«ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ». Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Σφάζει τον Λαό, «προικίζει» τη… μικρούλα Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο γερομπισμπίκης Μυτιληναίος με τα εκατομμύρια από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Πάνω από 1 εκατ. ευρώ «χορηγίες» για διαφημιστική προβολή στο κομματίδιο που έφτιαξε η επιτήδεια, όταν την κοπάνησε από τη Ν.Δ. Καμία ψήφος στους Δούρειους Ίππους της ξευτιλισμένης κυβέρνησης, που το παίζουν πατριώτες και μολύνουν τις ιδέες μας. Το μετρητό είναι και “αδήλωτο”;

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser3-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

 free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο/Η ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 'ΣΤΗΜΕΝΟ' ΜΠΑΡΜΠΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ!!! λέει:

    Που πήγαν οι κατασκευές για Patriot και άρματα μάχης που έφτιαχνες επί σειρά ετών στη ΜΕΤ.ΚΑ. στο Βόλο?!?
    Πόσα πήρες και από ποιούς?!?
    Πως βούλιαξε η μετοχή (ΜΥΤΙΛ) στο 0,5 ευρώ και πως ανέβηκε μετά στα 40 ευρώ?!?
    Ποιανών συμφέροντα εξυπηρετείς?!?
    Σε ποιά λέσχη ανήκεις?!?

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Αληθινός Εισαγγελέας!!!

  2. * 2 0 1 7

    ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 11

    Ευχαριστούμε για την παρουσία της στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την γνωστη δικηγόρο Αφροδίτη Λατινοπούλου πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τενις

    http://kiones.gr/files/images/t118.jpg

    http://kiones.gr/press_release_more.php?id=42301501274842

  3. Οι Έλληνες με επιστολική ψήφο και ειδικά στο εξωτερικό που ήδη πριν μήνα ψηφισαμε , δεν στέλνουμε ευρωβουλή κόμματα που ήταν εναντίον αυτής της διαδικασίας για τους Έλληνες του εξωτερικού Υπάρχει μικρό κόμμα που η πρόεδρος μάχεται για Μάτι και Τεμπη και αναγκαστικά πρέπει να ψηφίσουμε

  4. Για τον Εμφιετζογλου και το Γιώτη, εχετε κάτι, ή να τους ψηφισουμε;

    1. Χαραλαμπος Γιωτης δαγκωτο…δε με ενδιαφερει με ποιο κομμα κατεβαινει…οσο η χουντα δεν αφηνει τον ελληνικο λαο να εκφραστει ελευθερα ψηφιζωντας Ηλια Κασιδιαρη θα τον βαζουμε στην βουλη με εμμεσο τροπο….

  5. Όσο και να προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία, θα χαθεί το κορμί….. ΠΑΤΡΙΏΤΗ…..

  6. Την πολιτική της καριέρα την οφείλει στο Γρηγόρη ανιψιό Κυριάκου….. Αυτός την ανακάλυψε και την ανέδειξε….

  7. Εμείς που την ξέρουμε από παλιά στη Θεσσαλονίκη της βγάζουμε το καπέλο….. Από μπάρμαν και ποδοσφαιριστές έπιασε κορυφή… Χαλάλι της, το αξίζει….

  8. Ακούγεται πως έχει ξοδέψει 6.000.000€ έχει μέχρι στιγμής.. Πολλές διαφημισεις , πολυ χρήμα δεξια κι αριστερά…..Στην Καστοριά έχει ανοίξει και γραφείο ο κτηνοτρόφος Καστοριανό Αεκτσης ραδιοφωνικός παραγωγός…..

  9. Τελικά αυτή η χώρα είναι μόνο για όσους είναι που, δηλαδη πουστ@δ@ς, πουτ@ν@ς.

  10. Βγάλε στα μανταλάκια την φάτσα του ξεπουλημενου πιλότου που στέλνει ο “μουρλός” στην Ουκρανία???

Comments are closed.