ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Κατέρρευσε 24χρονη γιορτάζοντας τα γενέθλιά της στη Ρόδο

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ-6ςγφρσφ_2-1-696x418

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη πήγε να γιορτάσει σε ξενοδοχείο της Ρόδου τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνώριζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σιγα μην ανακοινωθει επισημα αν εκανε η δεν εκανε το Εμβολιο.
    Μονο η οικογενεια της κοπελας ξερει.
    Αν εκανε το Εμβολιο και δεν ειχε αλλα προβληματα υγειας, οταν συνελθει η οικογενεια της απο το σοκ, πρεπει να τους πανε πηδιωντας δικαστικα.

  2. Γενοκτονία και το πιο τραγικό είναι που κανείς δεν αντιδράει λες και είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει

  3. Νέοι άνθρωποι καταρρέουν ξαφνικά και πεθαίνουν και ουδείς από τα ακαταδίωκτα κοπρόσκυλα βγαίνει να προσδιορίσει την αιτία θανάτου και να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις …
    Είναι τεράστιος ο αριθμός των παρόμοιων περιπτώσεων που συμβαίνουν, για να θεωρηθούν συμπτώσεις …
    Τελικά, ήταν πολλά – πάρα πολλά τα λεφτά που μπήκαν στους λογαριασμούς τους, ώστε να τηρούν σιγή ιχθύος για την πραγματική αιτία που οδηγεί στον θάνατο …
    Προφανέστατα, η επιχείρηση “ελευθερία” που διαφημίστηκε τόσο πολύ, απέδωσε καρπούς κι ελευθέρωσε από την επίγεια ζωή πολλά άτομα που είτε πείστηκαν είτε εξαναγκάστηκαν, έγιναν άθελά τους πειραματόζωα των φαρμακευτικών κολοσσών …

  4. Αλλη μία υπέργυρη που συνέβαλε στην μείωση του πληθυσμού, ακούγοντας τα παραμύθια των νεοταξίτικων σκουπιδιών και των ντόπιων υπαλλήλων τους……

  5. “Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να ΜΗΝ προσδιοριστούν” είναι η σωστή διατύπωση.
    Στο τέλος μόνο οι ψεκασμενοι θα μείνουμε ζωντανοί… Κρίμα την κοπέλα.

  6. Αν δεν μας λετε αν ηταν εμβολιασμενη η οχι δεν μετραει η ειδηση. Κριμα για την κοπελα σε καθε περιπτωση αλλα καλο ειναι να ολοκληρωνετε την ειδηση για να δοθμε ποιοι ειναι τα ψεκια τελικα.

Comments are closed.