ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ – ΑΝΤΡΕΣ, ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΤ ΩΣ… ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
Ιρακινός-μαχαίρωμα-Ερμού

Με αφορμή το τυφλό χτύπημα του Ιρακινού στην Ερμού και την προσπάθεια να τον βγάλουν απλώς τρελό, προκύπτουν κάποιοι προβληματισμοί από το ρεπορτάζ χρόνων. Ακολουθούν σοκαριστικά στοιχεία:

H απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας επανεμφανίστηκε στην Ευρώπη και υποθάλπει μια «Σύγκρουση Πολιτισμών» μεταξύ Δύσης και Ισλάμ που επιδιώκεται από τους υποστηρικτές του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Υπήρξαν 119 τρομοκρατικές προσπάθειες στην Ευρώπη το 2019, υπολογίζοντας πετυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες. Από το 2015, οι επιθέσεις τζιχαντιστών διαπράχθηκαν από μεμονωμένους δράστες και ομάδες. Οι μεμονωμένοι δράστες (ή “μοναχικοί λύκοι”) χρησιμοποίησαν κυρίως μαχαίρια και όπλα.
Οι επιθέσεις τους ήταν λιγότερο καλά σχεδιασμένες και σχετικά ανοργάνωτες. Από την πλευρά τους, οι ομάδες χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα και εκρηκτικά σε πολύπλοκες και καλά συντονισμένες επιθέσεις. Το 2019, σχεδόν όλες οι ολοκληρωμένες ή αποτυχημένες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από “μοναχικούς λύκους”, ενώ οι περισσότερες προσπάθειες που εξουδετερώθηκαν αφορούσαν πολλαπλούς υπόπτους. Έχει επίσης παρατηρηθεί η τάση διενέργειας επιθέσεων εναντίον απλών πολιτών, αντί για τη στοχοποίηση κτιρίων ή θεσμικών ιδρυμάτων, με στόχο την πυροδότηση συναισθηματικής αντίδρασης εκ μέρους του κόσμου.

Τυφλά χτυπήματα

Οι τρομοκράτες δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των πολιτών και οι επιθέσεις έχουν ως βασικό στόχο την πρόκληση των μεγαλύτερων δυνατών απωλειών, όπως, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Νίκαια, στη Στοκχόλμη, στο Μάντσεστερ, και στη Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με έκθεση της Europol του 2018, οι επιθέσεις τζιχαντιστών έχουν διαπραχθεί κατά κύριο λόγο από τρομοκράτες που μεγάλωσαν και ριζοσπαστικοποιήθηκαν στις χώρες διαμονής τους. Το 2019, σχεδόν το 60% των τζιχαντιστών τρομοκρατών είχαν την ιθαγένεια της χώρας στην οποία έλαβε χώρα η επίθεση ή η κατάστρωση της επίθεσης. Σύμφωνα με την έκθεση της Europol του 2020, οι περισσότεροι τζιχαντιστές ήταν νεαροί ενήλικες. Σχεδόν το 70% ήταν ηλικίας 20 έως 28 ετών και το 85% ήταν άνδρες. Τον Ιούλιο του 2017, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνέθεσε ειδική επιτροπή για τον εντοπισμό των πρακτικών και νομοθετικών ελλείψεων σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας στην ΕΕ. Ανεπιτυχώς βέβαια, όπως βλέπουμε εκ του αποτελέσματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο/Η Ο σκοπός της παγκόσμιας ελιτ είνα η διάσπαση των κοινωνιών λέει:

    Η παγκόσμια ελίτ έχει σκοπό την διάσπαση των κοινωνιών με μειονότητες. Οι διασπασμένες κοινωνίες δεν μπορούν να εξεγερθούν

  2. Υπήρχαν κάποτε κάποιοι κακοί φασίστες. Τουλάχιστον μπήκαν μέσα κι ευτυχώς που έσκουζε κιόλας ένα μέρος της κοινωνίας, για να έχουμε ασφάλεια. Κι αν γίνει και τίποτα έχουμε καλούς ψυχιάτρους. Έχουν απλά ψυχολογικά. Σημασία έχει να κυκλοφορούν όλοι ελεύθερα. Να μη νιώθουν ότι θα γίνει καμία διαδήλωση. Κι ακόμα είναι αρχή.

  3. Τι εφταιγε η κοπελα ;;; Αυτον απορω στις φωτο που του κρυβουν τα μουτρα του.Αν ειναι δυνατον !!! Τι μαζευτηκε εδω Θεε μου !

    1. γιατί ρε φίλε θα τον αμολυσουν μετά από καμιά εβδομάδα οπότε δεν πρέπει να δούμε την μάπα του για να μην ξέρουμε ποιος είναι

  4. δεν χρειαζετε να κραταει μαχαιρι για να σου κλεψει την τσαντα και να τρεξει.
    και ειναι ομαδεσ.με τα ματια τα λενε. προσπαθουν να χαθουν στο πληθοσ!!!
    χαρτζιλικι ψαχνουν,,,

  5. Α ρε μ@λακες Ελληνες που μας εχουν καταντησει, να παιζουν μια βδομαδα τα βοθροκαναλα απο το πρωι ως το βραδυ τον παλαιοχριστιανο και να σκουζουν τα τσολια του βοθρου του συστηματος σταυρωστε τον και η εκτελεση των Ελληνων απο τα τζιχαντια που εχουν μπαστακωθει στη χωρα ισα που να την αναφερουν, γιατι αυτοι ειστε και αυτους τους δημοσιογραφους και πολιτικους αξιζετε και ψηφηζετε.

  6. Μέρα μεσημέρι στην Ερμού!!! Επαναλαμβάνω: μέρα μεσημέρι στην Ερμού!!! Καλά για Ομόνοια και κάτω ΟΥΤΕ μέρα δεν περπατάς, άσε Βάθης, Μεταξουργείο, Σταθμό Λαρίσης, Κυψέλη, Αχαρνών, Λιοσίων…Αχ Αθήνα μου πως σε καταντήσανε….Η Αθήνα εάλω…

  7. ….γιατι εσεις τους φερατε στη χωρα……42 τακατο Μ@ΛαΚΕΣ

  8. Να μην σοκάρεστε γιατί δεν είδατε τίποτα ακόμα. Αν βρίσετε κάποιον γκέι που θέλει παιδί θα πάτε φυλακή και οι ίδιοι πολιτικοί που έφεραν τον τζιχαντιστή που έσφαξε την Ελληνίδα πάνε να τον βγάλουν ψυχοπαθή! Την ώρα που ο ίδιος ο Ιρακινός φώναζε ότι είναι τρομοκράτης, το ανθελληνικό τόξο τον λέει ψυχοπαθή! Εμετός.

  9. Ναι λες και ο ψυχάκιας ο Ιρακινός δεν ήταν σαλεμένος ε;

  10. Είναι και καλά ψυχασθενής, όχι τζιχαντιστής.

    1. τους δασκαλεύουν τα μηκυό…. γιατί στο βάθος, έχει υπηκοότητα. Το αστείο είναι ότι ΝΔ, πασοκ, αριστεροί, πιστεύουν ότι τα ελληνοποιημένα φυμέ, θα τους ψηφίσουν….. έρχεται η βουλή των αράπηδων ξενόγλωσσων αφροασιατοβουλευτών.

    2. Δηλαδή δεν υπάρχουν Ιρακινοί ψυχάκηδες στον κόσμο.

  11. Εγώ το έγραφα εδώ και πολύ καιρό στο Μακελειό στα σxόλια.Δεν υπάρxει τέτοιο ποσοστό ψυxασθενών απλά είναι απίστευτα ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.Και φυσικά το ψυxολογικά προβλήματα πάλι δεν στέκει διότι την σήμερον ημέρα από ψυxιατρική κλινική μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος με στρες με άγxος μία κοπέλα λόγο γέννας κάποιος πολίτης με κρίσεις πανικού ή με κατάθλιψη με σοκ τροxαίου ή οτιδήποτε άλλο.Για να ονομαστεί κάποιος ψυxασθενής πρέπει να περάσει από επιτροπή ειδικών αλλά δεν το κάνουν για να κουκουλώνουν τα εγκλήματα.

  12. Ολοι οι τζιχαντιστές είναι μαθημένοι να το παίζουν τρελλοί μετά τα εγκλήματά τους…. μολονότι εμπνέονται από τον ισλαμισμό τους….που τους οπλίζει με μίσος…..

  13. Το Προεδρο εκανε δηλωση συμπαραστασης για τον Ιρακινο ;

Comments are closed.