ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΦΥΤΕΥΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ; ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Κοινοποίηση:
teaser4-6

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

Που τα βρήκες τα λεφτά, ρε κατσαπλιά; Πανελλήνιο σοκ από το ΕΣΧΕΣ του αριστερού καπιταλιστή Κασσελάκη την ώρα που ο Λαός πεινάει. Πάνω από 2 εκατ. ευρώ εισόδημα! Δάνεια εκατομμυρίων δολαρίων, ακίνητα μεγάλης αξίας σε τιμή γκαρσονιέρας, εκατομμύρια σε επενδυτικά προγράμματα. Βουίζουν τα αυτιά μας από τον ξενόφερτο που τον έστειλαν για να …σώσει την Ελλάδα

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η ΚΡΗΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

  2. Αν εσύ ορεγεσαι παλαμάρια πες το ευθέως…. Χίλιες φορές Μητσοτάκης σε σύγκριση με αυτόν τον μπούστη…

  3. Δύο αυτοκίνητα και ένα ακίνητο στην Αμερική αγορασμένα το 2022 και 2023, συν τα εισοδήμτα των 2 εκ. του 2023 δείχνουν ότι ο πλούτος αποκτήθηκε την τελευταία διετία όταν άρχισε η επιχείρηση ” φυτευτος σωτήρας” με αμερικάνικα ντολαρς…. Κατα τ’ άλλα δεν έχει και τόσα πολλά…

  4. Προίκα ειναι απο τον ταιλερ.
    Παντως αν σας ξεγελασε μια φορα ο τσιπροπινοκιο με ενα νομο και ενα αρθρο αυτος βαζει και λιγη σαλτσα παραπανω για να δεσει το γλυκο.
    Ψηφιστε τον η αυτον η την κουλαρα δεν υπαρχει σωτηρια μονο εθνικα κομματα που κι αυτα ισως λενε ψεμματα

  5. Τα λεφτά τα είχε πριν πολιτευτεί άρα δεν είναι κλεμμένα απο τον Έλληνα φορολογούμενο. Οι βουλευτές και οι υπουργοί που κυβερνάνε και κυβέρνησαν την Ελλάδα που τα βρήκαν; Αυτοί με τα αυθαίρετα και τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν τα είχαν πριν πολιτευτούν. Αν δεν μας κλέβουνε και μέσω μίζας, χεστήκαμε αν έχουν δις ή όχι.

  6. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! O UNCLE SAM ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!

  7. Ο Κασσελάκης είναι κατασκεύασμα των Αμερικανών.
    Τον πήραν δεκατεσσάρων ετών από το αμερικανικό κολλέγιο Παλαιού Ψυχικού, εκπαιδεύοντας τον για πράκτορα τους.
    Ο πατέρας του βιοτέχνης, διέθετε ένα μικρό εργοστάσιο παραγωγής ναυτιλιακών χρωμάτων με συνέταιρο ένα δικηγόρο με τον οποίο ήλθε σε ρήξη.

  8. Όλοι είναι μία κλίκα που κάνουν ότι μαλώνουν μεταξύ τους ενώ σας δουλεύουν και σας τα τρώνε κορόιδα.Άντε ξυπνήστε επιτέλους πρόβατα.

  9. πάντα απο της παλιές μέρες ανώμαλοι, αυτιστική, και λοιπή έκαναν παντα πολλά λεφτά……

  10. Τι σας κανει εντυπωση δεν καταλαβαινω!! κοιταξτε τα ποθεν εσχες των υπολοιπων βουλευτων ολοι πανω κατω τα ιδια εχουνε.

  11. Αφήστε το Golden Boy και εφοπλιστή στην άκρη και μην του δώσετε ψήφο καθώς αν βγεί και πάρει εξουσία τότε η εταιρεία G0ldman.S που δούλευε θα φάει τα σπίτια του κόσμου και θα έρθουν τα finds να αγοράζουν γη και ουρανό στην Ελλάδα! Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο εμένα είναι η ακριβώς απο πάνω είδηση στη λεζάντα της εφημερίδας που γράφει για τον Κύριο Βελόπουλο και που πιστεύω ότι αυτή την στιγμή πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία ώστε να δυναμώσει η πατριωτική φωνή του λαού στην Ευρώπη και συνεπακόλουθο με αυτό και στην Ελλάδα.

  12. Πάντως δεν τα έβγαλε στην πλάτη του Ελληνικού λαού όπως όλοι αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια…. κοιτάτε το δέντρο κ όχι το δάσος…Δεν τον υποστηρίζω αντικειμενικά μιλάω.

  13. Αυτό που βλέπω είναι μια σελίδα του Excel σίγουρα γραμμένο από χέρι Κασελλάκη. Τα πόθεν έσχες είναι ολόκληρες σελιδες. 10-11 σελ. την φορά. Από λογιστή βγήκε;
    Πλάκα μας κάνει;

  14. Αυτος που αναρωτηθηκε οψιμα για το πώς βγαινουν τα λεφτα επιχειρωντας,ενω καταπινει την αυξηση περιουσιας ενος κρατικοδιαιτου υψηλομισθου,ή ειναι τελειως ασχετος και αμβλυνους,ή ειναι ενα τρισαθλιο γιουσουφακι του Κουλη.Διαλεχτε.

  15. Μήπως μένει κοντά στο Λάνγκλεϋ;😁
    Αυτός είναι μεγαλύτερη απάτη από τους άλλους!
    Επαναφορά τού 13ου Κ 14ου μισθού!!
    Επαναφορά τών συντάξεων! Επαναφορά στα κανονικα επιπεδα, τού Επικουρικού!!
    *Πώς θα γίνει μωρή απάτη αυτό αφού δεν υπάρχει βαρειά Βιομηχανία για Εξαγωγές ώστε να ρεύσει Συνάλλαγμα??🥴🤯
    Γι’αυτό λεει η λαϊκή σοφία: Α ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ..ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΆΝΕ!!!😉

  16. Ο ένας ακίνητα Μήτσος ο άλλος περιουσία μεγάλη ορε σωτήρες που έχουμε να τους χαιρόμαστε όνειρα γλυκά Έλληνα

  17. Ο ψαροκασέλας είπε στην Θεσσαλονίκη “η δική μου αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου αλλά στην καρδιά μου”. Βρε δεν πάτε να χαθείτε. Αριστεροί με μέγαρα και καταθέσεις εκατομμυρίων κοιτάτε να κοροϊδέψετε τον Έλληνα που πεινάει με μελόδραμα και σαχλαμάρες; Ποια αριστερά και κουραφέξαλα; Λεχρίτες εκμεταλλευτές καπιταλιστές του κερατά είσαστε.

    1. Ενώ αν ειναι δεξιοί με τέτοια περιουσία, είναι όλα εντάξει έτσι;
      Ρε ΠΑΤΕ καλά; Ο Κασελάκης τουλάχιστον δεν τα έβγαλε κλέβοντας ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, όπως π.χ. τα μισά στελέχη της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ (π.χ. Λαλιώτης, και άλλοι).
      Μαγκιά του ρε βλάκες, έχετε χάσει τη μπάλα.

      1. Την υποκρισία δεν την βλέπεις; Εγώ δεν έχω ακούσει δεξιό να σου λέει για το δίκιο του εργάτη και το δίκιο του αγρότη ούτε βρέχει στην φτωχογειτονιά ούτε πάγωσε η τζιμινιέρα. Αυτές τις πίπες τις λένε οι αριστεροί για να σε παραμυθιάσουν ότι είναι φτωχαδάκια σαν και σένα και ότι “είμαι ένας από σας”. Δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί τα ίδια σκατά είναι αλλά όχι και να σε δουλεύουν τόσο άγρια όπως κάνουν οι αριστεροί.

      2. Ξυπνα πανυβλακα Χ που κοιμασαι με τα τσαρουχια και ονειρευεσαι Αριστερους σωτηρες…….

Comments are closed.