ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! “ΔΕΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ” ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ AEGEAN ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ – ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟΝ “ROCKY” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣΔΣ

Τη συμπεριφορά που είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όταν έχασε την πτήση του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», περιγράφει ο υπάλληλος που έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του πρώην υπουργού, σύμφωνα με την κατάθεσή του που κυκλοφορεί σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία πάντως ελέγχονται σχετικά με την εγκυρότητά τους.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, ο νεαρός υπάλληλος της Aegean Airlines φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, επαναλαμβάνουμε σε μία κατάθεση που κυκλοφορεί κ’ ελέγχεται κατά πόσον είναι έγκυρη:

«Ο κ. Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο, να προσέλθει στην πύλη, αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο, για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση, χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει… Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μού τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε, αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνό μου, το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί», περιγράφει ο υπάλληλος στην αναφορά του στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως καλά διαβάσατε, αν είναι ορθή η κατάθεσή αυτή, ο υπάλληλος τονίζει ότι ο Αυγενάκης δεν τον χτύπησε παρά μόνο του πήρε το κινητό, βγάζοντας όλους μας που είδαμε το επίμαχο βίντεο, τρελούς. Είναι δεδομένο ότι το παλικάρι φοβάται και έχει απειληθεί ενδεχομένως και η ζωή του πέρα από την δουλειά του. Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον πανίσχυρο και επίσης, Κρητικό εργοδότη του τον κ. Βασιλάκη της Aegean που τσέπωσε 100 εκατομμύρια ευρώ για τον κορονοίό; Γενικά, ποιος μπορεί να τα βάλει με την Καμόρα που εξουσιάζει αυτόν τον τόπο;

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το περιστατικό της βιαιοπραγίας.

«Αυτό που τονίζω είναι ότι περιμένουμε την παραίτησή του. Θλίβομαι που δεν έχει υπάρξει ακόμη συγγνώμη, ενώ στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κύριος Αυγενάκης χειροδικεί» ξέσπασε, μιλώντας στο Live News ο αδερφός του 22χρονου υπαλλήλου στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Τι καμόρα ειναι αυτη των πολιτικατηδων της ΝΔ και των επιχειρηματιων που τους στηριζουν?Να τρωμε ξυλο δηλαδη και να μην μιλαμε ε??Για συνελθετε λιγο λεω γω……

  2. Μηπως να κανουμε ενα πολυ ωραιο εμπαργκο και αποχή απο την Aegean,ετσι να την ακουσει λιγο ο κυριος Βασιλακης και οι φίλοι του βουλευτες που το παιζουν Τσακ Νορις??

  3. Πιτσιρικά 20άρη, να μην έκανες μήνυση τότε. Ή κάνεις μήνυση και λες την αλήθεια ή κάνε τουμπέκα από την αρχή. Αρκετά φάγαμε χρόνο και με σένα και με τον μλάκα γιδοβοσκό της Ντόρας.

  4. ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ Aegean
    Ειδικά οι νέοι, μην πατήσει κανείς.
    Σβ’ησε τους.

  5. Από την στιγμή που υπάρxει βίντεο που φαίνεται καθαρά ότι τον ρίxνει σφαλιάρα σημαίνει πως ο υπάλληλος δέxθηκε απειλές από την μαφία του Κούλη για να καλύψει το περιστατικό.

  6. Σίγουρα τον απείλησαν, τώρα ήταν οι εργοδότες του;;;; ήταν κανένα παλικάρι της νύχτας;;; πρώτη χώρα στη διαφθορά Αυγενάκη τραμπούκε,βάρβαρε

  7. Δεν συμφέρει την εταιρεία που τα έχει όλα σχεδόν μονοπώλιο να διασυρθεί ο Αυγενάκης υποτακτικός της Ντορας και σκυλί του Μαρινάκη Άρα η απείλησαν τον υπάλληλο που θα χάσει τη δουλειά του η ο υπάλληλος τρέμει μην σε λίγους μήνες τον σακατεψουν Η εταιρεία αυτή χρηματοδοτεί την μητσοτακική ΝΔ γιατί το χρήμα τρέχει άφθονο και όλοι βολεύονται με εντολές της Στοάς

  8. Τι νομίζει ότι είναι εφοπλιστής ή καποιο άλλο αφεντικό..; Πρέπει να ξεβρωμησει ο τόπος από δαυτους.. Είτε πρόκειται για αστυνομικούς διευθαρμενους είτε δικαστές είτε η εκκλησία που έστειλαν τα Τέμπη…. Κουνούπι βαραγε δεν είναι σφαλιάρα θα πουν..

  9. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.

Leave a Response