ΤΟΝ ΠΑΕΙ Κ@ΛΟΦΕΡΑΝΤΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΖΕΙ!!! Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας απαντά στόν ομόλογο του της Σερβίας και κάνει λόγο για εισπήδηση. Θεόδωρε ξέχασες την συμπεριφορά σου έναντι του κανονικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου;;;

Κοινοποίηση:
α1

Δημοσιεύεται το υπ’ αριθμ. 104/2023 Πατριαρχικό Γράμμα της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. κ. Θεοδώρου Β΄, το οποίο αποτελεί απάντηση στο από 22ας Ιουλίου ε.ε. υπ’αριθμ. 801 Γράμμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.Πορφυρίου, αφορόν στα εν Ουκρανία τεκταινόμενα, το οποίο επίσης δημοσιεύεται ακολούθως σε μετάφραση:

Δείτε τη συνέχεια εδώ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για το Ουκρανικό τι γνώμη έχουν αυτοί οι κύριοι?

  2. Ο Πατριάρχης Σερβίας έχει ΔΙΚΙΟ! Πατριάρχη Αλεξανδρείας,…τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω… ποιός ανάγκασε τον Πατριάρχη Ρωσίας, να μην σας ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ & να στείλει έξαρχο στην Αφρική? Μήπως τρελάθηκε? Σοβαρευτείτε οι Έλληνες Αρχιερείς & Πατριάρχες, μας έχετε ρεζιλέψει στην παγκόσμια Ορθοδοξία! Ξεκόψτε από τις πολιτικές αποφάσεις του Βαρθολομαίου! Τηρείστε τις αποφάσεις των Αποστολικών & Οικουμενικών Συνόδων & Αγίων Πατέρων….

Comments are closed.