ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΤΟ DEBATE ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΖΩΝΤΑΝΑ – Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ 4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ “ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”

Κοινοποίηση:
alert

Δείτε εδώ ζωντανά τη “Μεγάλη ανάκριση” του Κυριάκου Βελόπουλου. Μια συνέντευξη με τον Στέφανο Χίο και τέσσερις ακόμα δημοσιογράφους, όπου ο πολιτικός αρχηγός ΔΕΝ γνωρίζει τις ερωτήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. …..ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ!!!….40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ….ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΜΗΣΙ???….ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!…

  2. ΜΟΝΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!! ΤΟΝ Μ Ο Ν Ο ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,,, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ…. ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ “ΚΑΘΑΡΣΗ” ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!! ΤΙΠΟΤΑ… ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ… SOS SOS ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ” ΚΑΙ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ” .. ΤΑ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΔ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΙΕΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! ΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΔ) ! ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΝΔ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  3. Ωραία τα ειπε ο Βελοπουλος..

    Είναι η καλύτερη – ελληνική- λύση που μας έχει απομείνει.

  4. Για τιποτα εμποριο κηραλοιφων καλος ειναι δε λεω!

  5. Και φυσικά είστε και εσείς που περιμένετε να δείτε τον σωτήρα στο άσπρο άλογο καβάλα να παίρνει κεφάλια…. Χτυπήστε τα δικά σας στην τοίχο καλύτερα, κάποιοι δουλεύουν μάγκες… Ξυπνήστε

  6. Ξεχασε να δωσει συγχαρητηρια στους Σιωνιστες για την Γενοκτονια των Παλαιστινιων,οπως και ξεχασε να μας ξαναπει οτι οι αλβανιαρηδες ειναι κι αυτοι Ελληνες.Αληθεια,ποσους αλβανους απασχολει στις επιχειρησεις του ?

  7. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ

  8. κατι δεν παει καλα με τον βελοπουλο.καλα τα λεει οσα θελει βεβαια,αλλα κατι δεν παει καλα,….
    καπου μας μπερδευει,δεν ειναι ξεκαθαρος.
    δεν ξερω μπορει και να ειναι ενταξει.
    δεν με επεισε ομως.

  9. Κύριε Χίο γιατι σήμερα στο ALERT TV τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα ;
    Με την απάντηση που εδωσε ο Βελόπουλος γιατι ψήφισε το μνημόνιο δικαιολογεί τον εαυτό του και συνεπώς και ολους τους αλλους που το ψήφισαν !!!
    Ομως γιατι δεν τον ρώτησες οταν ο παπαδάκης τον ρώτνσε εαν η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες ο Βελλόπουλος απάντησε ….Ε δεν είναι αυτο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ !! ;
    Και για την συμφωνία των πρεσπών που ολοι λεγαμε οτι ειναι Προδότες ο Βελλόπουλος ειπαι Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

  10. ΛΌΠΗΣ, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο που με τη θέλησή του διέστρεψε τη φύση του. Ο Θεός τί φταίει;

  11. Επίσης να μας γιατί μισεί τόσο πολύ τον Κασιδιάρη. Έκανε κάποιο κακό στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε; Το αντίθετο ισχύει, η Ελλάδα τού έκανε κακό.

    1. αφου του αφαιρει ψηφους τι περιμενεις, να τον αγαπαει? ο μεγαλος του εχθρος ειναι

  12. ΙΣΧΥΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ νουΔΟΥΛΑ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

  13. Φοβερός ο Κύριος Βελόπουλος! Το debate να το ανεβάσετε κάπου ώστε να μπορούμε να το στείλουμε σε συγγενείς και φίλους μας.

  14. Ο Βελόπουλος δεν έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό;

  15. Καλά, δεν είχε υπερασπιστεί τον προδότη που είχε υπογράψει τη συμφωνία για τη Μακεδονία;

  16. Τον έβαλε στην γωνία ο Χίος και παραδέχτηκε ότι είναι μνημονιακός. Να πεινάσουν ρε αν δεν πεινάσουν δεν βάζουν μυαλό. Πούλο Βελόπουλε.

  17. Έχει δικαίωμα να ασχολείται με τις επιχειρήσεις και να είναι και πολιτικός; Καταργήθηκε το ασυμβίβαστο; Σιγά μη φτώχυνε, το αντίθετο ισχύει.

  18. Δεν απάντησε γιατί ψήφισε το μνημόνιο εναντίον του λαού. Να είχε παραιτηθεί, παρά να το ψήφιζε.

  19. Στέφανε πας να μας τρελάνεις , για πια ανάκριση μιλάς ,με ερωτήσεις για το τι θα κάνει; Ρωτήστε τι έκανε τόσα χρόνια στη βουλή και τι ψήφησε μέχρι τώρα και να αφήσει το θα θα θα

  20. Χίο πώς την πάτησες εσύ έτσι, και πήγες σε μία στημένη παρωδία με τρεις υπαλλήλους του βδελοπουλου, το γνώριζες η όχι??? Βρε ρωτήστε για το μνημόνιο που ψήφισε και τώρα θέλει να μας σώσει, δηλαδή μας έβαλε στον πάτο και τώρα θέλει να μας βγάλει? Βρε ουστ πολιτικά απατεώνας.

  21. Βελόπουλε, ή με τον Θεό θα είσαι, ή με τον Μαμωνά. Δεν γίνεται να υπηρετείς δύο Κυρίους. Και οι πούστηδες ειναι καταραμένοι από το Θεό, σύμφωνα με την Αποκάλυψη.

    1. Αφού ο Θεός δημιούργησε τα πάντα, άρα δημιούργησε και την ομοφυλοφιλία. Επομένως ας ρίξει μια μούντζα στον εαυτό του γι αυτό που δημιούργησε.

  22. Δεν με πείθει ότι αγαπάει και πονάει το λαό. Αλλά αν κάνει αυτά που λέει δεν έχω πρόβλημα.

  23. Μετά Χριστόν όλοι προφήτες είναι. Τα μνημόνια γιατι τα ψήφισε και γιατί τάχθηκε υπέρ των εμβολίων;

  24. Πραγματικά, τους επιχειρηματίες το κράτος τούς τροφοδοτεί.

  25. Έχει δίκιο ο Βελόπουλος, και για το Θεό είναι μεγάλη αμαρτία η αισχροκέρδεια.

Comments are closed.