ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – 13ΧΡΟΝΗ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
κεραυνος

Μία 13χρονη έχασε τη ζωή της σε παραλία στη Χαλκιδική, όταν τη χτύπησε κεραυνός.

Η ανήλικη κολυμπούσε με τους γονείς της, στο Ποσείδι. Την ώρα που βγήκαν από τη θάλασσα κεραυνός χτύπησε το κορίτσι.

Ο κεραυνός χτύπησε και τη μητέρα, η οποία είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με το Mega, αλλά η 13χρονη έχασε τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και έγινε προσπάθεια να σωθεί η ζωή του κοριτσιού, ωστόσο δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός χτύπησε στο κεφάλι την άτυχη 13χρονη και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η μητέρα του κοριτσιού ήταν δίπλα στο παιδί εκείνη την ώρα και όταν την χτύπησε ο κεραυνός την έριξε κάτω, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Σημειώνεται ότι από τους κεραυνούς σημειώθηκαν και τρεις φωτιές στην περιοχή όμως δεν εξελίχθηκαν, ενώ τώρα έχει ηλιοφάνεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μητσοτακη Νερωνα το χειριζεσαι καλα το μηχανημα? Κωλογεννητριες παντου και ρευμα διπλη τιμη στη σαχαρα Ελλαδα! Αι σιχτιρ μαλακα εφτασε ο κομπος στο χτενι αυτιστικε γερμανοτσολια! Θεος συγχωρες τη κοπελλα@

  2. Περισσότερες πιθανότητες εχεις να σε χτυπήσει κεραυνός παρά να πιάσεις το λότο δε λένε;;;
    Ε έγινε πραγματικοτης.

  3. Ο Μητσολοατκις σκοτωσε το κοριτσακι !!!! Οι γονεις της να αναζητησουν τις ευθυνες σε αυτα που ψεκαζουν γιατι τοσους κεραυνους οσους εχουμε τα τελευταια 5 χρονια που ανελαβε αυτος ο Μαφιοζος δεν ειχαμε ποτε . Κατι κανουν με τον καιρο κ εχουμε συνεχεια καταστροφες . Ξυπνηστε κ κυνηγηστε τους . Θα μας φανε ολους . Αεροπλανα χωρις διακριτικα πετουν χωρις αδειες στην Ελλαδα κ δεν μιλαει κανεις .

    1. χα χα χα ακομα και για τους κεραυνους οι χουνταιοι λενε οτι φταινε οι ψεκασμοι

Leave a Response