ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σύψας: “Ίσως να έχουμε και κάθε χειμώνα κοροναϊό – Το εμβόλιο είναι Θείο Δώρο”

Κοινοποίηση:
sypsas1-768x432

«Το πιο σωστό για να μην έχουμε διασπορά είναι να περάσουμε τις γιορτές με τους ανθρώπους που μένουμε στο ίδιο σπίτι. Μην μπλέκουμε με αριθμούς» υπογράμμισε ο πασίγνωστος πλέον λοιμωξιολόγος Νικόλαος Σύψας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Για τις εικόνες συνωστισμού που επικρατούν στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες εν μέσω γιορτών, ο κ. Σύψας επισήμανε πως πρόκειται για φαινόμενο που προβληματίζει ιδιαίτερα τους λοιμωξιολόγους καθώς όπως είπε είναι εικόνες που είδαμε και στο Λονδίνο νωρίτερα και τελικά οδήγησαν σε σκληρό lockdown.

«Είναι σημαντικό να αυτοσυγκρατηθούμε λίγο αυτές τις ημέρες, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα τον Ιανουάριο. Είναι κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε τόσο καιρό να πάει χαμένη».

Για το άνοιγμα των σχολείων με πιθανή ημερομηνία την 8η Ιανουαρίου ο κ. Σύψας υπογράμμισε πως είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι σήμερα σίγουρος και πως πρόκειται για μια απόφαση, η οποία θα καθοριστεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα λίγες μέρες πριν.

«Θα το δείξουν τα επιδημιολογικά στοιχεία στις 4-5 Ιανουαρίου αν θα ανοίξουν τα σχολεία. Γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια ώστε εκείνες τις ημέρες το άνοιγμα των σχολείων να είναι εφικτό. Προτεραιότητα μας είναι το άνοιγμα των δημοτικών και κλιμακωτά θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σύψας.

Με φόντο την πρεμιέρα των εμβολιασμών για την Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου ο κ. Σύψας μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Κάθε παρενέργεια του εμβολίου καταγράφεται» δήλωσε ο κ. Σύψας αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κοροναϊού, επισημαίνοντας πως σταδιακά το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές, και πολύ πιο ασφαλές από όλα όσα έχουμε κάνει στην παιδική μας ηλικία. Είναι η μόνη διέξοδος, ένα θείο δώρο που θα μας βγάλει από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Τέλος ο κ. Σύψας ανέφερε ότι «ένα από τα πιθανά σενάρια είναι ότι  ο κοροναϊός θα μετατραπεί σε έναν ιό σαν της γρίπης ο οποίος θα έρχεται κάθε χειμώνα θα μας κάνει μικρο-επιδημίες και ενδεχομένως χρειάζεται να εμβιολιαζόμαστε κάθε χρονιά. Το βασικό είναι να εμβιολιαστούμε τώρα για να γλιτώσουμε την πανδημία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΑΥΤΌΣ ΔΗΛΑΔΉ ΤΏΡΑ,ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟ ΑΥΤΌ ΕΜΒΌΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΌΣΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΈΣ ΠΑΙΔΙΆ! ! ΕΠΊΣΗΣ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΘΕΊΟ ΔΏΡΟ! !!

  2. ”ισως να έχουμε κάθε Χειμώνα κορωνοιό”, ίσως να έχουμε μέχρι και την…Δευτέρα Παρουσία!!!!!, ίσως να έχουμε και κάθε Φθινόπωρο εμβόλιο για τον κάθε κορωνοιό, ίσως να έχουμε και καμμιά 10ριά χρόνια ακόμα λοκντάουν και να είμαστε φιμωμένοι με τις μάσκες!!!! μα καλά ποιoί είναι, ο μπαμπούλας, ο Κρίστοφερ Λή, ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, ο Χίτσκοκ ???!!!!!!! Σίγουρα θα πάρουνε τα αντίστοιχα όσκαρ!!!!!!!!!!

  3. Υπάρχουν άνθρωποι μόνοι, αλλά είναι κακόψυχοι. Υπάρχουν και οι μόνοι με κακια.
    Λυπάμαι τη γάτα, παίζει να έχει ψυχή παρα αυτός.

  4. οι γρίπες χρονια υπαρχουν !! για δε βγαλαν εμβολια για ειτσ ?? για καρκινο ??? ολα αυτα που τα εχουν ετσι ???

  5. ΡΕ ΑΠΟΛΗΦΑΔΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ , ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΗΣ & ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΗΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ , ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ 6-1-2021

  6. Συψα σου παραχωρω το θείο δώρο, ανήκεις σε ευπαθή ομάδα και δε θέλω να σου το στερησω.

  7. Το εμβόλιο είναι θείο δώρο…είπε το σκουπίδι…
    Κάντο ,τότε ανθρώπινο απόβλητο,(το κανονικό όμως βεβαίως-βεβαίως)…Και μάλιστα χώσε το στον πρωκτό σου πολλά μαζί,να κάνεις το παγώνι,

  8. OΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΕ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ
    ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ

  9. …και για όσους πάλι βιάστηκαν να κρίνουν,να δικάσουν και να χαρακτηρίσουν ως συνήθως: ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ…αν αυτό καταλάβατε μετά απ’όσα έγραψα…τις ίδιες απορίες που έγραψα εδώ τις εξέφρασα και στον χώρο εργασίας μου και απάντηση δεν πήρα…..αυτά και τέλος….

  10. Ήθελα να ήξερα πόσα έχουν αρπάξει αυτοί οι δήθεν γιατροί που βγαίνουν και λένε ότι βλακεία τους κατέβει.

  11. Ο Σύψας μήπως έχει μπερδέψει το κορωναϊό τής Covid-19 με τον κορωναϊό τής Γρίππης;
    Μήπως είναι κι ο ίδιος;
    Καθώς και οι μεταλλάξεις τους;
    Επίσης: όσοι Γιατροί μιλούν για “Εμβόλιο”, ενώ οι ίδιοι διδάσκουν ότι απαιτείται 10ετία δοκιμών και ερευνών πριν την κυκλοφορία του…
    Μήπως, ν’αρχίσουν να σκίζουν κανένα Πτυχίο;;;
    Μήπως, ν’αρχίσουν να άρουν καμμία άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος;;;

  12. Που είναι η αντιτρομοκρατικη να τον συλλάβει τον μ@λακα

    1. Τώρα, ποιος είναι ο μαλάκας, είναι μεγάλη κουβέντα……..😂🤣 Σίγουρα πάντως, όχι μόνο αυτός………..!

  13. Κάθε χρόνο εμβολιασμοί και πιστοποίηση του εμβολιαζομένου. Τα ζώα είναι τσιπαρισμένα εδώ και πολύ καιρό για να πιστοποιούνται οι εμβολιασμοί τους.

  14. Ε βέβαια τα φράγκα θα πρέπει να πέφτουν κάθε χρόνο. Όπως το κοινό εμβόλιο γρίπης που το κάνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα εκατομμύρια και πέρσι δεν είχε και μεγάλη αποτελεσματικότητα γιατί δεν πέτυχαν το στέλεχος, όμως οι πολίτες πλήρωσαν για το κάθε εμβόλιο κάποια ευρώ.

  15. …ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Covid ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ’ΞΕΡΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ…ήθελα να’ξερα στην τελική, πώς γίνεται όλοι αυτοί οι “μεγαλογιατροί” εν μέσω πανδημίας(;), να έχουν ρίξει όλο το βάρος στην πρόληψη για την επόμενη χρονιά μέσω ενός αμφιλεγόμενου εμβολίου(;), την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε από 70 ως 90 κηδείες…ήθελα να’ξερα στην τελική,ποιός έξυπνος έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί μέσα στο καταχείμωνο εν μέσω κρυολογημάτων και κάθε είδους ιώσεων,αφού είναι γνωστόν τοις πάσι ότι ένα εμβόλιο δεν πρέπει να χορηγείται σε άνθρωπο που έχει οποιαδήποτε ενεργή ίωση γιατί μπορεί έχει σοβαρές επιπλοκές στον εμβολιαζόμενο,πλην των (πιθανόν) παρενεργειών αυτού καθαυτού του εμβολίου….ήθελα να’ξερα στην τελική,γιατί δεν επικεντρώνονται άμεσα ΠΡΩΤΑ στην θεραπεία φέτος, μέσω του γνωστού σκευάσματος που έχει εγκριθεί από τις 9/11 στις Η.Π.Α.,που στο κάτω κάτω αποδείχτηκε τελικά ότι βοηθάει απέναντι σ’αυτόν τον συγκεκριμένο ιό; πόσο πιο χειρότερα θα ήταν δηλαδή,δεν κατάλαβα…κάνε καλά τους ήδη νοσούντεςλοιπόν με το φαρμακάκι αυτό,να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία και οι κάθε Μ.Ε.Θ.όσο γίνεται,να φύγουν σιγά σιγά οι μάσκες-μπούργκες,ν’ανοίξουν τα μαγαζιά , να συνέλει ο κοσμάκης και μετά μελετάς την διαδικασία κάποιου εμβολιασμού για πιθανή επανεμφάνιση του ιού στο μέλλον….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ….ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ…ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΟ…ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ…ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…

    1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ DOCTOR ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ DOCTOR (ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ )Π.Χ ”.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 70-90 ΚΗΔΕΙΕΣ” ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ”ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ (COCTAIL ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ .REGENERON-ELLI-LILLY) ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ¨: 1200 $!!!!!!!!…..
      ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ SPUTNIK V ΜΕ 10 ΔΟΛΑΡΙΑΚΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ NΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ DOCTOROKRATIA…..

      1. ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΟΧΙ ΡΕ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

Comments are closed.