ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ”! ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ. ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗΣ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κουλης

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο Canadair, το οποίο κατέπεσε πριν από λίγη ώρα στο Πλατανιστό της Εύβοιας, είναι νεκρά. Πρόκειται για τον σμηναγό Χρήστο Μουλά, 36 ετων και τον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, 26 ετών.

Η πτώση του αεροσκάφους Καναντέρ CL–215 της Πολεμικής Αεροπορίας, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που επιχειρούσε στο μέτωπο της πυρκαγιάς στον Πλατανιστό Καρύστου, στην Εύβοια σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπρία, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:05 αεροσκάφος τύπου CL-215, με πλήρωμα δύο Ιπταμένους, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Στην περιοχή έσπευσαν 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και 1 ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού.

Πτώση Καναντέρ: Αεροναυπηγός εξηγεί τι έφταιξε για τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κάρυστο
Ο Φαίδων Καραϊωσηφίδης, αεροναυπηγός και εκδότης του περιοδικού «Πτήση», έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τι μπορεί να έχει συμβεί, ύστερα από την πτώση του Καναντέρ στην Κάρυστο, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αρχικά, τόνισε ότι «τα συγκεκριμένα αεροπλάνα (CL–215) δεν έχουν σύστημα εκτίναξης ή διαφυγής και ότι η καλύτερη ελπίδα για τους χειριστές σε περίπτωση που συμβεί κάτι, είναι να επιχειρήσουν αναγκαστική προσγείωση έστω και σε ανώμαλο έδαφος, όπως συνέβη το 2015 στη Λακωνία και το 2016 στα Δερβενοχώρια».

«Παρ’ ότι η εικόνα που βλέπουμε, δυστυχώς δεν δίνει πολλές ελπίδες, είναι σημαντική, καθώς δείχνει τον πλωτήρα (το βοηθητικό εξάρτημα του αεροπλάνου, το οποίο τον βοηθά στην προσθαλάσσωση για να μην ακουμπήσει το φτερό κάτω) να ακουμπά στις κορυφές των δέντρων. Άγνωστο, ωστόσο, είναι τι συνέβη προηγουμένως και η τροχιά του αεροπλάνου το οδήγησε μέσα στο εδαφικό ανάγλυφο», επεσήμανε και προσέθεσε: «Από εκεί και ύστερα, δεν υπήρχε ούτε χρόνος αλλά κυρίως ούτε χώρος ελιγμών και αμέσως μετά τη ρίψη, επειδή το αεροπλάνο ελαφρώνει, εκτινάσσεται στον αέρα και λαμβάνεται κι αυτό υπόψη για το πώς μπορεί να ακολουθήσει μετά η τροχιά του ιπτάμενου μέσου», υπογράμμισε.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζεται το ύψος που θα γίνει η ρίψη, απάντησε ότι «η εκπαίδευση των πιλότων γίνεται βάσει προδιαγραφών. Δηλαδή, υπάρχει ένα σημείο εισόδου στην περιοχή της φωτιάς και ένα υπολογιζόμενο σημείο εξόδου.

Πριν γίνει η ρίψη, τα αεροπλάνα περνούν από πάνω και κάνουν επιθεώρηση του χώρου, ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη φορά η πρώτη ρίψη της ημέρας μετά την υδροληψία. Αποτελεί θέμα εμπειρίας, συνθηκών και βέβαια όλα γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια. Είναι απόφαση του πιλότου μέχρι τι βάθος θα κατέβει για να κάνει τη ρίψη, χωρίς να υπάρχει κάποιο σύστημα ή κάποιο άλλο βοήθημα, δυστυχώς», ολοκλήρωσε.

 

Κανένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας δεν απογειώνεται, εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος από τους μηχανικούς. Σημειώνεται ότι το CL–215 αποτελεί ένα από τα παλαιότερα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας.

Μετά τη μοιραία πτώση του Καναντέρ, έχουν απογειωθεί αεροναυαγοσωστικά από τον Βόλο, τη Χίο και το Κοτρώνι του Μαραθώνα, ώστε να συνδράμουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Σε αυτά επιβαίνουν διασώστες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος.

Πτώση Καναντέρ: Πώς έγινε η συντριβή του αεροσκάφους – Οι τελευταίες πληροφορίες
Λίγο πριν από τις 15:00, σημειώθηκε πτώση αεροσκάφους Καναντέρ CL–215 που επιχειρούσε στο μέτωπο της πυρκαγιάς στον Πλατανιστό Καρύστου, στην Εύβοια. Σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία, η πτώση του CL–215 έγινε στις 14:52.

Σχετικά με την πτώση του Καναντέρ, το αεροσκάφος τη στιγμή που έκανε την προσβολή της φωτιάς στον Πλατανιστό Καρύστου και στη φάση της άφεσης του νερού, προσέκρουσε με το δεξί φτερό σε δέντρο, αποκόπηκε ο δεξιός πλωτήρας, γεγονός που αύξησε τη δεξιά κλίση του αεροσκάφους και προσέκρουσε στο έδαφος, σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση το οπτικό υλικό.

Πρόκειται για ένα CL–215 της Πολεμικής Αεροπορίας με πλήρωμα 2 χειριστές, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο το πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούσαν στην περιοχή, ενώ, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τους δύο ιπταμένους. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ–205 της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και 1 ελικόπτερο S–70 του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο 27χρονος, Περικλής Στεφανίδης, και ο 34χρονος, Χρήστος Μουλάς, χειριστές της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης απογειώθηκαν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι με το CL-215 από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου με προορισμό την Κάρυστο.

Ανθυποσμηναγος-_Ι_-Περικλης-Στεφανιδης
Ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών

 

Σμηναγος-_Ι_-Χρηστος-Μουλας
Ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, 34 ετών

 Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Mε απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.

Πώς συνέβη η τραγωδία

 Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, ενώ πραγματοποιούσαν ρίψη πάνω από μια εστία φωτιάς σε δασική έκταση το αεροσκάφος τους χτύπησε με το δεξιό φτερό σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει ύψος και να πέσει στο ρέμα.

xeiristes_canadair__2_
Ο 27χρονος Περικλής Στεφανίδης
xeiristes_canadair__4_
xeiristes_canadair__3_

Το Canadair συνετρίβη και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι δύο νεαροί ιπτάμενοι έχασαν τη ζωή τους παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά και να τους απεγκλωβίσουν.

Ο 27χρονος, Περικλής Στεφανίδης, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και από μικρός είχε όνειρο να σκίζει τους αιθέρες με το αεροπλάνο του.

ΕΠΙΣΗΣ:

Αίγιο: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένης κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι

Τη σορό μίας ηλικιωμένης γυναίκας εντόπισαν οι πυροσβέστες, κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς, σε σπίτι, στην πόλη του Αιγίου.

Ειδικότερα, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Παυσανίου και όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνταν από 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, έφθασαν στο σημείο, ξεκίνησαν αμέσως την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Στη συνέχεια εντόπισαν την σορό της γυναίκας, ενώ έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα… – AYTOΣ δεν θρηνεί, γιατί δεν έχει συναίσθημα για να λυπάται. Άντρας που βάζει “κιμά”, δεν λυπάται!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Αυτοι που δινουν εντολες και αυτοι που τις εκτελουν να πνιγονται καθε μερα ,καθε λεπτο απο την αδικια των παιδιων που χαθηκαν και απο τα δακρια των γονιων τους.Καθε μερα να νοιωθουν αυτον τον πνιγμο.Κεφαλι να μην σηκωνουν τα καθαρματα.

  2. Δεν πεσανε για την πατριδα σε καιρο ειρηνης,ρε στοκοι.Ουτε ηταν ατυχημα.Δολοφονια ητανε.Αμα δεν ξερετε την τυφλα σας για τα 215 και για τις φωτιες,τραβατε μια παχια να ξελαμπικαρετε.Τα 215 δεν αντεχουν σε τετοιες θερμοκρασιες,δεν ειναι καλα συντηρημενα λογω παλαιοτητας.Οσο για το αν φταιει ο Μητσοτακης,που διατυμπανιζει οτι μια μερα το δασος θα καει[Κερκυρα]ή οτι θελουμε χωρο για αχρηστογεννητριες,πρεπει ολοι αυτοι οιβρωμοδεξιοι καφροι να καταλαβουν οτι ο Τσιπρας εχει 4+χρονια να κυβερνησει[χωρια που τωρα παει για μπανιο]και Πρωθυπουργος δεν ηταν ο Κουτσουμπας,ουτε καν ο Βελοπουλος.Για τους νοημονες να υπενθυμισω οτι,οσοι [χρυσο]πληρωνονται για να κανουν την δουλεια που τους αναθεσαμε,φερουν και την ευθυνη.

  3. Προχθες διαβασα στο διαδικτυο, οτι υπηρξε θανατος και στην Ροδο, αλλα το απεκρυψαν και θολωσαν τα νερα! Δεν θυμαμαι, πολλα! Το μεταφερω, με επιφυλαξη!

  4. Κανένας δεν θεωρεί πως οι Έλληνες και
    η ζωή τους είναι ακριβές αποτέλεσμα τόσο των πράξεων όσο και της κοσμοθεωρίας τους και ως εκ τούτου, η Ελληνική πραγματικότητα αγγίζει την τελειότητα σύμφωνα με το Ελληνικό σύστημα αξιών. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη χώρα για να ζει ένας άνθρωπος που έχει ως σημεία υπαρξιακής
    αναφοράς τα μπουζούκια, την κομματικο-ποδοσφαιρική παράγκα, ενώ η
    πνευματικότητα του εξαντλείται μεταξύ θρησκοληψίας και αναλφαβητισμού.

    Και για να μην γίνομαι υπερβολικός, έχει και η Ελληνική κοινωνία τα καλά της
    – σιγά-σιγά εξαφανίζεται.

  5. μητσοτακη γαμιεσαι ανικανε αχρηστε πολιτικε εγκληματια ανευθυνε δολοφονε !!!!

  6. 🙏🙏🙏🙏🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🇬🇷🛩️🛩️✈️🛬🛫⌛😢

  7. Δεν υποστηρίζω τον Μητσοτάκη. Δεν καταλαβαίνω όμως σε τι φταίει ο Μητσοτάκης. Αν θέλετε εξιλαστήριο θύμα για να παρηγοριέστε Ο.κ.Τόσες πολλές και μεγάλες πυρκαγιές δεν αντιμετωπίζονται. Πότε θα πιάσουμε αυτούς τους πληρωμένους δολοφόνους και ψυχοπαθείς που βάζουν τις φωτιές (90% από ανθρώπους εσκεμμένα ή από βλακεία, 5% από κεραυνούς, 5% από υπερθέρμανση π.χ γυαλιά κ.ά)

    1. Δε πειραζει, που δε καταλαβαίνεις αρκει που καταλαβαίνουμε εμεις

      1. Εσένα επειδή σε μαστίζει ο φανατισμός και η βλακεία η άποψη σου μηδενική αξία έχει για τους μη φανατικούς και τους λογικούς ανθρώπους.

  8. Τί σχέση έχει η γριά με τις φωτιές; Πολάκη, εσύ;

    1. η πουτανα η κουλα η μητσοτακαινα εχει αμεση σχεση με τις φωτιες!!!! γαμω τη δαπ και ολη τη νδ !!!

  9. Ρε γαμω το ξεσταυρισου γαμω παλιό γκαντεμη πουστοπαιδο.χαθηκαν 2 ψυχές 2 ήρωες για εμάς τους Έλληνες που για σένα είναι απλά ένα νούμερο. διάλεξε σε ποια κηδεία θα πας γιατί είναι και της κ.Βαρδινογιανννη.

  10. εθνικο πενθος πρεπει να γινει για την καταστροφη με τα καμενα και οχι για 2 ατομα που εχασαν τη ζωη τους πανω στην εργασια τους. αν ειναι ετσι να κανουμε εθνικο πενθος καθε μερα γιατι ολο και καποιος φοουκαρας ντελιβερας η εργατης η εναεριτης η αγροτης που θα τον πλακωσει το τρακτερ θα σκοτωθει και εννοειται ποτε εθνικο πενθος για λαθροεισβολεις

  11. Παλια τα έριχνε στον Τσιπρα. Τωρα παει κ αυτο το άλλοθι…..ΚΟΥΛΗ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ

    1. ΚΟΥΛΗ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ…τουλαχιστον 1,400…μεχρι ο κυριαρχοσ λαος να σε διωξει και να αποφασισει να γινει πρωθυπουργος ο γιος η ανιψιος σου

  12. Και στα Τέμπη είχαμε νεκρούς.

    41τακατο όμως.

    ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

  13. αφου ηταν ατυχημα ,τι σχεση εχει η κουλα ρε παιδια;;προσεκρουσε το φτερο του αεροπλανου ,δεν επαθε μηχανικη βλαβη ,να ξερουμε τι λεμε.δλδ αμα ηταν νεοτερο το αεροπλανο,δεν θα εφευγε ο πλωτηρας μετα την προσκρουση με το δεντρο;

  14. Είχε περάσει πρόσφατα ο αφορισμένος από την μονάδα ;Και τους ευχήθηκε;

  15. Τι περιμένετε δηλαδή να νοιαστεί ο Κούλης? Γιατί να νοιαστεί? 41% πήρε! Στα @@ του λοιπόν! Ή μήπως πιστεύετε ότι τώρα αν γίνουν εκλογές δεν θα ξαναβγεί πάλι αυτοδύναμος? Γιατί να νοιαστεί λοιπόν, κορόιδο είναι?

  16. Ο τύπος τα έχει κάνει όλα π@@τ@να

  17. Αλήτη Μητσοτάκη, σκοτώνεις καθημερινά τους Έλληνες με το άθλιο κράτος και την προπαγάνδα των εμβολιασμών, της κλιματικής αλλαγής. Λεφτά για τον πόλεμο του Ζελενσκι είχε ο άθλιος, για το άχρηστο αεροπλάνο των 48 ετών δεν διέθεσε τίποτα.

  18. Επειδή κάποιοι ζητάτε το ανθελληνικό τόξο να κηρύξει εθνικό πένθος, με το συμπάθιο αλλά ή είστε στον κόσμο σας ή δεν έχετε καταλάβει τι ανθέλληνες σας κυβερνάνε. Το ανθελληνικό τόξο κήρυξε εθνικό πένθος για λαθρομετανάστες σε διεθνή ύδατα, αναλαμβάνοντας έτσι και την ευθύνη για ναυάγιο σε διεθνή ύδατα για υπερφορτωμένο πλοιάριο από δουλέμπορους που έφυγε από τη Λιβύη παράνομα! Το ίδιο ανθελληνικό τόξο δεν κήρυξε εθνικό πένθος για Έλληνες που πνίγηκαν στο Σαμίνα έξω από την Πάρο! Και περιμένετε το ανθελληνικό τόξο των κουλοτσιπροανδρουλάκηδων να κηρύξει εθνικό πένθος για τα παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας; Ξυπνάτε και οργανωθείτε με τους πραγματικούς πατριώτες για τα συλλαλητήρια του Σεπτεμβρίου για τις ταυτότητες και για το ξεπούλημα του Αιγαίου! 3 Σεπτεμβρίου είναι στη Θεσσαλονίκη και 10 στην Αθήνα. Φτιάξτε σημαίες όπως ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας. 241.000 Σπαρτιάτες είμαστε έτοιμοι, ο Ηλίας βγαίνει τον Φεβρουάριο οπότε θα έχουμε και αρχηγό με κότσια γιατί τον Στίγκα τον θέλαμε πιο δυναμικό. Ακολουθήστε και οι υπόλοιποι και βγείτε στο δρόμο με τους Έλληνες και πάψτε να γκρινιάζετε! Ή εμείς και η Ελλάδα ή οι ανθέλληνες, διαλέξτε πλευρά.

  19. Ευτυχώς που δεν έχουμε νεκρούς, τόπε η Κούλα η καριόλα.

  20. Δολοφονηθηκαν εν ψυχρω, ιπταμενα φερετρα του 1965, υπευθυνοι ολοι και συνενοχοι στο εγκλημα (ας ελπισουμε οτι δεν θα εχουμε και αλλο), απο την κυβερνηση μεχρι τους πιο κατω. Ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι θα συμβει. Συλλυπητηρια στις οικογενειες των δολοφονημενων αδελφων μας.

  21. Για ανθρωποκτονια και εμπρισμο εκ προθεσεως πρεπει να καταδικαστει ο Μητσοτακης και
    οι μεγαλοεπιχειματιες που στηνουν τις ανεμογενιτριες
    πατωντας επι πτωματων
    και κατακαιοντας την περιουσια των Ελληνων
    και την κρατικοι περιουσια που ειναι τα δαση.
    Καθε πιθαμη Ελληνικλης γης αποκτηθηκε με αιμα των φτωχων επι το πληστων Ελληνων.Οι μεγαλοεπιχειρηματιες και οι κηβερνητες ως επι το πλειστον παρακολουθουν εκ του μακροθεν.
    Μητσοτακλη δεν σου ανοικει η Ελλαδα το δικο σου σοη δεν πεθανε ουτε υπερ πιστεως ουτε υπερ πατριδος.
    Θα πρεπει να στεκεσαι προσοχη οταν πατας αυτο το χωμα και οχι να το ιδιοποιησε.
    Εισαι αναξιος πολιτικος δεν σου αξιζει η Βουλη των Ελληνων

  22. Βγήκε ο κύριος Μητσοτάκης να κάνει ποστ στο τουιτερ λέγοντας :”Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια. Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.” Χωρίς καμία ντροπή , χωρίς κανένα έλεος . Αντι να διορίζει χιλιάδες μπάτσους και να αγοράζει μαχητικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ την προσπάθεια των ανθρώπων αυτών . Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρονια πιάνουν φωτιές σε διαφορα μέρη της Ελλάδας , καμία προνόηση ! Αν στα αεροπλάνα αυτά βρισκόταν ο γιόκας του ή η αδερφούλα του η Ντορα θα είχαν αναβαθμιστεί προ πολλού !
    Τα κανάλια κοιμούνται , δεν δείχνουν τίποτα για να πέσει το παραδάκι και αυτός ο τιποτένιος δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη . Θα την σκαπουλάρει όπως κάνει πάντα άλλωστε , κι εμείς άξιοι της μοίρας μας θα του ξαναδώσουμε αυτοδυναμία .

    1. Τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών δεν κοιμούνται. Τα πιάνουν κανονικά από τον Ερντογάν και τους δουλέμπορους και από τους νεοταξίτες Κλάους Σβαμπ και Σόρος και λοιπούς ανώμαλους της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα τουρκοκάναλα είναι υπέρ λαθρομεταναστών, Ισλάμ, γκέι και τρανς και φτάσανε να λένε ομοφοβική την Καίτη Φίνου που είπε ότι είναι αδιανόητο τρανς να βγαίνει Μις Ολλανδία! Η ανωμαλία στα καλύτερα της στο αντι-συνταγματικό τόξο των φιλότουρκων καναλαρχών, πολιτικών και υποτακτικών τους ανώμαλων δημοσιογράφων.

  23. Μητσοτακη υιε της θεοδωρας να κυρηξεις 3ημερα Εθνικο πενθος.Οπως εκανες για τους λαθραιους.Μουλε…

  24. Ή κυβέρνηση είναι του φόβου …..
    Πάρτε το αλλιώς ρε ξεφτίλες γιατί σας πήραμε χαμπάρι….
    Ο ένας αχρηστοτερος του άλλου….όλοι βαρωνοι το παίζουν παίρνουν τηλέφωνα Ο κάθε λογής εκλεγμένος και νομίζει ότι είναι σε καρτέλ στην μποκοτα και κάνει κουμάντα……..
    Άλλος χορεύει όταν οι άλλοι καίγονται άλλος κάνει δηλώσεις του κωλου μετά το θάνατο τον πιλότων…. Πάρτε το αλλιώς γιατί δεν σας βλέπω καλά…….
    Δεν είναι είναι όλα κονόμα…….
    Πάρτε το αλλιώς…..
    Ή πεινα φέρνει τυφλά……και άμα Ο άλλος είναι τυφλός μπορεί να τους πάρει όλους αμπάριζα….
    Άιντε όλοι οι κοπριτες…..
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΟΥ??
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ…….
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ???
    ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ???
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

  25. Αθανατοι παληκαρια! Πεσατε για τη Πατριδα τιμωντας τον ορκο σας!

Comments are closed.