ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ – ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΝΑΝΤΕΡ – 34 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ 27 Ο ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
πιλοτοι

Νεκροί είναι ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο, το μεσημέρι της Τρίτης (25.07.2023), ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς που καίει για τρίτη ημέρα στην περιοχή της Εύβοιας.

Πρόκειται για ένα CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας με πλήρωμα δύο χειριστές, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, οι δύο χειριστές που έχασαν τη ζωή τους ήταν ο κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μπουλάς, 34 ετών, και ο συγκυβερνήτης, Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών.

“Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών”.

 

O Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης

O Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Δεν φαίνεται για ανθρώπινο λάθος. Πετάει πολύ χαμηλά. Ο πιλότος γνώριζε φυσικά το ύψος που πετά. Είναι αρκετά χαμηλά. Απωλεια ισχύος ξεκάθαρα. Πάνω από 50 χρονών είναι και δεν έχει δυνατότητα εκτίναξης. Αιώνια τους ημνημη, καλό παράδεισο να έχουν. Και είτε σφάλμα , είτε όχι καμία σημασία δεν έχει. Είναι Ήρωες… Τελεία παράγραφος. Αθάνατοι !!!!

  2. Οσοι γραφουν για στιγμιαιο λαθος ειναι κομματοσκυλα του Κούλη,αγνόμωνες και ασχετοι….Φαινεται καθαρα οτι κατι αποκωλειται απο το δεξι πτερυγιο του Canadair….Καλο Παραδεισο στα παλληκαρια και κουραγιο στις οικογενειες τους

  3. Η όρθια κινούμενη κουραδομηχανή που λέγεται λιβάνιος δήλωσε πως η ζωή συνεχίζεται…

  4. Πιθανη απωλεια ισχυος κινητηρα λογω παλαιοτητας… ειδικα οταν πεταει το εναεριο μεσο με πληρες φορτιο νερου…

  5. Tanas γιέ καντεμοσαυρε !!! ελεεινέ…τρισαθλιε…
    βρωμιάρη κι αρχιψευταρε !!! Κατέστρεψες τη χώρα ρε τρύπιο Λοατκι… σήκω φεύγα κι Αη γ@μ#σου αρχικαραγκιοζαρε..!!! θα πεθάνεις και δεν θα λιώνεις καθηστερημενε βλάκα…!!! Σήκω φεύγα…

  6. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
    Έψαξα τα αρχεία εφημερίδων για πυρκαγιες την περίοδο 1967-1974. Ανύπαρκτες. Αυτό τα λέει όλα.
    Το σκάφος παρελήφθη το 1975.
    Surprise Surprise!!!

  7. Και ο νεροκουβαλητης της βουλης παιρνει τριπλασιο μισθο απο αυτα τα παληκαρια!
    Αθανατοι!!!

    1. Μην βάζεις τα λεφτά πάνω από την ζωή. Όσα και να έπαιρναν, το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο, δυστυχώς.

  8. ποιο βολεμενο υποπορνιδιο του κουλη ηταν νομικως υπευθυνο για το αεροπλανο. ξυλωμα και φυλακη

  9. Μάγκες, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ τους είναι ο ανεύθυνος Μητσοτάκης που δεν συντήρησε το αεροσκάφος.

  10. Πολύ μεγάλη θλίψη. Παλεύανε να μας σώσουν και από ένα στιγμιαίο λάθος έχασαν την ζωή τους. Δεν εφταιγε η ηλικία του αεροπλάνου. Και ολοκαίνουργιο να ήταν το ίδιο θα συνέβαινε. Κρίμα στα παλληκάρια. Αθάνατοι. Κουράγιο, πολύ μεγάλο κουράγιο στους δικούς τους ανθρώπους.

  11. καμία πρωτοτυπία τα τρολ … και αντιγράφουν και σπάνε πλάκα εκεί που κοσμος πεθαίνει και καταστρέφεται … από που να κρατάει η σκούφια τους αραγε; κάνουν κ άλλες δουλίτσες εκτος από επαγγελματίες αναίσθητοι κ ηλίθιοι;

      1. Και το CL-215 χουντικο ηταν συντροφε οχι δημοκρατικο… 50 ετων!

  12. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ & ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ 80 ΕΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

    1. Είσαι άσχετος κομπλεξάρας.Μακάρι να πρόσφερες το 1/100 από αυτά που είχε προσφέρει η Βαρδινογιάννη στα παιδιά, τύπε…..

      1. Κι εγώ αν ζω σε βάρος άλλων κάνω ένα μπορντελο το ονομάζω σώζω ζωές και ελάτε να σας θάψω.Α ρε κορόιδα που υπάρχουν…

      2. Η Μαριάννα Μπουρνάκη ήταν υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας, & εργαζόταν και στο ραδιοφωνικό σταθμό ως εκφωνήτρια ειδήσεων στην Αμερικανική Βάση στο Ελληνικό, (ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ) ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ vasilis ΧΑ!!!!!!!!! ΧΑ!!!!!!! ΧΑ!!!!!!!! ΞΥΔΙ!!!!!!!!!!
        Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών!!
        ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

  13. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών!!
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ!! Μάγκες,όλοι στην 383,είστε ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ !!!! Είστε τρελοί,που πετάτε με τέτοια σαράβαλα!! Εύχομαι ,το αίμα των παλικαριών που χάθηκαν,να είναι και το τελευταίο.Καλές πτήσεις, και πάντα η Παναγιά, μαζί σας!!
    RESPECT…

  14. κανανε μαλακια!
    δεν πετας τοσο χαμηλα!
    δεν θελω να ακουστει σαν κακια αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
    οτι και να εγινε παντως ειναι ηρωες

  15. Καλό Παράδεισο παληκαρια μου.Συλλυπητηρια στις οικογενειες τους,και ο θάνατος τους να δωσει απαλλαγη απο τον φονια τυραννο.

  16. Κρίμα και για αυτούς, κρίμα και για τον ανασφάλιστο διανομέα που πέθανε από θερμοπληξία. Εγώ, σε αντίθεση με εσάς, δεν ξεχωρίζω τους εργαζόμενους. Κρίμα για όλους.

    1. Τσιόδρα, που χάθηκες; Τώρα τις ανακοπές τις λένε θερμοπληξία όπως ο ακαταδίωκτος Τσιόδρας(πρώην ψάλτης που αναβαθμίστηκε μετά τα μπόλια σε Αρχων Οφικιάλιο) έβαζε θάνατο από εγκεφαλικό ότι πέθανε από κοροιδοιό!

  17. Μητσοτακη φαε τιποτα φακες και αι σιχτιρ σουργελο! Μην αγχωνεσαι παλιομαλακα για τις μεταρρυθμισεις! Και συ να την κανεις στο ψυχιατρειο η γεροπορδη των ΗΠΑ, οι Φριτς, ο Ψωρος σουχουνε αντικαταστατη ετοιμο!

  18. Σκατοψυχος?Ξερεις, υπαρχει και εισαγγελεας για περιυβριση νεκρων και το πληκτρολογιο δεν παρεχει πάντα και την καλυτερη καλυψη…..

  19. Αν βρείτε 101% ποιοί βάζουν τις φωτιές, φωνάξτε με εμένα να τους πυροβολήσω στο δόξα πατρί. Χωρίς δισταγμό.

  20. Σκάσε αλήτη. Σκουπίδι. Βάρος επί της γης.

  21. Όσο δεν καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να είναι ο επόμενος,,, ότι ζουν και αυτοί με στον βούρκο,,, ότι θαρθει η σειρά του και δεν κάνει τίποτα να το αλλάξει,,, είναι άξιος της μοίρα του. Ευτυχώς που έγιναν εκλογές και σωθήκαμε. Κρίμα τά παιδιά .

  22. Ρε μ@@@@@α είσαι σοβαρός;; Τιποτα άλλο δεν έχεις να κανείς ; Άχρηστε !! Αναπνέεις τον αέρα μου! Α@@@@@ι

  23. πάντως το είδα πολλές φορές στην TV και φαίνεται να έχει αδικαολόγητα χαμηλό ύψος που δεν πρέπει να αποδίδεται σε ανθρώπινο λάθος τόσο εύκολα. Δεν αποκλείεται να είχε ήδη απώλεια ισχύος γι αυτό δεν ανέκτησε ύψος παρά την ρίψη. Εγώ νομίζω ότι ο ηρωικός πιλότος πάλευε ήδη να το σώσει όταν έκανε τη ρίψη

    1. Σωστη παρατηρηση σου… ειδικα οταν πεταει το μεσο με πληρες φορτιο νερου…

  24. Για δείξε μας και την δική σου Μπραντ Πιτ του πληκτρολογίου

    1. Ότι θέλει να πει και ο χρήστης ΩΧΩΧΩΧ
      ή είναι ο ίδιος ή υπάρχουν μπολικοι παπάρες σχολιαστές

      1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ

  25. Ά ρε λεβέντες !!!
    Ελληνόπουλα, εσείς για την πατρίδα μάχεστε με αγάπη και ηρωισμό, ενώ κάποιοι από τα άνετα, υπερπολυτελή γραφεία κάνουν…

  26. Κρίμα….ο Θεός να αναπαύσει τα παληκάρια μας….

  27. ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,,,ΤΗΝ 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών

  28. Να πάνε μέσα όσοι αφήνουν πιλοτους σε σαράβαλα 50 ετών. Εισαγγελέας δεν υπάρχει? Εν δυνάμη υποψηφια θυματα ειναι ολοι οι πιλότοι! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ???

    1. χτυπησαν σε δεντρο. Δεν εφταιγε η ηλικια του σκαφους. Πριν μιλησουμε ας μαθουμε πρωτα

        1. Πιθανη απωλεια ισχυος κινητηρα λογω παλαιοτητας… ειδικα οταν πεταει το μεσο με πληρες φορτιο νερου…

    1. Ο μόνος ΓΥΦΤΟΣ εδώ μέσα είσαι εσύ. Ρομά, τσιγγάνε, κατσίβελε, τρολάκι του Μητσοτάκη.

  29. Δεν ήταν λαθραίοι να πάνε όλα τα κόμματα της μίζας στον τόπο που πέσανε και οι οι ανθέλληνες πολιτικοί. Βλέπεις ήταν Ελληνόπουλα και ήταν Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας. Αθάνατοι.

  30. Άλλες 2 μαναδες έχασαν τα βλαστάρια τους επειδή τα κοπροσκυλα που μάς κυβερνανε έχουν αφήσει τη χώρα με παμπάλαια αεροπλάνα στο έλεος των εμπρηστών ,κάθε χρόνο το ίδιο έργο κι ακόμα να τους πάρουμε με τις πέτρες

  31. Κουράγιο στους γονείς τους στις οικογένειες τους ο Θεός να τους αναπαύσει

  32. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ….

Comments are closed.