ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ – Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ… “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ” – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aytias

Ο Στέφανος Χίος ήθελε μέσω της εκπομπής “Ραδιομακελάρηδες” να συνομιλήσει με τον Γιώργο Αυτιά και να δώσει απαντήσεις στους Έλληνες πολίτες. Απαντήσεις σχετικά με την παρουσία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή σε εκδήλωση, όπου βραβεύθηκε η εφοριακός της Χαλκίδας που συνελήφθη για “δωράκια”.

Ο Γιώργος Αυτιάς, ενώ σήκωσε το τηλέφωνο, μόλις άκουσε το όνομα του Στέφανου Χίου, “θυμήθηκε” ότι ήταν στον οδοντίατρο.

Δείτε και ακούστε:

 

@makeleio

♬ Originalton – Makeleio

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Το τραγελαφικό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Εκατομμυριούχος Αυτιάς έκανε πρωινές εκπομπές για τις πενιχρές συντάξεις των ηλικιωμένων

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ….ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ…ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ….ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ.

  3. Ο Στέφανος είναι ικανός να τηλεφωνήσει στον ίδιο τον Θεό και να του την πει.Δεν καταλαβαίνει τίποτα.Εχει ωραία τρέλα και τον γουστάρουμε στο πολύ κάργα.Πηδα τους Στεφαναρααααα!!! Φτιάξε μας ρε μεγάλε!!!!

  4. Ελα ρε Γιωργαρε γερα ταχεις φτιαξει παλι τα γεροντια! Δαγκωτο θα σου ριξουνε τα σαψαλα! Μετα θα διοικησεις τας…Ευρωπας με τα… διοικητικα σου προσοντα! Προσοχη μονο στη…ντοπια εφορια Χαλκιδας!

  5. Γλυφτης, καραγκιόζης… σφαλιάρες έτρωγε από τους καμεραμάν στον αντένα…

  6. Ο γιώργος αυτιας μεγάλος απατεώνας ψεύτης υποκριτής ποτέ δεν έβλεπα της εκπομπες του γιατί τον σιχαινόμενα μόνο που τον έβλεπα στο ζάτινγκ Μου προκάλουσε εμετό

  7. Ρε παιδιά ένας να του βγάλει την περούκα του Αυτιά δεν υπάρχει;;;

  8. ΧΑΧΑ τι πετσόκομα τους κάνεις, ρε Στέφανε ;

  9. Από τους πιο σιχαμενους ανθρώπους του γαλαξια

  10. η λεξη ”δωρακια” δεν αρμοζει στην περιπτωση. για ενα πολυ πολυ καλο πασοστο επι του ποσου της απατης,παει γαντι. 4-4-2 ?????και καθαριζουν??????

  11. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ? ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Στο Πυθαγόρειο τον είχαν πάντα για Γκραντε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  13. Πάντως, και ασχέτως με το τι είναι ο συγκεκριμένος που λέει ήταν στον οδοντίατρο. Τι αβάσταχτη κατάντια είναι για τον όποιον άνθρωπο να φτάνει σε σημείο με τα καμώματα του να τον χλευάζουν δημόσια να τον κοροϊδεύουν κι αυτός να νομίζει ότι όλα καλά, όλα ωραία. Πραγματικά είναι τόσο θλιβερό να το βλέπεις και ξαναλέω ασχέτως ποιον αφορά αυτή η ξεφτίλα.

  14. ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΣ(ΣΑΜΙΩΤΗΣ) ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ… ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

  15. Σιγά μην έδινα ποτέ ψήφο σε έναν τέτοιο λακαμά που υμνεί τον εϋπατζή κούλη. Ο κούλης όμως θα βγει 1ος και χωρίς εμένα, με ευθύνη της πλειοψηφίας.

  16. Ο Αυτιάς με την κρίση έβγαλε στο εξωτερικό 3,4 εκατομμύρια €.
    Το ψιθύρισαν οι αρμόδιοι τραπεζουπάλλοι.
    Μέσα στην κρίση έκτισε μέγαρο στο Πανόραμα Βούλας.

  17. Oι γυμνοσάλιαγκες απο πότε απεκτησαν δοντια και πανε και οδοντιατρο??

Comments are closed.