ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΡΜΕΝΙΟΥ!

Κοινοποίηση:
ΑΡΜΑΤΑ

Δεν μας πιστεύατε; Πάρτε και άλλες αποδείξεις. Αμερικανικά άρματα μεταφέρονται από την Αλεξανδρούπολη στην Ουκρανία. Περαστικά μας!

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ο Μητσοτακης θελει γαμησι. Απο που κι ως που βοηθας χωρα που ουτε καν στο ΝΑΤΟ δεν ειναι; Γλυψε κι αλλο, καθαρμα

  2. Εχουμε αφησει την Ελλαδα ξεφραγο αμπελι στους Αμερικανους χωρις να υπαρχει κανενα οφελος για εμας ενω η Τουρκια τους φτυνει και παλι αυτοι την εκτιμουνε.Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι η Ουκρανια εχει υποστει εισβολη και πρεπει να βοηθηθει, χωρις να γινεται κανενας συσχετισμος με την Τουρκικη κατοχη της Κυπρου. Ηταν η χρυση ευκαιρια να σηκωσουμε το γαντι στους Αμερικανους, αν θελετε να βοηθησουμε στην Ουκρανια πρεπει πρωτα να βοηθησετε εμας διωχνοντας τους Τουρκους απο την Κυπρο που εσεις φερατε εκει. Αν βρισκομαστε στην σωστη πλευρα της ιστοριας αυτο θα φανει απο την εξελιξη του πολεμου στην Ουκρανια. Γιατι σωστη πλευρα σημαινει οτι θα ειμαστε κερδισμενοι στο τελος του πολεμου. Αυτο θα συμβει η θα ειμαστε οι μεγαλοι χαμενοι μετα την Ουκρανια; Καιρος γα εγγυς.

  3. Μασονία και πάσης αγελλαδος άμα λάχει να ούμε.

  4. Στείλτε ρε Αμερικλανίδια,σε ένα μήνα θα γίνουν όλα παλιοσίδερα για ανακύκλωση

  5. ΠΟΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Τι δουλειά έχεις ρε τριμαλαξ στον πόλεμο! Θέτεις ένα ολόκληρο έθνος σε κίνδυνο απέναντι σε φίλους της Ελλάδας ηλίθιε!!

  7. Ντροπή στους συνέλληνες που ψηφίζουν εδώ και χρόνια κόμματα υπηρέτες ξένων συμφερόντων! Ποτέ στο παρελθόν μέχρι & πόλεμο Αφγανιστάν η Ιράκ. η Συρία η Λιβύη , η Ελλάς απέστειλε πολεμοφόδια, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις φάρμακα, ιατρούς & μηχανικό….
    Αυτός ο εθνοκτόνος Πρωθυπουργός, έκαμε την χώρα μας να ειναι απέναντι στην ιστορικά (τσάρο & πίσω & μετα την κατάρευση του Κομμουνισμού) & θρησκευτικά φίλη (έστω με σχέσεις σεβασμού & εκτίμησης) χώρα της Ρωσίας!

  8. Με δικά μας λεφτά πουστη Μητσοτάκη; σα να τα πετάς είναι ρε τσογλανε

  9. Αφού στις εκλογές τον κάνατε άρχοντα χωρίς αντίπαλο τώρα όλοι βγαίνουν και φωνάζουν. Ότι δεξιότερα της ΝΔ πάει να ψηλώσει το σύστημα το βαράει και ο κόσμος λέει όλοι ίδιοι είναι άρα στην κάλπη γυρίζουν πίσω στο μαντρί. Δυστυχώς πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν τρία κόμματα που επικροτούν την κυβέρνηση και ένα που κάνει αντιπολίτευση και λέει αλήθειες. Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς όμως πρώτον δεν είχε ποτέ εξουσία και δεύτερον μην περιμένετε μεσσίες γιατί δεν υπάρχουν.

  10. Η μεγαλυτερη μποχα της ελλαδας κυριακος χρυσος.

    1. Κυριακος Μητσοτακης διορθωνω με Μανα την Αδελφη του κ Πατερα τον …. Παππου του !!!! Μιλαμε για Ιουδαιους οχι αστεια ( οπου να ναι θα νομιμοποιησουν την αιμομιξια ) , γι αυτο βγηκε ετσι αυτος . Ο Χρυσος ειναι για το ξεκαρφωμα … Δεν ακους Ραδιο Μακελαρηδες θα σε μαλωσω …….. ( Ψαξε για Χατζαρας ……. ; ))

  11. Ο ελληνικος λαος τα πληρωνει χρυσαφι αυτα ακομα και τωρα πληρωνουμε τους τοκους!! μεσα απο τους εξοπλισμους καποιοι υπουργοι αμυνας εγιναν παμπλουτοι μη το ξεχναμε αυτο.
    Κανενας απο την αντιπολιτευση δεν ρωταει ποιο ειναι το οφελος απο ολα αυτα που στελνουμε.

  12. Ρε πσιδια αυτά τα κερνάμε ή μας τα αποζημιώνει το ΝΑΤΟ;;;

    1. Αναμένουμε τον Χίο με αποκαλύψεις..κανένα αρθρο εδώ δεν ανεβαίνει τυχαία .έπεται συνέχεια προφανώς

  13. Μπράβο, στείλτε κι άλλα να ‘χει να παίζει ο Βλαδίμηρος, να εξασκείται στην σκοποβολή με πραγματικούς στόχους και να αυξάνει την εμπειρία του οπότε αν το ΝΑΤΟ προσπαθήσει να επέμβει θα ξέρει πως θα σας κάνει “βίδες” ποιό αποτελεσματικά.

  14. Για ποια Ευρώπη και πιο Ευρωκοινοβούλιο μιλάει ο Κος Αντωνιαδης? Για την Ευρώπη των Αμερικανών και των Γερμανών που όλοι τους σύσσωμοι έχουν κηρύξει τον Πούτιν και την Ορθόδοξη Ρωσία και στέκονται στο πλευρό των νεοναζί που μας επιβάλλουν να στέλνουμε και όπλα και σε λίγο καιρό και στρατο? Την Ευρώπη που μας πήγε σε επιτήρηση μέσω τρόικας? Όλοι οι διεφθαρμένοι εκεί και εκεί… Άσε δεν θέλουμε αυτή την Ευρώπη ούτε και τους εκπροσώπους της ..

  15. Τι τα κοιτατε ρε μαλακες γυριστε το κλειδι να φουνταρουν μεσα στα χωραφια ουτε ενα απλο σαμποταζ δεν μπορειτε να κανετε.

  16. Η Ουκρανια εχει τελειωσει.Δεν το εχουν καταλαβει καποια αδεια κεφαλια .

  17. Μπράβο μας. Όσα πιο πολλά μπορούμε να δώσουμε στην Ουκρναία για την συντριβή των εισβολέων φασιστών

    1. Φυσικά, επειδή θέλεις να μείνουμε χωρίς όπλα, ώστε να μπορέσουν οι τούρκοι να μπουν στο σπίτι σου εύκολα κ να πηδήξουν τη μάνα κ τη γυναίκα σου, ενώ εσύ θα φτιάχνεσαι βλέποντας.

  18. Εδω ελεγαν τον Πουτιν ηγετη της Ορθοδοξιας παλιοτερα… και αυτος πολεμαει ορθοδοξη χωρα βγαζοντας χαρτες οτι θελει τη μιση Ουκρανια ( δειχνοντας ετσι οτι το θεμα με τους Ναζι ηταν απλα μια δικαιολογια για να κανει πολεμο ”με το ετσι θελω” …ειτε υπαρχουν Ναζι ειτε οχι… ) …ελεγαν ψεματα στον κοσμο με λιγα λογια αρα η γνωμη τους δεν εχει και μεγαλη αξια στο θεμα… . Ο Πουτιν ειναι ενα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων , ειναι φιλος με το Μογγολο τον Ερντογαν και φιλος με τον Τραμπ που εβγαλε φρασεις του Μουσολινι ( του Μουσολινι που πολεμησε την Ελλαδα ) . Ουτε φιλελληνας ειναι ουτε αλλα παραμυθια που λενε μερικοι που εχουν φαει το ψεμα με το κιλο . Εναντια στη Νεα Ταξη Πραγματων ειναι… αλλα οχι γιατι ειναι καλος , γιατι ειναι πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων ( διαιρει και βασιλευε ) . Υπαρχει η Νεα Ταξη Πραγματων οποτε για να ειναι Νεα… υπαρχει και η Παλια Ταξη Πραγματων ( εδω ετσι ειναι εστω ) . …Αρα αφου ”ξεκαθαρισαμε” καπως τα παραμυθια… παμε στο τι ερχεται… . Βγαινουν ειδησεις για ουφο και εξωγηινους …εδω και 3 – 4 χρονια πλεον… ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) μετα θα γινουν αλλα . Ο Πουτιν σε λιγο θα ειναι παρελθον ( ασχετα με το αν η Ρωσια θα μπει στην Παγκοσμια Κυβερνηση ) το ιδιο ειναι πιθανο να γινει και με αλλους δικτατορες ( ειναι δικτατορας επικυνδινος για ολη τη γη πλεον… ) .

    1. Η νοημοσυνη σου ειναι εξαιρετικα χαμηλη . Παιζεις το παιχνιδι των Νεοταξιτων κ δεν εχεις την CPU να το καταλαβεις . Κανε καμμια αλλη δουλεια γιατι εκτειθεσαι .

    2. Η Ουκρανία ἐκλεισε την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία με επίσημο διάταγμα, επίσης πογκρόμ κατά ορθοδόξων απο καθεστωτικούς νεοναζί σημειόνονται σε όλη τη χώρα, πάνε άλλο να γράψεις τις ανοησίες σου. Ο Πούτιν προστατεύει τους Χριστιανούς στην Ουκρανία κατά του σιωνιστικού καθεστώτος που κυβερνά χωρίς εκλογές και με τη βοήθεια Βρετανών και Αμερικανών.

  19. Η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει βάση των ΗΠΑ εδώ και καιρό. Αν τα οχήματα πάσης φύσεως είναι γιου ες έϊ , οκ. Αν όχι, κάποιος θα κάτσει για εσχάτη προδοσία στο σκαμνί, γιατί οι αποθήκες μας έχουν αδειάσει επικίνδυνα και τα μεμέτια απέναντι το ξέρουν καλά. Αλήτες πολιτικοί παίρνετε το Έθνος στο λαιμό σας σε 5 λεπτά για χρήμα και καρέκλες

  20. Δεν υπάρχει Ουκρανία, Μικρά Ρωσία λέγεται

  21. Ξύπνα καημένε Νεοταξίτη… Μια μπουκιά θα τους κάνει ο Βλαδιμερος… Της πλάκας είναι οι δυτικοί… Τα όπλα που έχει η Ρωσία ούτε στον ύπνο τους τα Αμερικλανάκια. ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΊΑ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ… Ολοι οι Έλληνες πατριωτες στο πλευρό του ΠΟΥΤΙΝ.

  22. Παρακαλάτε να μην κλάσει ο κοντός και διαλύσει ολάκερη τη δύση και τα τσιράκια της μαζί…Γιατί είμαστε και εμείς μέσα στα πρώτα τσιράκια χωρίς να μας ρωτήσει φυσικά το μπλόκ αιμοποτών σατανιστών παιδεραστών της Νέας Δικτατορίας!Βάμος σύντροφοι.

  23. Παρακαλάτε να μην κλάσει ο κοντός και διαλύσει ολάκερη τη δύση και τα τσιράκια της μαζί…Γιατί είμαστε και εμείς μέσα στα πρώτα τσιράκια χωρίς να μας ρωτήσει φυσικά το μπλόκ αιμοποτών σατανιστών παιδεραστών της Νέας Δικτατορίας!Βάμος σύντροφοι.

  24. οι Ευρωπαίοι έχουν αδειάσει τις αποθηκες τους οι Ουκρανοί ειναι γι καμιά κονσομασιον και ο πουτιν τους παει κολοφερατζα

  25. Και τι φοβάστε; Η σταλίνα σας θα τους κερδίσει πάλι. Έτσι δεν λέγατε εδώ… και δύο χρόνια; Με σαράβαλα παλεύει η ουκρανία και σας χορεύει για δύο χρόνια, αν είχαν πάρει σύγχρονο δυτικό εξοπλισμό (δυστυχώς η δύση δεν τους δίνει), θα τρέχατε…

    1. Οι Ρωσοι τους πανε στο διαστημα γιατι μονοι τους δεν μπορουν,επισης μονο οι ρωσοι εχουν τους υπερηχητικους πυραυλους!Δεν εχει ξεκινησει ακομα ο πολεμος για τους Ρωσους,οταν ξεκινησει θα το καταλαβεις…

      1. Τι απαντας σε αυτον τον ανιδεο πανηλιθιο Τουρκοσπορο Ναζιδι ;;; Γαμησε τον ειναι διανοητικα αναπηρος να καταλαβει τι γινεται στον Πλανητη . Ειμαι σιγουρος οτι απο την μια βριζει τον Πουτιν κ απο την αλλη τον Μητσοτακη που κανει ακριβως αυτα που ο ιδιος υποστηριζει . Μιλαμε για τελειωμενη υποθεση μην ασχολεισαι .

    2. Τι πίνεις? Ουκρανεζικα ναρκωτικά? Ο οπλισμός που έχει δώσει η δύση και η Ελλάδα δυστυχώς δεν πιάνονται ? Τι παραπάνω να δώσει? Μήπως και έμψυχο υλικό όπως λέει ο Μακρόν? Εμπρός πήγαινε εθελοντής .

    3. Ποια σταλίνα ρε ψέκι έχεις μείνει 50 χρόνια πίσω, η Ρωσία είναι Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα με έναν πραγματικό ηγέτη, κομμουνιστικά καθεστώτα πλέον, είναι αυτά της Δύσης άλλα σαν καλός ραγιάς που να το καταλάβεις από το πολύ το σβέρκωμα σου έβγαλαν τα γρανάζια.Σαράβαλα είναι οι Patriot, Stormshadow, LEO 2A6, Bradley, ABRAMS, DJI/FPV Drones, εξαρτήσεις/κράνη νέου τύπου, USV, Starlink, MANPADs, HIMARs κλπ ότι πεις. Δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα και γράφεις μπούρδες. Όλα τα δυτικά νέα συστήματα γίνανε στάχτη.

Comments are closed.