ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ! Οργή στο Μαξίμου για Σαμαρά: «Ούτε ψωμί, ούτε νερό στον Αντώνη – Τελείωσε οριστικά για τη ΝΔ»! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! “ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ”

Κοινοποίηση:
Samaras1

«Είναι τελειωμένος από το κόμμα και αυτός και οι απόγονοί του όσο ο Κ,Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της ΝΔ». Με αυτή την δήλωση κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια για τον πρώην πρωθυπουργό μετά την ομιλία του χθες στο Πολεμικό Μουσείο.

Τι ήθελε να πει; Στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ούτε ο ίδιος ούτε ο γιος του!

Δεν θα διαγραφεί βέβαια, αλλά θα «εξαφανιστεί πολιτικά».

Να σημειώσουμε ότι ο έτερος των χθεσινών ομιλητών, πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής ήδη είναι εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, αλλά με δική του απόφαση.

Η γραμμή που εκπορεύεται από το Μαξίμου είναι περίπου η γραμμή που είχε δώσει… για τον Άρη Βελουχιώτη το ΚΚΕ: «Ούτε ψωμί, ούτε νερό στον Αντώνη»!

Το σημαίνει αυτό;

«Κομμένα ακόμα και τα ρουσφέτια στην Μεσσηνία που αποτελούσαν κορμό στην πολιτική ύπαρξη του Καλαματιανού πολιτικού» λέει η ίδια πηγή.

Κι αφήνουν να εννοηθεί ότι «Οταν του κάνουμε τα ρουσφέτια όλα καλά, Όταν του τα κόβουμε, τότε αρχίζει την κριτική»!

Μάλιστα οι κοντά στον νυν πρωθυπουργό ότι μαζεύουν στοιχεία για διορισμούς ή μεταθέσεις Μεσσηνίων που ζητούσε ο ίδιος ο Α.Σαμαράς ως ρουσφέτι από το Μαξίμου αλλά δεν του έκαναν το χατίρι.

Οι επόμενες κινήσεις του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού θα έχουν στόχο την πολιτική του απαξίωση καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα ασχολούνται και θα τον αγνοούν (με την συνεργασία των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ) για να τον μειώσουν πολιτικά ενώ έχει μπει «φρένο» σε οποιοδήποτε αίτημά του Α.Σαμαρά για την εκλογική του περιφέρεια ώστε να μην τον στηρίζουν ούτε οι ψηφοφόροι του.

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Εξαρτάται. Η ΝΔ έχει εισέλθει σε καθοδική τροχιά, αλλά οι εξελίξεις θα φανούν αν οδηγούν σε ήττα όταν αποτυπωθεί η τελική εικόνα στην αριστερή-κεντροαριστερή αντιπολίτευση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Σαμαράς είχε τα κότσια να κλείσει έστω και για λίγο την ΕΡΤ και να καταργήσει την δημοτική αστυνομία που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

  2. Καλα νταξ! Σερβιρεται σανος καργα απο τους γερμανοτσολιαδες που στρωσανε το χαλι στη κουλαρα!

  3. Μακάρι να μπορούσε ο Σαμαράς μαζί με άλλους βουλευτές να έριχνε την κυβέρνηση του Κούλη, γιατι ο Μητσοτάκης είναι μάλλον χειρότερος και απο τον Τσίπρα στα εθνικά μας θέματα.

Leave a Response