ΤΟ “ΚΑΡΑΒΙ” ΝΔ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ! ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΝ «ΠΥΡΑ» ΜΕΣΩ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΝΔ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πανικόβλητοι τρέχουν στο Μαξίμου να σώζουν ό,τι δεν σώζεται με την κυβέρνηση να «γκρεμοτσακίζεται» στις δημοσκοπήσεις μετά από το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη, αλλά και στον απόηχο των σκανδάλων αλλά και των οργίων με απευθείας αναθέσεις από γαλάζια στελέχη.

Κάπως έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που ο πρώην γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου σε πόρισμα του ΣΔΟΕ εμφανίζεται να έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο με απευθείας αναθέσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ, έδειξε την πόρτα στην μέχρι πρότινος εκλεκτή του. Η Νικολάου απο πουλέν του Κυριάκου είχε πλέον γίνει βαρίδι, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να αφήνει στον «αέρα» την υποψηφιότητά της.

«Πόλεμος» μέσω διαρροών
Ωστόσο φαίνεται ότι η απομάκρυνση της Νικολάου δεν έγινε σε ήρεμους τόνους αφού η ίδια μέσω πηγών διαρρέει ότι ήταν δική της απόφαση, αφήνοντας αιχμές παράλληλα για την παράταξή της, ότι δεν την στήριξε στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Από πλευράς της η ΝΔ απάντησε και εκείνη μέσω διαρροών, διευκρινίζοντας ότι στη Νικολάου έδειξαν την πόρτα της εξόδου: «Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές» αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

Η ανακοίνωση της Νικολάου
Η Σοφία Νικολάου με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι «η ηθική της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», αδειάζοντας τη ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Πορεύτηκα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή με απόλυτη διαφάνεια, με καθημερινό αγώνα και με την πεποίθηση ότι αν παλέψεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, όσες επιθέσεις κι αν δέχθηκα, όση λάσπη κι αν εκτόξευσαν κάποιοι σε βάρος μου.

Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια.

Όμως, σ’ αυτή τη τραγική στιγμή για τον τόπο, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι αφάνταστα βαρύ, οφείλω να πάρω μια δύσκολη απόφαση.

Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος μου, είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική μου δραστηριότητα γι’ αυτό και σταματώ την εκστρατεία μου στο Νομό της Εύβοιας.

Δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου.

Δυστυχώς σήμερα επικρατούν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά εκείνων, που σκεπάζουν τη λογική, και την ακεραιότητα, τον αγώνα που έχω δώσει για να φτάσω μέχρι εδώ.

Όμως ο πόνος που βιώνει η ελληνική κοινωνία είναι πάνω από προσωπικές βλέψεις και στρατηγικές και αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μία σωστή Ελλάδα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για τον τόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Ευβοιώτες που με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Τους έχω όλους στην καρδιά μου».

 

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, έχει ξεκινήσει έρευνα η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, η οποία μελετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο στο διάστημα που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ.

Το «άδειασμα» Οικονόμου
Πριν από μερικές μέρες ο Οικονόμου, ερωτηθείς για τη Νικολάου, με αφορμή την αποκάλυψη Πολάκη ότι εκείνη την περίοδο αγόρασε και διώροφη οικία στο Ψυχικό, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει. «Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι, αν υπήρχε πιθανότητα στέλεχος της Ν.Δ. να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου, δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της Ν.Δ. ή υποψήφιο στις εκλογές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Ουστ τρύπια κάλτσα. Χωρίς ασυλία έρχονται δύσκολα χρόνια για την βρωμιάρα.

  2. ΕΑΝ ΠΗΡΕ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

  3. Τα κλεμμένα της κυρίας κοίταξαν να τα βγάλουν από το πρόστιμο των 150 ευρώ, που επέβαλλαν στους ανεμβολίαστους παππούδες και γιαγιάδες!!! Ντροπή τους και καλή απαλλαγή από αυτούς!!!!

  4. Σειρά να παίρνει και η Μαρία στην Καστοριά….. Και ο Κωστάκης στα Σερρας….

  5. Είναι κ@υλα να βλέπεις σκατομασόνια να παίρνουν την κατιούσα. Πατσαβούρα πες αλεύρι; Το καδρόνι σε γυρεύει

  6. Που είσαι ρε ψηλέ..ΑρχιΔιαφθορεα ??? Τι κάνεις ρε βαζελακο..ξεσκονιζεις τα συρτάρια για τις αρχειοθετήσεις..??? Σου διόρισαν το γιό και κανείς το παγώνι..??? Δεν σας έφταναν τα funds..ε.. θέλατε και μισθουρα να τρέχει κάθε μήνα..ε κουφάλες..??? Ο “σάπιος”..θα δικάσει τους “σάπιους”..ε ??? Πόσο γελοίοι μπορείτε ακόμα να γίνεται..??? Αυτή η πατσαβούρα.. γιατί ρε βαζελακο δεν έχει συλληφθεί ακόμα..για πες μας ρε πονηρέ τραγουδιστή ! Τι ??? Δεν ξαναμπαίνει στα ψηφοδέλτια σας και πάει στο σπιτάκι του 1.500.000 !!! εκ. και κάνει διακοπές..??? Κι ο γιός σου αρπάζει τα σπίτια των Ελλήνων για 10.000 και 20.000 !!! χιλ. κι είναι όλα καλά..??? Ψηλέ κοίτα να το πάρεις αλλιώς γιατί πας για “τοίχο”..άμα σε πετύχω..!!!

  7. Να φέρεις πίσω τσόκαρο αυτά που “αρπαξες” και να πας στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα…αν δεν τα έχεις…να πας φυλακή !!! μαζί με όλα τα λαμόγια που έχουν κατακλεψει τα δημόσια ταμεία κι όχι μόνο..!! και να γίνει δήμευση της περιουσίας σας. Όλοι …Αλήτες Ψεύτες Κλέφτες.. όλοι καθάρματα.

  8. Αφού βλέπουν το αφεντικό τουs το Δον κορλεόνε τί θα κάνουν και τα υπόλοιπα λαμόγια?Η δικαιοσύνη είναι δικιά τουs,τα κανάλια δικά τουs,τα ζώα πιστεύουν ό,τι τουs πει ο Πορτοσάλτε και ο Χατζηνικολάου οπότε δε πέφτουμε από τα σύννεφα.

  9. Κατάσχεση της περιουσίας της άμεσα έως το ποσό που ζημιώθηκε το κράτος….

  10. Παΐσιος :κόσμος θὰ τοῦς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοῦς κυνηγήσει.(πολιτικούς)
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ …που πήγε να μας βάλει στην δραχμή έκλεισε τράπεζες κτλ €νω εκείνος παίζει με τα €€€κατομμύρια έφαγε ξύλο στα Εξάρχεια….
    Αφού €βγαλε ένα σκασμό λεφτά πήγε να το παίξει ταπεινός, κ υπεράνω…
    Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος όχι για τα ΤΈΜΠΗ αλλά για τα αίσχη των πολιτικών όλα αυτά τα έτη, την ακρίβεια, την ανέχεια, την φτωχοποιηση,την διαφθορά τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, το βουλευτικό άσυλο την χλιδή και την αριστοκρατία των βολεμενων υπαλλήλων,δημοσιογράφων, γιατρών, καθηγητών διευθυντών, golden boys κτλ.το μαύρο καταραμένο δημόσιο χρήμα που έφτασαν την χώρα μας ένα βήμα πριν την χρεωκοπία.
    ##Το κρίμα στο λαιμό τους##
    ##Οπως έστρωσαν να κοιμηθούν ##
    Η ΒΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΎΣΗ.

  11. Μπράβο σε Πολακη,Σπιρτζη,Ξανθόπουλο κ φυσικά Κ.Βαξεβάνη.Η μασέλα των απευθείας αναθέσεων πεταμένη σαν στυμμένη λεμονόκουπα προσποιείται ότι λόγω ηθικής δεν κατεβαίνει.
    Μόνο που όταν έκανε τα 2εκ€ απευθείας αναθέσεις,η ηθική είχε πάει περίπατο.

    1. Πολλα βραβεια μοιρασες , κρατα μικρο καλαθι ,οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση αλλα γενικα μην ενθουσιαζεσε . Τωρα αν εισαι με καποιο απο τα σαρκοφαγα αυτα κομματα (τοσα χρονια τρωνε ολοι τους τις σαρκες μας) μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν εισαι και εσυ οπως και εμεις που τους ψηφισαμε ολους αυτους αξιος της μοιρας σου.

  12. Αυτή είναι η καθημερινότητα εδώ και τέσσερα χρόνια με κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Σκάνδαλα, φασισμός, αποφασίζω και διατάσω, ψέμα κλεψιά και απατεωνιές.
    Λαμόγια η θέση σας είναι στη φυλακή.

  13. Αυτή και ο άντρας της Κ. Δαυλός είναι χειροκροτητές του αρχηγού των Μασόνων, δημόσια!

  14. Χάσαμε δύο χρόνια από τη ζωή μας όταν η αυταρχικό κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε με αντισυνταγματικό τρόπο και ενάντια στα δικαιώματα μας να μας,μαντρώσει μέσα με δικαιολογία την πανδημία.
    Ακόμα και αν δεν υπήρχε το έγκλημα στα Τέμπη που η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση (είχαν τέσσερα χρόνια να το διορθώσουν οι άριστοι – άχρηστοι) πάλι θα έτρωγαν μαύρο από εμένα παρότι τους ψήφισα το 2019.
    Έχω μια μικρή επιχείρηση και καταστράφηκε από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά την πανδημία.

  15. Αν δεν πατε τη Μαφια στο 3% στις εκλογες,τοτε καλα σας κανουν και σας γαμ.
    Αν τους ξαναψηφισετε,να σας παρουνε και τα σωβρακα,αυτο σας αξιζει.

  16. τα κλεμμαινα η γκιοσα θα τα φερει πισω???????????

  17. Άλλο ένα σουργελο της πολιτικής με τόσες μιζες , έχει τακτοποίηση κ αυτη την παρτη της

  18. Μωρή Μαλάκω χαίρομαι πολύ που θα γκρεμιστεί το είναι σας.,.-8500€ θα είσαι…,..Όξω άχρηστα υποκείμενα……

  19. Δε σε χάλασε που σε ρίχνει στα θηρία και τράβα καθάρισε τώρα με πόρισμα για 2 μύρια μαύρο χρήμα .

  20. Το μόνο που σας μένει προδότες είναι να βάλετε τατσόπουλο να διαβάσει το Πιστεύω όπως η πρώην κουμμουνίστρια Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη. Τώρα που διαλύεστε να κάνετε τους θρήσκους, εσείς που κλείσατε τις Εκκλησίες και αφήσατε ανοιχτά τα τζαμιά! Δεν νομίζω να πιάσει γιατί σας πήρανε όλοι χαμπάρι αλλά για σκεφτείτε το. Η άλλη λύση είναι να πάνε Γεωργιάδης, βορίδης, πλεύρης στο τζαμί και να ζητήσουν συγνώμη για όσα λέγανε για το ισλάμ! Να τους πουν ότι με αυτούς άνοιξε το τζαμί! Μπορεί να τσιμπήσετε κανένα ψήφο από κανένα μετανάστη γιατί από Έλληνα αποκλείεται! Μέχρι και οι παππούδες που σας ψήφιζαν πάντα σας σιχάθηκαν τώρα που τους έρχονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ(όχι σαν τα χειροκίνητα τρένα σας) τα πρόστιμα των 100 ευρώ για τα μπόλια της μίζας σας!

  21. “”Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια.“” γιαυτο εχει η ελλαδα τα τρισαθλια χαλια που εχει…….ειστε πολλοι….. μα παρα πολλοι που ‘πολεματε’ για να ‘υπηρετησετε’ την δυσμοιρη ελλαδα

  22. Δεν ξέρω τι ακριβώς σας λένε εκεί οι Μητσοτάκηδες και η ΝΔ αλλά εδώ στη Γερμανία λένε πως η οικονομία της Ελλάδας πάει από το κακό στο χειρότερο.
    Το έλλειμμα για το 2022 είναι 6,7 δις ευρώ το δημόσιο χρέος έχει αυξηθεί κατά πολύ και πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η κομισιόν θα ζητήσει νέα μέτρα οικονομικής προσαρμογής από το 2024.
    Από το 2010 χρεοκοπία και μνημόνια σας έχουν φτωχοποίησει και πάλι η Ελλάδα είναι προβληματική.
    Η διαχείριση είναι απαράδεκτη προφανώς και τζάμπα έχουν πάει οι τρομακτικές θυσίες σας.
    Εσείς νεοελληναράδες συνεχίστε να ψηφίζετε ΝΔ και Μητσοτάκηδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.

    1. Τσαμπα ψηφιζουμε τοσα χρονια ,οχι μονο αυτους αλλα οσους κυβερνησαν την Δυσμοιρη Ελλαδα μας.

  23. Ο γραμματέας ή η γραμματέας;;;
    Όταν γράφεις ένα κείμενο, διάβασε το…..

  24. Αυτά είναι τα στελέχη της ΝΔ….
    2 εκατομυρια η ζημια του Δημοσιου…….
    Η Σοφία Νικολάου απο την θέση της
    Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής,
    εδινε απευθείας αναθέσεις
    εκατομμυρίων ευρώ, σε εταιρείες οι οποίες πωλησαν
    τα ίδια προϊόντα (μάσκες, rapid test, γάντια κτλ)
    στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής
    ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω
    από ότι σε άλλους φορείς του Δημοσίου…
    Το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων ευρω, επιβεβαιώνει το πόρισμα του ΣΔΟΕ…….
    Η Νικολαου οταν ηταν υπευθυνη
    των φυλακων ,
    ειναι αυτη που φιμωσε τον Κασιδιαρη
    και τον απαγορευσε να μιλαει , απο την φυλακη ,
    εκτος απο τον δικηγορο του και τον πατερα του…..
    και μιλαει αυτη για δημοκρατια ,κατα του Κασιδιαρη…
    Αυτοι οι Νεοδημοκρατες που καταληστεψαν
    τα δημοσια ταμεια…..

  25. Αν το στέλεχός σας είχε καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου δεν θα μπορούσατε ως κόμμα να κατέβετε στις εκλογές.

  26. Αν ειχες κλεψει εσυ κ. Χιο πεντε χιλιαρικα απο το Δημοσιο,θα ειχαν υπογραψει δεκαπεντε εισαγγελεις να σε χωσουν μεσα ,σε μιση ωρα. Μαλιστα,καταλαβαμε και παλι, ολοι ισοι ενωπιον του νομου ,λεει καποιο πατσαβουρι στις τουαλεττες του αρειου Μαγου

    1. Για σκέψου φίλε μου ότι ακόμα και τον Χριστό τιμώρησαν σταυρώνοντας τον και μόνο αυτοί οι τύποι στην Ελλάδα δεν τιμωρούνται ποτέ. Ούτε για μια κατάθεση δεν πηγαίνουν για να βοηθήσουν την έρευνα. Αλλά είπαμε η ελληνική δικαιοσύνη είναι περίπτωση.

Comments are closed.