(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (;) ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣKΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ… ΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινοποίηση:
Kyriakos-Mitsotakis

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, ο Θοδωρής Λιβάνιος αναλαμβάνει το Υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών τοποθετείται ο Βασίλης Σπανάκης.

Ακόμη, Υφυπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χρίστος Δήμας αντί του Χάρη Θεοχάρη. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης θα βρεθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στη θέση του Κώστα Σκρέκα.

Επιπλέον, νέος Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ, αλλαγή σκυτάλης υπήρξε και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον Κώστα Τσιάρα να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Θέμα ωρών ήταν τελικά ο ανασχηματισμός, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στις 12.00 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Ο πρωθυπουργός κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του με συνέπεια τα σενάρια για τον ανασχηματισμό να φουντώνουν και να τον τοποθετούν την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία κίνηση πανικού, ξεκίνησε από νωρίς τα τηλεφωνήματα στους υποψηφίους υπουργούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Ανέβασες το ρεύμα μέσα στο καλοκαίρι καταραμένε κ μιλάς συνεχώς για μεταρρυθμίσεις.μπραβο σ’ αυτούς που δεν τον ψηφισαν

  2. Επόμενες εκλογές 18 τακατό. Και τα τρία μαφιοζοκόμματα της χρεοκοπίας σε συγκυβέρνηση για να σώσουν το τομάρι τους.

  3. σταχτη στα ματια του κοσμου για να δικαιολογησει την ηττα του παρηγορια στον αρωστο οσπου να βγει η ψυχη του, και εμεις να πληρωνουμε τουςχαραμοφαιδες. κουλη παραιτησου οπως εκανε ο γαλλος.

  4. Κυβέρνηση της πλάκας……..
    Με 60% αποχή κάντε μια οικουμενική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΣΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ……ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ…….ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ…..

  5. Πάμε για πολλές 4ετίες ακόμα. Καθίστε καναπέ. Μην είστε όρθιοι, είναι επικίνδυνο.

      1. Μπα,η μλκια τον χτυπησε…Του λεμε να την κοψει γιατι θα τυφλωθει,αλλα αυτος το βιολι του….

    1. Πόσο mRNA κυλάει στο αίμα σου ούτε αυτή την 4ετία δεν βγάζει όλοι οι προδότες στο τέλος παίρνουν τα @@ μας…

    2. Πάτε για 18 τακατό και σύντομα, σκουπιδιάρηδες της κοινωνίας. Μαζί με τ άλλα δυο αποκόμματα της χρεοκοπίας και της συμφοράς.

  6. πασοκτζιδες νεωδημοκρατες βρομιζουν τον τοπο ειμαι σιμβασιουχος 55 67 με εχουν ρουφιανεψει με εχουν βρισει μονο απο τον λαιμο δεν με εχουν πιασει ακομα αλλα το περιμενο και αυτο θα παρω τηλεφονο τον δημαρχο ολο αυτη την καραμελα γλιφουν

  7. Αλλαξε τον σκρεκα μπας και γινει τιποτα με την ακριβεια….κατα την γνωμη μου εβαλε χειροτερο στην θεση του τον θεοδωρικακο τον ειχαμε δει και στο υπουργειο προστασιας του πολιτη.
    Εαν δειτε ολους της αλλαγες σε υπουργους του μητσοτακη κανει ανακυκλωση τους ιδιους και τους ιδιους μονο που τους αλλαζει το υπουργειο.

    1. Ούτε manager είναι ούτε θα γίνει και αυτοί που έχει στον πάγκο μάπα είναι. Πρέπει να τον πάει “Π-Κ” ο Βελό να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Δεν τραβάει αυτο το τσιρκολέτο άλλο.

  8. Διάβασα στο Υπουργείο 61 ονόματα στην κυβέρνηση κι ένας ο Μητσοτάκης 62. Και μη χειρότερα. Δεν γνωρίζω καν ποιοί είναι όλοι αυτοί. Σε τι χρειάζονται τόσοι πολλοί υπουργοί υφυπουργοί ή όπως αλλοιώς τους ονομάζουν; Κατακαϋμένη Ελλάδα, γελάνε και τρώνε εις βάρος των ανθρώπων που πραγματικά πονάνε και υποφέρουν με τις ανοησίες της οικογένειας Μητσοτάκη. Αυτός ο πρωθυπουργός, είναι ανεπαρκής ή απόλυτα ηλίθιος, δείχνει ότι δεν κατάλαβε τίποτα από την πτώση της ΝΔ.

  9. Μάλιστα ανακάτεψε την σούπα δηλαδή. Και;;;;;; Έφτιαξε ….καινούργιο….σπίτι από παλιά υλικά κατεδαφίσεως;;;; Έτσι νομίζει; Η αυτός είναι χαζός, η περνάει εμάς για χαζούς. Μήπως και τα δυο;;;; Γιατί κι εμείς δεν ειμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι, αφού τον ψηφίσαμε.

    1. 👍👍👍 “” Γιατί κι εμείς δεν ειμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι, αφού τον ψηφίσαμε. “”

  10. Ξέρετε αν μου άλλαξε εμένα υπουργείο;

    1. Ναι σου εδωσε το “Χειρωνακτικης Εργασιας”,με υφυπουργο τον Πελασγό….

  11. Ποια δυναμική επανεκκίνηση γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό, κανονικά θα έπρεπε να λέγεται αλλαγή προσκυνημένων πάλι δεν έκανε υπουργό από την Κεντρική Μακεδονία…

  12. Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας!!! Ανασχηματισμος για γελια και για κλαματα!! Νομιζουν οτι μ’ αυτα τα τερτιπια θα μας κοροιδεψουν , μεταθετοντας την σαβουρα απο το ενα υπουργειο στο αλλο!!

    1. “” Νομιζουν οτι μ’ αυτα τα τερτιπια θα μας κοροιδεψουν….”” Δεν νομιζουν μονο ειναι πολυ σιγουρος και ξερει οτι θα σας κοροιδεψει…. ξερει με ποιους εχει να κανει…..

      1. Πολύ σωστά κ. Μαρία. Είναι και σε τι κοινό απευθύνονται. Είδατε την διαφορά με τον πρόεδρο της Γαλλίας; Άμεσα ανταποκρίθηκε και κύρηξε εκλογές πριν το ζητήσει η Le Pen, που είχε κάθε δικαίωμα να το απαιτήσει.

  13. Κούλη μπινέ σε γράφουμε στα φρύδια μας

  14. Για να μην πολυλογουμε: Η πολιτική σκηνή (παγκοσμίως) είναι ένα χερσο χωράφι γεμάτο αγκαθωτα ζιζάνια. Αν τολμήσει και φυτρώσει ένα παραγωγικό φυτό το πνιξανε στο πι κα φι.
    Χρειάζεται σκληρός ρέντος, αλλιώς πάει το χωράφι.

  15. Εβαλε τον καραγγουνη αυτο το χαμενο κορμι

  16. Ο όπως έλεγε και ο Βουτσάς σε μια ταινία, παλίκαροι ένας και ενας όλοι τους.

  17. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……………………
    ΠΑΡΤΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ.

  18. Οι ψυχίατροι τι έχουν να πούνε;
    Υπάρχει κάποιος να τους εξετάσει όλους αυτούς;

  19. Να παραιτηθεί η κυβέρνηση άμεσα θέλουμε νέο πρωθυπουργό τον Κουτσουμπα δυνατό ΚΚΕ σε όλη τη Ελλάδα όλη η Ελλάδα να γίνει κόκκινη όπως και ο Ολυμπιακός.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

    1. Για αρχη μην βγαινεις εξω στη ζέστη γιατι βαραει κατακούτελα…..Τα υπολοιπα θεματα σου στον ψυχίατρο

    2. Αδερφε άλλαξε χέρι τώρα και δοκίμασε με το αριστερό. Και να χεις στο νου σου ότι η πολύ τυφλώνει.

  20. Ο ανασχηματισμός ειναι σαν να λέμε άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

  21. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

  22. Για να σκεφτεις ανασχηματισμο,πρεπει να εχεις μυαλο.Πραγμα που ο συγκεκριμενος δεν διαθετει,ουτε ελευθερη βουληση…..

  23. Αυτά τα κόλπα δεν περνάνε ποια.Εχουν γίνει πολλές φορές και δεν πιάνουν.Ο μόνος που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο άχρηστος πρωθυπουργός ο σφαγέας της μεσαίας τάξης Πρέπει να συνεδριάσουν τα όργανα της ΝΔ και να τον καταργήσουν.Αει σιχτιρ

  24. ναι σωθήκαμε μωρή Κούλα που βγάζεις 10 κοπρίτες εκτός υπουργείων για να βάλεις άλλους κοπρίτες ηλίθιους…..ζώα Έλληνες με αυτούς που βγάζετε και μας κυβερνάνε

  25. Στο Δαφνί είναι η θέση σου εμετικό σίχαμα.

  26. Φύγε ρε βδέλλα ξεκόλλα ρε από την καρέκλα άι στο διάολο άγανακτίσαμε με σένα

  27. ΝΔ . ενας τεράστιος βοθρος απο σκατα που καθε φορα που τον ανακατεύουν αναδύεται και μια νεα κουραδα στην επιφάνεια

  28. Καλά ανασχηματισμός και πίπες.Νέες σφραγίδες ,νέοι φάκελοι,νέες πινακίδες,κλπ κλπ.Γαμησιάτικα λεφτά πεταμένα

  29. Νέοι ψευτεσ , τεμπέληδες ! Ταϊστε τους επιδόματα και μ ισθουσ μέχρι να πεθάνουν !

  30. Έxουμε ένα προδότη ως Πρωθυπουργό ο οποίος είναι πιόνι της Αμερικής και βγήκε κυβέρνηση με νοθεία.Δεν φτάνει αυτό στέλνει τους Έλληνες πολίτες στην αυτό καταστροφή και την αυτοκτονίεα όπως έκαναν οι προηγούμενοι με τα μνημόνια και φυσικά οι Εισαγγελείς ως διορισμένοι από το σάπιο σύστημα κάνουν ότι δεν βλέπουν τίποτα.

Comments are closed.