ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΨΥΧΗ! Στόχοι οι βουλευτές που ψήφισαν την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνία – Εκτακτα μέτρα της ΕΛΑΣ

Κοινοποίηση:
epeisodia-skoufa-768x448

Τα μέτρα έχουν ληφθεί ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα, εκεί που έγιναν και τα περισσότερα και πιο έντονα επεισόδια και κυρίως έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη χθες το βράδυ ένας άνδρας, κάτοικος Αλεξανδρούπολης, όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του να προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Γιώργο Καϊσα, Δημήτρη Ρίζο και Νατάσα Γκαρά, που επέστρεφαν από την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εκτός από τους αστυνομικούς που φρουρούν καθημερινά τους βουλευτές που θεωρούνται “στόχοι” εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ .ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΔΩ ΟΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ .

  2. Ρε κουτάβια.δεν χρειάζεται να προκαλείτε φασαρία και να βάζετε σε κίνδυνο εσας και της οικογένειε σας.υπάρχει καλύτερη τιμωρία και πιο αποτελεσματική.εκλογες κοντινή γιορτή.Στείλτε Τους στο σπιτι τους. ολους. Αυτους που ψηφίσανε ναι και τελειωσε το Θέμα.η τιμωρία τους βρίσκετε στα χερια σας.τελεία και παύλα.ουτε επεισόδια ουτε φασαρία ουτε τιποτα.ουτε καν. Στο σύνταγμα.εκλογες και τιμωρία

  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΛΑ;
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
    Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ;
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ

  4. ας πανε στα σκοπια θα τους
    υποδεχθουν σαν βασιλεις…η φιλοξενια τους δε ονειρο

Comments are closed.