ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ: ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΑΝΟΙΧΤΑ – «Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ

Κοινοποίηση:
7273738b292d1cad521f486e28111a55_M

Τη στήριξή του στη Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το Κρεμλίνο, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Ναστασίν να παραινεί τους Γάλλους αξιωματούχους να μην αγνοήσουν τις αλλαγές στη στάση των πολιτών, λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία.

Η Ρωσία φαίνεται ότι επιδιώκει ότι η γαλλική δεξιά θα γίνει ο «δούρειος ίππος» για να μπει στην Ευρώπη, με την οποία οι σχέσεις έχουν διαρραγεί μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Ο λαός της Γαλλίας επιδιώκει μια κυρίαρχη εξωτερική πολιτική που να εξυπηρετεί τα εθνικά του συμφέροντα και να ξεφύγει από την υπαγόρευση της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Αντρέι Ναστασίν, με ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στο ίδιο πλαίσιο θέλει να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τους Γάλλους αξιωμαβτούχους. «Οι Γάλλοι αξιωματούχοι δεν θα μπορούν να αγνοήσουν αυτές τις βαθιές αλλαγές στη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών» προσθέτει. Η ανάρτηση μάλιστα συνοδεύεται και με φωτογραφία της Μαρίν Λεπέν.

Άγνωστο παραμένει εάν η ρωσική παρέμβαση θα βοηθήσει το κόμμα της Μαρίν Λεπέν, την ώρα που η ίδια επιδιώκει να υποβαθμίσει τους δεσμούς του κόμματός της με το Κρεμλίνο.

Το κόμμα της Λεπέν διατηρεί για χρόνια ισχυρές σχέσεις με τη Ρωσία, ενώ έχει και οικονομικές δοσοληψίες, καθώς έχει πάρει δάνειο από ρωσική τράπεζα. Παράλληλα, αρνήθηκε να στηρίξει τις κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Εθνικός Συναγερμός στο πρόγραμμά του αρχικά πρότεινε μια στενότερη συμμαχία με τη Ρωσία και έξοδο της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ. Ωστόσο, ενόψει των εκλογών οι συγκεκριμένες θέσεις διαγράφηκαν από το πρόγραμμα του κόμματος που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, καθώς το κόμμα ήθελε να απευθυνθεί και σε πιο μετριοπαθείς ψηφοφόρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

      1. Αμάν ρε Μπάμπαλη, ποιός είσαι ρε μεγάλε; Μεγάλε υβριστή, χωρις καμμία άποψη.

        1. Οι Ρώσσοι αναλυτές έχουν αντιθετη άποψη από την κίνηση τού Ρωσικού Υπεξ.. Άρα πρόκειται περί μίας περίτεχνης διπλωματικής ενέργειας τού Προέδρου Πούτιν για ν’ ανοίξει τα χαρτια της η Λεπέν!!
          Τα ίδια ακριβώς συνεβησαν με την Μελονι όπου παλι εγραψα σε σχόλιο ότι εκεί πού είναι τα συμφέροντα τής Φερράρι, είναι κ αυτή.
          Ή Μελονι κ η Λεπέν κοιτάζουν τα συμφέροντα των χωρών τους.
          Όλες οι μεγάλες εμπορικές συναλλαγές γίνονται στην Δύση. Κμιας κ ειπα για Φερράρι,η καλύτερη αγορά της είναι οι Ην. Πολιτείες!
          Είναι δυνατόν νά βγάλει τα μάτια της; Όχι φυσικά!!
          Αλλά υπάρχει ακόμα ένα εμπόδιο: Το Βατικανό!!!
          Σε περίπτωση ήττας τής Ρωσσίας στον επερχόμενο Παγκόσμιο- πού θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- ο Πάπας εποφθαλμιά την μοίρα τής Ορθόδοξης Εκκλησίας: Κι εν συνεχεία εμείς😁
          Ήττα Ρωσσίας, μετά το Ισλάμ, μετά ο Παγκόσμιος Βασιλεύς τού Ισραήλ κ η Εβραϊκή κυριαρχία των Σιωνιστών. Ο Πάπας είναι ο ψευδοπροφήτης πού ετοιμάζει τον δρόμο..
          Αλλά εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε ένα μεγάλο μάρτυρα: Τούς Πατέρες τής Εκκλησίας: ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ!
          Αυτό μάς το ξεκαθάρισε οριστικά ο Κοσμάς ο Αιτωλός κ πράγματι όλα τα δεδομένα συμφωνούν..
          Κι εδω πού ήρθε, έτρεξαν ΑΠΑΝΤΕΣ να υποβάλλουν τα σέβη τους…
          Ευχαριστώ,

  1. Πέσμου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ο Πούτιν είναι φίλος με τον Ερτογάν, τον Κιμ, την Λεπέν, τον Κινέζο πρωθυπουργό, τον Τράμπ, την Μέρκελ, τον πρωθυπουργό του Ιραν. Φοβερό!!

    1. Ξέχασες και τα αραβικά Εμιράτα. Αλλά έχει γραμμένους τα αδέρφια τους Σέρβους αλλά και την Ελλάδα που ποτέ στην ιστορία δεν μας βοήθησαν και που και οι ίδιοι παραδέχονται και για αυτό ποτέ δεν αναφέρουν κάτι περί βοήθειας στην χώρα μας απο πρίν το 1821! Αντιθέτως υπάρχουν πίνακες και ζωγραφιές απο το 1700 και πρίν που το όνειρο της μεγάλης ρωσικής οικογένειας βασίλισσας Εκατερίνα και των τσαρων είναι η ένωση την μεγάλης ρωσικής αυτοκρατορίας με την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη (των Μογγόλων και όχι του Έλληνα Παλαιολόγου)! Αυτά!

    2. Ενώ ο καταραμένος ο ντορογιος έχει μπούρλα για τα μπολιασμενα αμνοερίφια την Ούρσουλα τον μπαιντενοπουλο και ΣΙΑ κλακαδορακι ξυπνά γιατί κανένα πρωί θα σηκωθείς και θα σε λένε αχμετ με αυτόν που σε κυβερνα

      1. Σιχαίνομαι αυτούς που όλους που αναφέρεις. Αγαπώ την χώρα μου και κοιτώ να αλλάξει κάτι και έχω όνειρα να κυβερνήσει κάποιος που θα κοίτα το συμφέρον της χώρας μας και θα είναι πατριώτης. Άρα μην με βάζεις με κανένα από αυτούς όλους!

  2. Το βαθύ κράτος της Αμερικής που διοικείται από τους Χαζαρους τραπεζίτες κάνει πόλεμο στην Ρωσία και στην Κίνα για να στηρίξει την ηγεμονία του δολλαρίου. Τα κράτη των BRICS δεν χρησιμοποιούν το δολλάριο στις συναλλαγές τους και αυτό θα είναι η καταστροφή της αμερικανικής οικονομίας. Οι Χαζαροι τραπεζίτες δεν θα μπορούν πλέον να τυπώνουν δολλάρια και να αγοράζουν με τυπωμένα χαρτάκια τα προιόντα από τις άλλες χώρες.

  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΠΑΤΑΤΑ” ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ?ΗΔΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ “ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ”.ΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΑΙΟΥ, ΟΡΜΠΑΝ..

    1. Όλοι είναι μαριονέτες του συστήματος και ο καθένας τους παίζει το δικό του ρόλο μέχρι εκεί που τον παίρνει (δηλαδή μέχρι εκεί που τον αφήνουν οι μαριονετιστες) όπου όταν τους δωθεί η εξουσία αλλάζουν σε κ@λοτουμπες του συστήματος.

    2. Ο Καραμανλής ο δικός μας πολλά έλεγχο πριν βγει στις εκλογές. Όταν βγήκε και τον ζορίσαν έφυγε από την πολιτική γιατί φοβόταν λέει για τη ζωή του και την οικογένεια του. Ενώ θα έπρεπε πρώτα αυτοί να θυσιαστούν για την Ελλάδα. Και τωρα εμφανίζεται με το Σαμάρα σαν προστάτης του λαού. Θέλει να γίνει πρόεδρος δημοκρατίας το σίχαμα που το παίζει αμαγάριστος.

  4. Σας παει ο Ρωσος ΚΩΛΟφεραντζα ……

    ΔΟΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    1. εσενα σε παει που τον προσκυνας, εμεις ειμαστε Ελλαδα, εσυ ερντοκλανοπουτινολαγνος τενεκες

  5. Μανολο τον πουλον μεχρι να αποφασισουν οι λεσχες το επομενο πιονι τους που θα αντιπολιτευτει τη Λεπεν! Κουλαρα καψε γρηγορα οτι ειναι να καψεις, καλη..πρασινη αναπτυξη με κωλογεννητριες, καλη παντελονα και καλο ψυχιατρειο στην Ελβετια!

  6. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!!!! ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!!!!
    ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΙΣ!!!!!! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!
    YANKEES GO HOME!!!!!

    1. Η Ρωσία φταίει για την άνοδο στην ΕΕ στο ρεύμα και τα πολύχρωμα τιμολόγια όπως και για την άνοδο στο πετρέλαιο και τα τρόφιμα στο ψωμί, γάλα, και στα άλλα τρόφιμα που πληρώνεις περισσότερα απο κάθε άλλη χώρα στην ΕΕ με τους μισθό κ@λου που παίρνουμε! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, λίγο κάποιος άλλος… Όλοι τους ένας τροχός με πολλά γρανάζια είναι που κοροϊδεύουν τον κόσμο παίζοντας τους ρόλους τους για τις δύο μεγάλες οικογένειες που κυβερνούν όλο τόν πλανήτη! Ξύπνα επιτέλους!!!

      1. Δηλαδή έπρεπε να κατεβάσει τα παντελόνια ο Πουτιν στους κουρδισμενους…. μετα-χορευτες?

        1. Ακόμα πιστεύεις ότι οι κυβερνήτες αντιπροσωπεύουν τα κράτη ? Μήπως ακόμα πιστεύεις και ότι υπάρχουν κράτη για αυτούς όλους?? Νομίζεις ότι υπάρχουν σύνορα για αυτούς??

  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΗΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑ ΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΗΣΗ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΔΩΞΟΥΣ ΡΩΣΟΥ Σ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΤ Ο Ι ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩ ΜΟ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΗΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝΕ ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ Σ ΖΗΤΩ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ Σ ΖΗΤΩ ΤΟΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΗΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΜΗΝ.

Leave a Response