ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΛΕΠΕΝΟΥ – ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΙΣΣΑΣ – ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
LEPENOU-1

Τραγικός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί σε εργοτάξιο πίσσας στην Λεπενού.

Ένας εργαζόμενος έχει χάσει την ζωή του. Ένας 52χρονος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος από τους Πυροσβέστες μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προκλήθηκε έκρηξη σε μηχάνημα σε εργοτάξιο που ασχολείται με ασφαλτοστρώσεις.

lepenou-2

Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και οι μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως υπάρχουν και τουλάχιστον δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

  2. Ενα απέραντο μπουρδέλο είμαστε. Πας για δουλειά και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις πίσω.

  3. Για να δούμε τώρα, θα πάει στην κηδεία η κυρά Κατερίνα η πρόεδρας όπως είχε πάει στους καραβανάδες; Θα βγάλει λόγο ο κούλης ο μπινές; Κάηκε ζωντανός ο άτυχος συμπολίτης μας ρε μουνιά και δεκάρα δεν δίνετε για τον κόσμο, μόνο για το βρωμοδημόσιο.

    1. Πιο δημόσιο το τσάκισαν και αυτό από 2.400 ευρώ που έπερναν το μήνα στα ορυχεία πηγαν στα 1280 ευρώ παρακαλώ και ο κατηφορος τους δεν σταματαει φυσικά.

  4. Έγινε σνιτσελ για να τα παίρνει ο κάθε Κούλης.Οταν δεν ξυπναει ο λαός και θεωρεί ότι όλα τα ασχημα τυχαινουν μόνο σε άλλους αυτά γίνονται.

  5. Καλό θα ήταν στην σημερινή εκπομπή να αναφερθεί και το ζήτημα της 6ης ημέρας που εφαρμόζεται από 1η του μήνα. Θα οδηγηθούμε σε απίστευτή αύξηση εργατικών ατυχημάτων. Με αυτά που βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια, αν ήμουν εργαζόμενος σε εργοστάσιο θα έψαχνα άμεσα για δουλειά σε άλλο τομέα και ο νοών νοείτω.

  6. με μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι 😢

Comments are closed.