ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΨΑΝ! ΠΟΣΑ “ΓΙΔΙΑ” ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΣ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

Κοινοποίηση:
shutterstock_2180056949_1

Εκλογές 2023: Στο 40,77% η συμμετοχή μέχρι τις 16:30 – Μειωμένη 8 μονάδες σε σχέση με τον Μάιο

Στο 40,77% ανέρχεται η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, μέχρι τις 16:30, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Το ποσοστό της συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το ίδιο χρονικό διάστημα κυμαινόταν στο 48,76%.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των δικαστικών αντιπροσώπων από το 88% των εκλογικών τμημάτων, σχεδόν 2,5 ώρες πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας είχαν ψηφίσει 3.564.116 εκλογείς.

Στις 19:00 θα μεταδοθεί το πρώτο exit poll ενώ εικόνα για το 10% της επικράτειας θα υπάρχει έως τις 20:30.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Αρα απο τον τιτλο που εβαλες γιδια δεν ειναι οσοι δεν πηγαν να ψηφισουν .Γιδια ειναι οσοι ψηφισαν για την καταστροφη της χωρας

  2. Ο/Η Αναρωτηθειτε ολοι μαζι για την γ@μημενη την νεολαια σας και τα κωλοπαιδα που εχετε φτιαξει λέει:

    Γιδια εεεεε Γιδια

  3. Λοιπόν αδέρφια μου τοσα χρόνια δεν κατανοούμε ή δεν αντιλαμβανόμαστε την διχόνοια που μας ταΐζουν και αυτό προέρχεται απο την απομάκρυνση μας απο τα Θεία και πνευματικά αγαθά…. Η αποχή των αδελφων μας ισως προέκυψε και απο την προπαγάνδα της νοθείας. Επίσης οι ηλεκτρονικές ψήφοι εύκολα μπορουν να χακαριστούν και πάει λέγοντας… Αυτό θελησε ο ΘΕΟΣ για μας και παλι χαρη μας έκανε που μπήκαν πατριωτικά κόμματα …. Έχουμε διαστραφεί – φθαρεί – φαντασιωθεί – παρασυρθεί υπερβολικά υπερήφανοι…. Αυτογνωσία ανύπαρκτη η έννοια της πλέον. Αδέλφια μου πετάξτε τις πλάνες και ολοι μαζι καθότι ολοι μα ολοι μας είμαστε σε αστοχία… ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας θέλει ενωμένους και αγαπημένους μαζί … Αυτό που δεν θέλησε και δεν θέλει καμία κυβέρνηση.

  4. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΆΠΑΝΤΕΣ(ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@@), ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;;…
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!…
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ-ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ-ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!…
    ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΠΧ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
    ΕΝΩ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΌΛΟΙ-ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!…
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!…

  5. Καλησπέρα
    Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε σχόλια εάν και παρακολουθώ το site εδώ και χρόνια.
    Αφορμή ήταν σήμερα ο τίτλος του άρθρου,ρε μεγάλε εσύ αρθρογράφε της φακής και της δημοκρατίας ποιους αποκαλείς γίδια;
    Δεν έχω λείψει ποτέ από καμία κάλπη όπως και την προηγούμενη, όμως σήμερα απέχω καθώς βλέπω πως το σύστημα και όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι βγάζουν ΝΔ.
    Ήθελες δηλαδή αρθρογράφε της φακής να πάω σήμερα να ψηφίσω ποιον;,και εν τέλει πες μου εσύ ποιον ψήφισες που σε ικανοποιεί.Να λείπουν λοιπόν αυτοί οι τίτλοι μέσα στην αλαζονεία και την λαϊκότητα.Και τέλος να σου λυθεί η απορία δεν είμαι βολεμενος δεν είμαι ΝΔ και δεν είμαι ΚΚΕ είμαι ένα λαϊκό παιδί που δουλεύω μέρα νύχτα στον ήλιο και το κρύο,όχι πίσω από ένα γραφείο σε έναν υπολογιστή γράφοντας ανόητους τίτλους αρθρογράφε της φακής.

  6. Αυτοί που δε ψήφισαν είναι οι πραγματικά ελεύθεροι και δε κρέμονται για μικροσυμφέροντα από τo ΡΙΠΑΠΑ του κάθε μυρωδιά πολιτικού. Είναι αυτοί που κατάλαβαν ότι τίποτε δε αλλάζει και ότι όλη η ΑΤΖΕΝΤΑ των καίριων θεμάτων είναι ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ , είναι αυτοί που παλαιότερα ψήφιζαν και πίστευαν ένα κόμμα αλλά όταν είδαν το “ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ “,δεν πήγαν απέναντι , ούτε είπαν ΤΩΡΑ όποιος μου δίνει τα περισσότερα ΑΥΤΟΝ. Άρα δεν είναι γίδια όσοι δεν πήγαν. Το αντίθετο ΓΙΔΙ ΕΙΝΑΙ και μάλιστα ΜΟΥΣΑΤΟ , όποιος στις πιο πάνω γραμμές βλέπει τον εαυτό του και συνεχίζει να ψηφίζει. Έτσι γιατί ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ.

  7. Ετσι κι αλλιως κατεστραμενοι είστε, απλά δεν το ξέρετε.

  8. Άστο Στέφανε τσάμπα σάλιο η παγιωμένη νοοτροπία δεν αλλάζει… Νιώθω σα να μιλάω σε τοίχο με όσους βγάζουν ΝΔ Πασοκ-Συριζα κτλ ..Να δούμε τι θα γίνει και με τα μπόλια τώρα σε 4 μερες μακάρι να βγει κάτι καλό για τις τόσες ψυχές..

  9. Σας ΚΛΑΣΑΜΕ και ψόφησε η ψευτοδημοκρατία σας

  10. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!!

  11. Άραγε τά γίδια ποιοί είναι; Αυτοί που δεν νομιμοποιούν τους απατεώνες, η , αυτοί που όπως λες μας καταστρέφουν;;;;;;; Είναι σαν το στημένο παιχνίδι που τσακώνονται και σφάζονται οι οπαδοί για να τά οικονομησουν οι παίκτες. Μετά την μεταπολίτευση ειδικά, πότε ρε προφεσοροι μετά από Εκλογές ευημέρισε ο πιθηκολαός ;;; Μόνο τα βρωμερά κομματόσκυλα που καταστρέφουν τους υπόλοιπους. Όταν έχω να επιλέξω εγκληματίες,,, όπως λέτε εσείς,,, γιατί πρέπει να τους επιλέξω και να τους νομιμοποιήσω;;;;

  12. Ελληναρά όταν είσαι υποxρεωμένος όπως συμβαίνει στην Ελλάδα να σε κλέβουν τι κάνεις;Η επαναστατείς που δεν διαθέτεις τους όρxεις να το κάνεις ή θα ψηφίσεις τον λιγότερο κλέφτη και δεν θα κάνεις αποχή διότι η αποxή πάει στον Κούλη όρνιο.

  13. Από αύριο θα κλαίνε οι μαλακές έξω από τα sm και τα βενζινάδικα

    1. Οχι, τα μου@@@νοπ@@να, το ξερανε..Αλλα εκει..Σπιτι τους στο νοικι θα κλαινε…Τοση κακομοιριά!!!Αδερφε θα χαρω πολυ να παει η βενζίνη 3 ευρω. Το μοσχαρακι 20ε, η φετα 20ε το γαλα 3ε το γιαουρτι 8ε και το ψωμακι τους 3ε. Εχθες πήρα ντοματες 2.10 κρητης!!!Χαχαχχαχα να Γ@μήσει κι ο φτωχος ντε!!!

  14. Οπως κανουμε τα παντα μεσω egov ας καναμε και εκλογες.Γιατι οχι ; Ας κανουμε την ψηφοφορια αμεση και ευκολη για τον καθενα και μετα ας επιβαλουν κυρωσεις σε οσους απεχουν , πεταξε τους εξω απο παροχες να δεις πως θα επιλεξουν “καλπη” και οχι παραλια…

  15. Απο τα σχολια σας καταλαβαινει ο καθενας το τι κολο ανθελληνες ειστε, κολο πουστρορατσα διπλα μου επρεπε να σας ειχα κολο πουστρονια λοατκι , θα σας ξεριζωνα την καρδια καθικια ο μισος πληθυσμος θελει ξεπαστρεμα προδοτες πουστες και βαλε ,ειστε Ελληνες ωρεεεεεεεεεεε?

  16. Το 70% του κόσμου είναι μια χαρά. Δεν ασχολούνται. Το λέω συνέχεια και αυτό φαίνεται απ’το βολεμα που υπάρχει, απ’τα 2+ σπίτια που έχουν, απ’τα καινούργια αυτοκίνητα των 30.000+ που κυκλοφορούν, και επειδή όλοι κλαίγονται δεν σημαίνει ότι δεν έχουν, απλά ή το κάνουν από συνήθεια ή επειδή είναι αχόρταγοι με όσα βγάζουν. Ένα 30% πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Άντε πια που νομίζετε ότι είναι οι περισσότεροι χάλια. Κλαίγεται ο άλλος και επειδή εγώ δεν τον αφήνω έτσι να μου πουλάει βλακείες, όταν τον ρωτάω τι κάνεις, που δουλεύεις, αν έχεις σπίτι, ανακαλύπτω το αντίθετο, βολεμενοι, μαύρα, ενοίκια και όλα καλά. Είμαστε λίγοι για μια τόσο μεγάλη χώρα με τόσα νησιά. Αυτά και από αύριο οι συνήθεις ύποπτοι θα πίνουν στην υγεία των γνωστών ιπποζυγιων.

    1. Μπετοβλακα έχουμε τον γηραιότερο στόλο αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Εσυ που έβγαλες τα νούμερα ότι όλοι έχουν αυτοκίνητα των τριάντα χιλιάδων; ΝΔΟΥΛΗΣ του ΚΕΡΑΤΑ ε;

  17. να δουμε τι θα βγαλουν τα στημενα γκαλοπ και η σινγιουλαρ λοτζιτς… τους σπαρτιατες του κασιδιαρη θα τους βγαλει σιγουρα ειναι φως φαναρι απο πριν για τον κασιδιαρη και απο το γεγονος οτι τους επετρεψαν να καταλαβουν τα σοσιαλ μιντια και απο την προβολη κασιδιαρη στα βοθροκαναλα συχνα πυκνα…. ο κασιδιαρης τι ειναι ητανε ο μονος μασωνος βουλευτης της χρυσης αυγης αυτο ηταν ο κασιδιαρης…. και παραμενι μασωνος… μνηστηρας μνηστηρας….

  18. Γιατί ρε φίλε είμαστε γίδια; Την πρώτη φορά πήγα. Τώρα είμαι μακριά και θα χαλάσω 20 ευρώ βενζίνη για τον κάθε ανώμαλο που πολιτεύεται; Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Οπότε όποιος και να βγει στεναχώρια μου μεγάλη. Τίποτα δεν μας σώζει μόνο ο Θεός.

  19. Δεν ειναι αρεστος ο “χαρακτηρισμος” οτι κι αν πρεσβευουμε σαν ψηφοφοροι !

  20. Αντε καλοριζικο ο μητοτσακης θα σας γ@μησει χωρις σαλιο…..αυτοι θα ειναι η τελευταια τετραετια του γιατι ερχονται δυσκολα.
    Πηγα και ψηφισα τους εκανα την χαρη για να παντελονιασουνε καποιοι τα 10χιλ. τον μηνα.

  21. μα ποσο απατeώνες … με ΑΠΟΧΗ 60% αυτοι … θα βγάλουν εκλογηκο αποτέλεσμα … γελούν και τα ζαρζαβατικά με το κράτος των ελληνόφωνων σφουγκοκωλάριων.!!

  22. Κυριε Χιο πως ξερουν το ποσοστο που πηγε και ψηφισε πριν κλεισουν οι καλπες για να μετρθουν τα ψηφοδελτια; Ποιοι πανε απο εκλογικο κεντρο σε εκλογικο και ρωτανε πόσοι πηγσν να ψηφισουν; Δεν ειναι παρανομο;

  23. Δε σας καταστρεψαμε, απλα δεν ψηφισαμε τον φυλακισμενο ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

    ΝΔ παντως δε ψηφισαμε, μην αγχωνεστε.

  24. Πολλοί πήγανε να ψηφίσουν. Δεν έπρεπε να πάνε τόσοι. Ας ελπίσουμε στο μέλλον η συμμετοχή να είναι κάτω από 30%. Απαξίωση πλήρη στο ψευτορωμαίικο και στη πολιτική σκηνή του. Και στα ΜΜΕ του. Ας γκρεμιστεί αυτό το σκατοκράτος εντελώς.

Comments are closed.