ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ Κ#ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ

Κοινοποίηση:
papagou-andras-kataplakothike-apo-dentro-anasyrthike-choris-tis-aisthiseis-tou

 

Ο εργαζόμενος καθαριότητας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του

Νεκρός είναι τελικά ο εργαζόμενος καθαριότητας στου Παπάγου. Τον εργαζόμενο καταπλάκωσε νωρίτερα δέντρο. Ο εργαζόμενος καθαριότητας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

To περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αργυροκάστρου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Η αντιδήμαρχος πρασίνου και αυτόπτες μάρτυρες – συνάδελφοί του είναι στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Οι δημαρχοι ειναι αποκλειστικα απασχολημενοι με την αναμορφωση των πλατειων και των παιδικων χαρων, που να τους μεινει χρονος να ασχοληθουν με τα αλλα προβληματα των δημων των;

  2. Και πάλι ένας φουκαράς των 900€ την πλήρωσε με την ζωή του. Για τον σχολιαστή που δεν θυμάται το όνομα του δημάρχου του Πειραιά, λεγόταν Σκυλιτσης.

  3. Μωρ καφτι τα ουλα κι βαλτι σι καθι πλατεια κωλογινιτριις να δρουσιζτι! Θεος συγχωρες τουν ανθρουπο π χαθηκι!

  4. KATI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΤΛ…εΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΙΛ ΣΤΗ ΔΕΔΗΕ (ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΛ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ…τΗΛΕΦΩΝΑ-ΜΕΙΛ ΚΤΛ…εΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΕΥ,Α ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΤΗ ΧΕΟΡΙΤΕΡΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΘΩΟΣ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

  5. Συνεχώς εργατικά ατυχήματα. Προφανώς το κράτος αδιαφορεί πλήρως για την εργασιακή ασφάλεια.

  6. Τα δέντρα γέρνουν και δεν επιτρέπεται να κοπούν… Οι αρμοδιότητες πάνε μπαλάκι ανάλογα που γέρνει το δέντρο.. θες δήμο περιφέρεια δασαρχείο; Παίξτε τέννις και θα βρείτε εάν βρείτε άκρη… Υπάρχουν θέματα σε πολλούς δήμους διαχρονικά..

  7. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΔΕΝΔΡΟ ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΟ, ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!! ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΤΕ

  8. ME ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΤΡΥΠΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙ ΤΟ 1972 ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ Π…Α ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ?
    ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ.

  9. Ο λογος υπαρξης των δημαρχειων περα απο το να διοριζουνε τον καθε εγκαθετο του δημαρχου ποιος ειναι γνωριζει κανεις να μας πει;;;;;;.

  10. Παει για οικουμενική χώρα έχει πολύ πάτο ακόμα περιμένει ο νεοέλληνας να τον σώσει ο κάθε πολιτικός αλητης.Φευγουν άδικα άνθρωποι ,έχουμε αποτύχει και σαν άνθρωποι και σαν χώρα,δουλεύουμε για αυτούς τους μ@λ@κ@ες

  11. Οί Κάφροι τής Υπηρεσίας Πρασίνου είναι Άχρηστοι . Έχουν χωρισθει σέ κομμάτια…άλλοι γιά τά ψηλά δένδρα καί άλλοι γιά τά χαμηλά ! Όταν τα δένδρα γέρνουν γίνεται έρευνα γιά νά δούν πόσο θά κρατήσει ! Καί ο χρόνος περνάει …

Leave a Response