ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ – Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ… – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
amfiloxia

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για το φόνο της 36χρονης Αρετής στην Αμφιλοχία, από τον σύζυγό της, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα έχει δύο τραύματα από πυροβολισμούς, ένα στο κεφάλι και ένα στο λαιμό, ενλω ο δράστης ένα τραύμα στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας αποχαιρετά σε βαριά ατμόσφαιρα την 36χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην Αμφιλοχία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα παιδιά της, που θα της πουν το τελευταίο αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν το κακό που έχει συμβεί.

Η δραματική μαρτυρία του κουμπάρου
Σοκαριστική είναι η κατάθεση του κουμπάρου του ζευγαριού στην Αμφιλοχία που περιγράφει καρέ – καρέ τα τελευταία λεπτά πριν ο εν διαστάσει σύζυγος σκοτώσει την Αρετή και στη συνέχεια βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως είπε μάλιστα στους αστυνομικούς, ένα τηλεφώνημα από την 13χρονη κόρη του ζευγαριού, τού έδειξε ότι το παιδί βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα “τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία”. Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες».

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ακόμα και οι γείτονες άκουγαν τις φωνές. Ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον 44χρονο αλλά ο δράστης δεν δίστασε να στρέψει την καραμπίνα εναντίον του.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: Τί πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα.

Συγκλονιστικές είναι και οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το τηλεφώνημα της άτυχης γυναίκας στην Αστυνομία, λίγο πριν τη σκοτώσει ο σύζυγός της. Τα τελευταία λόγια της 37χρονης γυναίκας από την Αμφιλοχία, δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρή, φέρεται πως ήταν «είμαι η Αρετή, έχει όπλο θα με σκοτώσει». Στη συνέχεια όμως έκλεισε το τηλέφωνο, πριν προλάβει να δώσει περισσότερα στοιχεία, όπως επίθετο και διεύθυνση κατοικίας, κάτι που επισήμανε και η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση. Τότε ήταν που ο 43χρονος πήδηξε στο καπό του αυτοκινήτου της και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, μετά από έρευνα στα ψηφιακά αρχεία ταυτοτήτων και σε αρχεία δικογραφιών, προκειμένου να εντοπίσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας της 37χρονης. Εκεί εντόπισαν την 37χρονη και τον εν διαστάσει σύζυγό της, νεκρούς. Αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε τη 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα τη 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΡΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

  2. Γενικά σήμερα, οι 9 στους 10 είναι καμμένοι (γυναίκες άντρες). Οπότε δεν είναι και άξιοι να κάνουν οικογένεια. ΟΜΩΣ ΚΆΝΟΥΝ!!!! Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά. Από τα παιδιά μέχρι τους γονείς. Καταλαβαίνετε νομίζω, δεν χρειάζεται να επεκταθώ….

  3. Η κερία όλο το βράδυ που ήταν; Με ποιον; Και το παιδί στο σπίτι μόνο του; Μάλλον τα… ήθελες…

  4. μια απορια εχω…η γυναικα αφησε ενα παιδι 13 χρονων στο σπιτι μονο του και ηταν για διασκεδαση ?

  5. Η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button” λέει η αστυνομία.Αρα και αυτή δεν σκέφτηκε λογικά ώστε να προστατευτεί.

Comments are closed.