ΤΟ CBS ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ – «ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» – ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

Κοινοποίηση:
λαθρο

Σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη, προχώρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού CBS (το οποίο είναι παναμερικανικής εμβέλειας), με βάση την οποία παράνομοι μετανάστες που εισήλθαν στις ΗΠΑ από την Λατινική Αμερική θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, για να βοηθήσουν την χώρα στην παραγωγική διαδικασία!

Είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται γνωστό από την ελληνική κυβέρνηση αλλά από έναν ξένο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος για να το δημοσιοποιεί σημαίνει πως υπάρχει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

Δηλαδή, για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ασκεί μυστική πολιτική ατζέντα για την οποία δεν ενημερώνει κανέναν και απλώς την επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες.

Φυσικά πρόκειται για βοήθεια για τον Τζο Μπάιντεν για να μπορέσει να προχωρήσει στις προεδρικές εκλογές παρουσιάζοντας κάποιου είδους «κανονικότητα» στο εσωτερικό της χώρας.

Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι με την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και στην Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το CBS, σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ»!

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο στη χώρα πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Αυγενάκης σε συνέδριο στο Ηράκλειο είπε ότι «η χώρα χρειάζεται 180.000 εργάτες γης σε ετήσια βάση».

Συγκεκριμένα είπε: «Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης. Οι χώρες που διαχρονικά κάλυπταν αυτή την ανάγκη είναι η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Βιετνάμ κ.α..

Γι’ αυτό το λόγο και ζητήσαμε επιμόνως να προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών σε ενίσχυση των κατά τόπους πρεσβειών μας, γραφείων μας ώστε να εξετάζονται οι φάκελοι αλλά όχι με διάθεση απόρριψης γιατί αυτό συμβαίνει το τελευταίο διάστημα μονίμως, αλλά με πραγματική διάθεση ελέγχου του φακέλου του κάθε ενδιαφερόμενου να έρθει στην Ελλάδα για αν εργαστεί κατόπιν αιτήματος συγκεκριμένης εταιρείας η οποία θα τον απασχολήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Οπότε όπως φαίνεται οι χώρες αυτές δεν επαρκούσαν και τώρα στρεφόμαστε και στην Λατινική Αμερική!

Φυσικά δημιουργείται κι ένα άλλο ζήτημα:

Μαζί, με τους αλλοδαπούς από την Λατινική Αμερική μπορούν να εισέλθουν στην χώρα και διάφορα άλλα στοιχεία που μπορούν να ανήκουν είτε σε τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου ΙSIS (έχουν εμφανιστεί αρκετά στελέχη του ανάμεσα στους αλλοδαπούς που επιχειρούν να περάσουν στις ΗΠΑ από το Μεξικό), είτε στα μεξικανικά καρτέλ (που μπορούν να λειτουργήσουν εδώ ως «σύνδεσμοι» ή ακόμα και ως sicarios-επαγγελματίες εκτελεστές).

Το εντυπωσιακό είναι ότι η «ενημέρωση» για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έρχεται πάλι από έξω και όχι από την ίδια την κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. 180.000 ergates taxa theloune oi mafiozoi eno aftoi oloi tha einai misthoforoi pou me tous tourkous tha dolofonisoun tous misous Ellines einai sxedio oxi psemma makakes koimaste. systimatiko stoxopoihmeno masoniko sxedio kai masonoi den exoun patrida oute ethnos mono synagogi tou satana

  2. ti den grafei to Makeleio? pos aftoi einai oloi apo tis fylakes pou tous vgalane oi sosialistes, opote oloi pou tha erthoun tha einai pionia spiounoi misthoforoi tou israel, giati israel rotate? dioti oi MKO anikoun se zionist israelites . tha gemisoume MS-13, Cartel, La Razza, kai polla akomi

  3. Αφού ρε μαλάκες πήρε χαμπάρι την δειλία του Νεοέλληνα και κάνει ότι γουστάρει.Το ξέρει ότι είστε πολεμιστές της οθόνης.

    1. Σωστός!
      Φιγούρα, μαγκιά του κώλου, τι θα φάμε τι θα πιούμε τι θα ….. Και μυαλό κουκούτσι! Γι’αυτό περνάνε άνετα τις ατζέντες τους!

  4. Αν δεν παλουκωθεί σύντομα το κεφάλι του δράκουλα στα ερήπεια του κυνοβουλείου, η Ελλάδα θα πεθάνει.

  5. Εν τω μεταξύ όσοι έρχονται -για την ακρίβεια τους φέρνουν- είναι από φυλακές παραβατικοί εγκληματίες όλη την πλέμπα που τους ξεφορτώνονται στις χώρες τους για να τους φορτωθεί η Ελλάδα, έτσι έκαναν εδώ και δεκαετίες με τους αλβανούς ρουμάνους γεωργιανούς με μουσουλμάνους που γίνεται της πόπης το κάγκελο και κατάντησε η χώρα σε αυτά τα χάλια, ολοφάνερο το σχέδιο για αντικατάσταση πληθυσμού, μην ξεχνάτε να εμβολιάζεστε οι ελληνες γιατί για εσάς είναι τα μπόλια και οι πανδημίες όχι για τους εισερχόμενους στη γη της επαγγελίας

  6. έχω βαρεθεί να διαβάζω και να βλέπω τα σχόλια σας
    κρίνετε την ΝΔ και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    για πείτε μου έναν καλύτερο
    χτες έγινε ρεζίλι από μόνος του ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
    δεν συζητώ για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

    λέτε για τους ξένους που ήρθαν από την αφρική και το πακισταν για να δουλέψουν στα χωράφια γιατί δεν πάει κανείς και στον τουρισμό/εστίαση γιατί δεν πάει κανείς επίσης

    έχετε την εντύπωση ότι πήγαν αυτοί τους έχετε για τόσο χαζούν να πάνε να κάνουν τους εργάτες στα χωράφια ή τους εργαζόμενους/σκλάβους στον τουρισμό/εστίαση

    λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω δεν είναι ούτε χαζοί ούτε κορόιδα

    όταν οι ίδιοι οι έλληνες δεν πάνε

    θα το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια τώρα στην σεζόν τουρισμός/εστίαση

    1. Διάβασε το χθεσινό σχετικό άρθρο για εργασία σεζόν σε τουρισμό εστίαση για να καταλάβεις γιατί δεν πάνε και έχουν δίκιο με εκμετάλλευση συνθήκες διαμονής άθλιες όταν ο Έλληνας έχει μάθει να ζει και να δουλεύει με αξιοπρέπεια, δηλαδή να ξεχάσουμε τα αυτονόητα για να πλουτίζουν οι επιχειρηματίες, οπότε συμπεραίνουμε ότι και οι ίδιοι οι έλληνες τρώνε τους έλληνες. Πάνω από όλα το κέρδος..

  7. Από αυτά τα μέρη είναι Χριστιανοί φτωχοί άνθρωποι

  8. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Ο Αυγενάκης λέει ότι θα φέρουν αλλοδαπούς εργάτες για “περιορισμένο χρονικό διάστημα”. Και όταν τελειώσει το περιορισμένο χρονικό διάστημα τι θα τους κάνει; Θα τους στείλει πίσω στις πατρίδες τους; Όχι βέβαια θα μείνουν στην Ελλάδα να τους ταίζει ο μ@λ@κας ο Έλληνας.

  9. Ποιούς θα προτομαζέψει για την αγροτική παραγωγή. Απλά θέλει να στηρίξει τον Μπάιντεν. Έχει γίνει το πρώτο βοηθειών όλων των σατανιστών. Αλλά θα απαντήσουν οι Ευρωπαιοι, όπως πρέπει μεθαυριο στις εκλογές και θα αποστομόστωσουν όλο αυτό το σατανικό συνοθύλευμα, που θέλει να διαλύσει την Ελλαδα. Εμείς εδώ βέβαια κοιμόμαστε δυστυχώς κ. Στέφανε και ασχολούμαστε καθε μέρα με το ποδοσφαιρο. Μας αποπροσανατολίζουν με το ποδόσφαιρο. Καθε μέρα βραβεύουν και μια ομαδα. Ο Μητσοτακης έχει συμφωνήσει θα αποκομίσει όλα τα οφέλη και θα φύγει. Ο πρώην διαδοχος Παύλος το ξέρει και για αυτό πήρε θέση να ψηφίσει ο κόσμος. Να παει να ψηφίσει ότι νομίζει ο καθένας

  10. Θα γινει ο ελληνας latino freak. Ενα μοναδικο υβρίδιο φτιαγμένο απο τους χειρότερους ανθρώπους του κόσμου. Τυφλα να εχει ο Predator μετα.

  11. Οχι πικερμι και καραμελε απλα σκοτωστε την κουλα για να σωθουμε . Μεγαλο λαθος του παπαδοπουλου που δεν τους καθαρισε ολους αλλα αν τον μαγκωσει ο λαος θα το βρει φριχτα.

  12. Δηλαδή εκτός από τους καζαμπουμπου θα έχουμε και τους εσκομπαρ; Καλα μιλάμε θα κάνουμε μια μεικτή κόσμου, έτοιμοι να σαρωσουμε όλα τα πρωταθλήματα Ευρώπης συν το μουντιάλ. Τι άλλο θέλετε; Άσε που δε θα ξέρουμε ποιο αρωματικό φυτό ποιοτικής καλλιεργειας να πρωτομυρισουμε. Κυριολεκτικά μια ωραία ατμόσφαιρα που η ευωδιά της θα φτάνει ακόμα και το πιο απομακρυσμενο σπίτι

  13. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΔΩΝ

  14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ;;; ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ;;
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ….
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ -1245 …

  15. Ελάτεεεε, ελάτεεεεεε!!!! χρόνια τώρα….ανοίξαμε και σας περιμένουμε, να ζήσετε το όνειρό σας στη γη…της επαγγελίας!!! η καλή μας η κυβέρνηση σας σκέπτεται μέρα νύχτα, πως να σας….αποκαταστήσει!!!! δεν έχει σημασία αν έρχεστε από την Ασία, την Αφρική, την λατινική Αμερική, τον…Αρη, το…υπερπέραν!!!!τώρα αν βάζει στην άκρη τους ντόπιους…ιθαγενείς, τι να κάνουμε, έχει και μια ξενομανία και μια….ξενοδουλεία, πάντα είχε αυτά τα…ελαττώματα!!!!!!!!!!

  16. Κ επισημα Κολομβία της Ευρώπης.η ελλαδα τπν εμφύλιο δεν τον γλυτώνει.γιατι στο τέλος θα είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση.

    1. ο εμφύλιος εντός ποιας φυλής θα συμβεί μιας και η Ελλάδα κατοικείται από εκατοντάδες εθνότητες και φυλές με την πιο ασήμαντη τους Έλληνες που ούτως ή άλλως θα εξαλειφθούν εντός ολίγων ετών

  17. …….ΚΟΨΤΕ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.!!!..ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!!!…..ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ ΤΟΥ 41%!!!!!?????…..🤮

  18. Την κατάρα του Έθνους να έχετε σκουλήκια ψηφοφόροι του κατοχικού κοινοβουλίου σας .

  19. Φέρανε αυτούς που φέρανε ανά τα χρόνια , τώρα θα φέρουνε επίσημα και τα καρτέλ της λατινικής Αμερικής . Καλή τύχη .

  20. Σαν τις χώρες της Αφρικής που δέχονται λαθρομετανάστες που θέλει να ξεφορτωθεί η Αγγλία. Επί χρήμασι εννοείται.

  21. Τι ψηφίσατε ρε Μ@…κες, θα σας αντικαταστήσει και θα σας εξαφανίσει και καλά θα σας κάνει.

  22. Ομορφα! Βραζιλιανες, Μεξικανες να λυσουμε το …δημογραφικο και μαλιστα στη φυση κατω απ τα πλατανια που θαχει και δροσια!

    1. Ναι ναι Βραζιλιάνες και Μεξικάνες θα σου φέρουν εσένα για να σου κάνουν και μασαζ.

  23. Μωρέ θα τον ισοπεδώσουμε εμεις η Ελληνες αυτόν τον αλιτάμπουρας στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 αλλά τι να το κάνω εγώ που θα συνεχίζει να κυβερνάει για άλλα τρία χρόνια

  24. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!!!

  25. Μεγάλο μίσος έχει προς την Ελλάδα γι’αυτό τους φέρνει να μας αλλοιώσει .

  26. Ο πονηρός σου λέει απο τοις ελληνες ψηφο δεν πρόκειται να δει τουλάχιστον απο τους αλλοδαπούς την έχει 100,%

    1. Και το 41% ποιος του το έδωσε; Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι ψηφίζουν τα απαίδευτα γερόντια!

      1. Βάλε και πόσοι δε πάνε καθόλου να ψηφίσουν και δεν υπάρχει καμία ποινή που να εφαρμόζεται σε τόσα εκατομμύρια..

Comments are closed.