ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τους ξεφτίλισε ο Βελόπουλος: “Μετά τις αποκαλύψεις, η Κυβέρνηση ομολόγησε”

Κοινοποίηση:
velopoulos-scaled-1-1536x1024-1

Με τα κρεμμυδάκια έκανε την Κυβέρνηση των λαμόγιων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με το σκάνδαλο Αυγενάκη που αποκαλύφθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του στο Κοινοβούλιο, ο Κυριάκος Βελόπουλος:

Η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει στο συνεχές ψεύδος. Υπάρχει ενδεχόμενο το ίδιο απόγευμα που έγινε το συμβάν να υπάρχει αναφορά της αστυνομίας και να μην ενημερωθεί η ηγεσία της αστυνομίας, ότι ένας βουλευτής έκανε επεισόδιο στο αεροδρόμιο; Έγινε γραπτή αναφορά μια ώρα μετά το συμβάν. Εσείς θέλετε να μας πείσετε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος. Δύο είναι οι πιθανότητες είτε δεν ενημερώθηκε κανείς, άρα δεν υπάρχει κράτος, είτε έγινε η ενημέρωση και προσπαθήσατε να το κουκουλώσετε, άρα υπάρχει συγκάλυψη.

Η καταγραφή αναφέρει ότι στις 10:15 το πρωί της Παρασκευή 28/6, αστυνομικός του τμήματος ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε για το επεισόδιο. Ακολούθως σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ALERΤ την 1η/7 δημοσιοποιήθηκε το επεισόδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Την Τρίτη 2/7 η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έκανε πρωτοσέλιδη αναφορά με όλα τα στοιχεία, την ίδια μέρα το βράδυ η ιστοσελίδα VOICE NEWS αποκάλυψε το βίντεο με το επεισόδιο και την Τετάρτη 3/7 η κυβέρνηση, μετά την πανελλήνια κατακραυγή, αναγκάστηκε να ομολογήσει. Η αλήθεια όμως είναι ότι η κυβέρνηση γνώριζε από την πρώτη στιγμή και επί 5 ολόκληρες μέρες κάλυπτε τον κοΑυγενάκη. 

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον κο. Αυγενάκη, θα ήθελα να πω ότι αν η VoiceNews δεν αναδείκνυε το θέμα, δεν θα γινόταν τίποτα. Θα το θάβατε, όπως έχετε θάψει τόσα άλλα σκάνδαλα.

Ένα από τα αρνητικά (για την κυβέρνηση) με την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, είναι ότι δεν σβύνονται εύκολα τα βίντεο. Δεν σβύνονται, όπως στους σταθμούς φόρτωσης εμπορικών αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Προσέξτε, όμως, γιατί υπάρχει και άλλο βίντεο με τον Αυγενάκη. Το βίντεο τον δείχνει να κλωτσάει καρέκλες και να απειλεί αστυνομικούς.

Και ρωτάω: διεγράφη ο κος Αυγενάκης; Όχι. Παραμένει ακόμα μέλος της ΝΔ. Διαγραφή σημαίνει καθολική αποπομπή από το κόμμα. Αλλά εσείς τον κρατάτε. Γιατί δεν φεύγει ο Αυγενάκης; Από πού σας κρατά; Σας κρατά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα 2,9 δις για πλαστές επιδοτήσεις. Επιδοτήσεις που έγιναν σε πλαστά ΑΦΜ! Από εκεί σας κρατά ο Αυγενάκης και δεν τολμά κανείς να μιλήσει. Δεν θα αποχωρήσει ποτέ. Σας κρατάει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Και εμείς θα συνεχίσουμε στην γραμμή της λογικής της πολιτικής ηθικής. Όταν βγάλεις την ηθική από την πολιτική τότε  υπάρχει πρόβλημα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΥ ΡΙΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟ Σ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΘΕ ΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΜΗΝ.

  2. Αφου υπαρχουν ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΟΠΩΛΗΤΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΚΡΙ.ΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Leave a Response