ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image1 (4)

Στην Τουρκία σοκάρουν οι εικόνες, από την εν ψυχρώ δολοφονία, του δικηγόρου, της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μπεσίκτας.

Η αστυνομία κάνει λόγο, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. κοιτατε τη φατσα του ολα ειναι μονο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν μοιαζει…ταλιμπαν..πακιστανος..αραβας..τσιγγανος…εβραιος..κλπ..το ον υποφερει απο κομπλεξ μεγαλο κ ξεσπαει στους ελληνες..ΑΝΩΜΑΛΕ

  2. Στέφανε ο Πάρης Κουρτίδης είναι χωμένος στα ποδοσφαιρικά εννοώ γνωρίζει τα πάντα για τους Προέδρους τους μεγάλο καρχαρίες κ επίσης έχει λέγειν κ γνωρίζει κ πολλά για την ελίτ .Αυτός θα χρησίμευε στο κόμμα μας .Είναι μορφωμένος σοβαρός κ δεν έχει ακουστεί κάτι που να τον εκθέτει το αντίθετο θα έλεγα σηκώνει ανάστημα ακόμη κ εκεί που θεωρητικά δεν το παίρνει.αναμενουμε συνέντευξη του μαζί σου ειδικά τώρα που τρέχει το θέμα των ΠΑΕ κ των χούλιγκαν θα είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη του.

  3. Στέφανε ο Πάρης Κουρτίδης είναι χωμένος στα ποδοσφαιρικά εννοώ γνωρίζει τα πάντα για τους Προέδρους τους μεγάλο καρχαρίες κ επίσης έχει λέγειν κ γνωρίζει κ πολλά για την ελίτ .Αυτός θα χρησίμευε στο κόμμα μας .Είναι μορφωμένος σοβαρός κ δεν έχει ακουστεί κάτι που να τον εκθέτει τι αντίθετο θα έλεγα σηκώνει ανάστημα ακόμη κ εκεί που θεωρητικά δεν το παίρνει.ανανενουμε συνέντευξη του μαζί σου ειδικά τώρα που τρέχει τι θέμα των ΠΑΕ κ των χούλιγκαν θα είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη μου .

  4. Στην Τουρκία τους έπιασαν τους δολοφόνους. Στην Ελλάδα η Αστυνομία ακόμη ψάχνει τις κάμερες…..

  5. Πάντως η Τουρκική αστυνομία του Σουλτάνου λειτουργεί πολύ καλύτερα κ με περισσότερη διαφάνεια κρίνοντας από το βίντεο από ότι λειτουργεί η αστυνομία του Κούλη του τσάρου κ του βαρώνου στη Ελλάδα.

  6. Πάντως η Τουρκική αστυνομία του Σουλτάνου λειτουργεί πολύ καλύτερα κ με περισσότερη διαφάνεια κρίνοντας από το βίντεο από ότι λειτουργεί η αστυνομία του Κούλη του τσάρου κ του βαρώνου στη Ελλάδα.

  7. Πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο και στη Ελλάδα .Νεκρούς οπαδούς έχουνε βόμβες στα σπίτια αθλητών κ ξυλοδαρμοί διαιτητών κ ποδοσφαιριστών εχουμε .κοντεύει η ώρα που κ μέσα στις διοικήσεις θα έχουμε τέτοια .παγκοσμίως το ποδόσφαιρο είναι το πιο η αν θέλεις ένα από τα πιο βρώμικα αθλήματα κ το καλύτερο πλυντηριο οξύμωρα . Επομένως όσοι μπλέκονται ενεργά μαζί του δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα την βγάζουν καθαρή εσαεί ..Ρωσική Ρουλέτα …ειδικά στη Ελλάδα

Comments are closed.