ΤΟ 21,7% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΕΠΕΣΕ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Κοινοποίηση:
21.7

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στη Γερμανία ο πληθυσμός της οποίας φτωχοποιείται με.. ταχύτατους ρυθμούς λόγω των επιλογών της κυβέρνησης Σολτς να αποκόψει την χώρα από το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο το οποίο της πρόσφερε άφθονη ενέργεια για τις βιομηχανίες της.
Λόγω της απώλειας του ρωσικού αερίου η Γερμανία αδύνατη πλέον να είναι ανταγωνιστική και η οικονομία της έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα.

Η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ένα υψηλό ποσοστό του γερμανικού πληθυσμού, το 21,7 τοις εκατό, κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό το 2023. Αυτό αντιστοιχεί σε 17,7 εκατομμύρια ανθρώπους. Το 14,3 τοις εκατό του πληθυσμού διέτρεχε άμεσο κίνδυνο φτώχειας. Το 6,9 τοις εκατό «επηρεάστηκαν από σημαντική υλική και κοινωνική στέρηση» το 2023.

Το ποσοστό όσων επλήγησαν από σημαντική υλική στέρηση αυξήθηκε κατά 0,7 ποσοστιαίες μονάδες από 6,2 τοις εκατό μόνο το 2022. Σημαντική υλική στέρηση σημαίνει, για παράδειγμα, αδυναμία πληρωμής του ενοικίου.

Οι Γερμανοί έχουν χάσει την αγοραστική τους δύναμη και το βιοτικό τους επίπεδο πέφτει.

Ο κύριος λόγος για αυτό είναι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από την ΕΕ, τις οποίες η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση υποστηρίζει άνευ όρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μην χαίρεστε (παρ ότι θα έπρεπε), από μας θα ρεφάροθν (πάλι).

  2. Ψέματα δεν υπάρχει κρίση εδώ στην Γερμανία ποιος λέει αυτές τις βλακείες υπάρχουν φουλ δουλειες αδιαθετες επίσης τα πάντα είναι πολυ πιο φτηνά από την ραγιαδοκωστενα!!
    Φάε Σάνο ραγιά και μην ξεχάσεις να ξαναψηφίσεις Εβραίους

    1. Συμφωνω με τους Εβραιους κ τους ραγιαδες ομως ρε φιλε εσυ εισαι καλυτερος που πηγες στην γερμανια που μας κατεστρεψε κ συμμετεχεις οικονομικα σε ενα κρατος δολοφονων ; Τοσες χωρες εκει βρηκες ; Δεν προκειται να πηγαινα να ζησω ποτε με αυτα τα ζωα εστω κ αν δεν ειχα να φαω . Για εμενα οσοι εχετε παει εκει ειστε πολυ χαμηλα στην εκτιμηση μου κ απο οτι βλεπω ενα μεγαλο ποσοστο εχει γινει ιδιο με αυτα τα μιασματα .

        1. Συμφωνω οτι ψηφιζουν τους Εβραιους εγραψα οχι οτι υποστηριζω τους κωλοεβραιους .

    2. Πάντως εσείς οι γερμανοί είστε παρα πολυ έξυπνος λαός Τρίτη φορά σας έβαλαν οι εβραίοι να τους κάνετε την βρωμοδουλειά και εσείς σα χαϊβάνια καταστρέφετε την χώρα σας
      ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ

  3. Ολη η ανθρωπότητα καταστρέφεται οικονομικά από την ανοησία του Πούτιν να κηρύξει τον πόλεμο σε ένα ανεξάρτητο κράτος. Συμφωνώ με μερικούς ότι όλα εδώ πληρώνονται. Και ο Πούτιν χρωστάει πολλά. Δυστυχώς θα πληρώσει και η Ρωσία.

    1. Εμείς (οι πολλοι και αφταιγοι) καταστράφηκε πριν από αυτό. Εσύ όλα κσλα?

  4. Οι ευρωπαικοί λαοί πρέπει να απαλλαγούν από όσες κυβερνήσεις είναι υποταγμένες στην Νέα Τάξη και στο ΝΑΤΟ. Ο πόλεμος γίνεται για να προστατευτεί η παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου. Αυτήν την κυριαρχία αμφισβητούν σήμερα η Ρωσία η Κίνα και τα κράτη BRICS

  5. Ποιος γραφει αυτες τις βλακειες;
    Οι γερμανοι αρμεγουν απο παντου και δυσκολα θα φταδουν τα δικα μας χαλια.
    Υπαρχουν φυσικα και μερικοι που γυρνανε και ζητουν ελεημοσυνη αλλα τα επιδοματα που παιρνουν επρεπε να τους καλυπτουν πληρως

  6. Όλα εδώ πληρώνονται ….έπιασαν πι κατάρες μας

    1. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΚΔΙΚΙΘΗΚΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!!!

  7. Γρήγορα βάλτε τους στα μνημόνια γιατί είναι τεμπέληδες ( έτσι δεν μας έλεγαν?) και στείλτε τροικανούς να επιβλέπουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων.
    Πως γυρνάει ο τροχός.
    Το 2026 αρχίζουμε εξορύξεις και αν συνδέσουμε έστω μέρος των όποιων εσόδων με μισούς και συντάξεις θα δείτε τι θα γίνεΙ………..

    1. Δεν θα συνδεθεί τιποτα. Φράγκο δεν θα παρεις καημένε!

  8. Αυτο θα το δουμε το καλοκαιρι που θα γραφετε παλι για ρεκορ τουριστων απο Ευρωπαισταν προς Ελλαδισταν. Ιδιως σε αυξηση των Γερμανων τουριστων. Οχι τιποτε αλλο για να δουμε την αυξηση της φτωχειας πηγαινωντας στη Μυκονο.

  9. Στην αρχή, έκαναν τους μαλάκες για την Ατζέντα 2030.
    Τώρα, αρχίζουν να βλέπουν πωλητικούς σαν τον Δένδια να ποστάρουν γι’αυτή και προσπαθούν ακόμη να το επεξεργαστούν.
    Μετά, όταν θα γίνει σούσουρο, θα σου λένε “δεν είναι αυτό που νομίζεις ρε ψέκα”.
    ΝΔούλοι.
    Σκατά της ανθρωπότητας

    Δε σε άκουσα να πεις τίποτα για αυτό.
    Γιατί;;
    Μήπως φταίει η υπερβάλλουσα κυτταρίτιδα;
    O Παπαδάκης σε πείραξε .
    Γριά σου τεκνό ραντεβού στο ψυχιατρο

Comments are closed.