και η Ορθοδοξία από κάποια ”ξεθωριασμένη” εκκεντρική και αμφιλεγόμενη Persona…

  22. ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ, ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ???
    ΑΡΧΙΚΑ, ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΔ-ΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑΡΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ???

  23. Αυτόν που καλεί σε βία θα τον μαζέψει κανένας εισαγγελέας ή οι συλλήψεις αφορούν όσους αντιδρούν στην ανωμαλία;

  24. δεν ντρεπεται ο μαλακας να προσβαλει τοσο βαναυσα εναν ολοκληρο λαο ? τι ειναι αυτος δηλαδη ? ο εξυπνος και ολοι οι αλλοι ειναι βλακες ? στην καλυτερη πρεπει να πεσει το καναλι του , για να μην πω οτι ειναι και ποινικο αδικημα τα οσα λεει , βεβαια διεγερση πολιτων για αξιοποινες πραξεις

  25. Ο Θεός που λες έφτιαξε κι εσένα και σε αφήνεις και τον βρίζεις μπας και μετανοήσεις πριν πεθάνεις για να μην πάει η ψυχή σου στην κόλαση.

  26. Έλληνας και χριστιανός δεν γίνεται. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν χριστιανοί. Ο ιουδεοχριστιανισμός ήρθε απ’ εξω

  27. Το καλύτερο σχόλιο το διάβασα στο κανάλι του, που τον ρωτάνε αν υπάρχει ο Αλλάχ…🤣🤣
    Αλλά τολμάει να το πει αυτό η κότα; Θα τον μαζέψουν είτε με τον αντιρατσιστικό είτε τα τζιχάντια.

  28. Και γιατί , αναρωτιέμαι εγώ, δεν πάει φυλακή αυτό το υποκείμενο για υποκίνηση σε βία;
    Ο εισαγγελέας που είναι;

  29. Ο κλανιαρης άνοιξε κανάλι στο youtube; Οπου τι, θα κλάνει και θα τις πίνει μόνος του η με παρέα;

Leave a Response