ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ δώρο του Πολάκη στον ΨαροΚασσελάκη – Έθεσε θέμα ηγεσίας – “Δεν μπορεί το παλικάρι”

Κοινοποίηση:
kasselakis-polakis-696x348

Θέμα ηγεσίας έθεσε πριν από ελάχιστη ώρα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο Χανιώτης βουλευτής φέρεται να δήλωσε ενώπιον των μελών του οργάνου ότι «χρειάζεται πρόγραμμα και μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία», εκτιμώντας στη συνέχεια πως «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί».

Πέρα από την ευθεία αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε διατεθειμένος να διεκδικήσει ο ίδιος την προεδρία του κόμματος, δηλώνοντας: «Εγώ θα φανώ χρήσιμος».

Στην ομιλία του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή».

Στην συνέχεια τόνισε ότι «πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία  της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Υπογράμμισε δε πως «χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά. Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Πολάκης.

Στον Παύλο Πολάκη απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Εγώ δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντική Επιτροπή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολακη δεν κανεις κομμα να παει η διορισμενη αντιπολιτευτικη λουγκρα του Μητσοτακεικου απο εκει που ηρθε! Αντε μπραβο!

  2. Κάνε κόμμα ρε κρητικέ, να βάζεις μαστρο-Μηνάδες για διοικητές νοσοκομείων, μανάβηδες για υπουργούς και να πολιτεύεσαι μέσω τικ-τοκ.

  3. κανε κομμα ρε κρητικε,δεν βλεπει ο κοσμος ,μονο εσυ κανεις αντιπολιτευση,ολοι οι αλλοι μια οικογενεια με τη ΝΔ και ναχαμε να λεγαμε

  4. Ελα,μην χαιρεστε.Απλα εθεσε(;) θεμα λειτουργιας,γιατι με τοσα Σημιτοειδη τσογλανια και ΚΚΕδικα κοπροσκυλα,που εθελοδουλα γινονται δεκανικια του Μητσοτακη(οπως το ΚΚΕ)δεν γινεται χαιρι.Εκτος αν θελετα να μην υπαρχει Συριζα,το ΚΙΝΑΛ του Νικολακη ειναι παρακολουθουμενο,τον Βελο δεν τον εχεις και τυφλη εμπιστοσυνη(μολις κουρευτηκε το προστιμο,την εκανε την αβαντα),αρα Μητσοτακης και ξερο σκατο,γιατι,ουτε ψωμι θα υπαρχει.

Comments are closed.