ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Στανίση για τον τυπάκο που το παίζει ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: «Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν θα τον πλησιάσεις»

Κοινοποίηση:
τηξγξ

Η Κατερίνα Στανίση παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Summer’s Cool. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τις εμφανίσεις των τραγουδιστριών επάνω στη σκηνή και την βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται πυρετωδώς με τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, τον οποίο θα υποδυθεί ο εξ Αλβανίας ερχόμενος, Χρήστος Μάστορας.

«Δεν θέλω να κάνω πλαστικές. Και φοβάμαι και 20 δεν θα γίνω. Ποιος να μου ζητήσει κάτι τέτοιο; Τόσα χρόνια στο χώρο και ξέρω να ντύνομαι. Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται λίγο μικρότερες αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη» ανέφερε η Κατερίνα Στανίση.

«Θα τον υποδυθεί ή θα τραγουδήσει; Όπως ξέρουμε όλοι μας, ο Στέλιος -επειδή τον έκανα πολλή παρέα- είναι ανεπανάληπτος στη φωνή, οπότε όσο καλή φωνή κι αν έχεις δεν νομίζω ότι θα τον πλησιάσεις. Να τον υποδυθείς ναι, αλλά να τραγουδά εκείνος όχι άλλος. Αυτό θα έκανα εγώ» απάντησε η Κατερίνα Στανίση όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στανιση εσυ τραβα στο κυριακο σου…

  2. μιλάει η Στανίση που είπε για το θέμα με την Βανδή:: «Εμένα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να είναι η σημαία τους»….μιλάει και κάνει καυστικό σχόλιο η γυναίκα που δεν σέβεται τον ελληνικό λαό και λέει ότι δεν θα την πείραζε να τραγουδήσει δίπλα στη σημαία των δολοφόνων των Ελλήνων….ουστ που θα κάνεις και κριτική

  3. Το πόσο καλό είναι ένα τραγούδι ή ο τραγουδιστής που το εκτελεί είναι ζήτημα γούστου του καθενός. ο Καζαντζίδης είχε καλή δυνατή σταθερή φωνή αλλά και πολύ κλάψα σε πολλά τραγούδια του, κάτι που σε πολλούς δεν αρέσει. Ένας άλλος μακαρίτης τραγουδιστής αν και ήταν φάλτσος έγινε φίρμα και το άσχημο είναι ότι ορισμένοι νέοι καλοί τραγουδιστές φαλτσάρουν για να τον αντιγράψουν. ο Μάστορας έχει καλή φωνή.

  4. Την σιχάθηκα, απ’ όταν διάβασα την προσφατη δηλωση της σε συνέντευξη! Είπε λοιπόν, ότι αυτή δεν θα είχε πρόβλημα να τραγουδήσει, έχοντας την τουρκική σημαία! Για τον Σφαγεα Κεμάλ,
    μόκο Τσιριμωκο!

    Υ.γ. Μετά ταυτα, διόλου απίθανο το να είναι η επόμενη καλεσμένη τους! Καζαν- Καζάν!

  5. Έλα μωρέ τον ξεφτίλισε! Μάλλον ευγενικά τού τα είπε…

Comments are closed.